Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

TOP DRIVER ISRAEL

גורר
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 211
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם יש בגמר מדידה אלקטרונית, למה לא גם באימונים?

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

אולי הציוד בתהליכי רכישה?

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם
אם יש בגמר מדידה אלקטרונית, למה לא גם באימונים?
את ציוד המדידה האלקטרוני קיבלנו רק השבוע והוא עדיין בשלבי כיול והתאמה..

כנראה שהוא לא יכנס לאימונים אלא רק לגמר.

עודד(מסלולים)

פתגם סיני עתיק אומר:

כשאין לך מה להגיד, תגיד פתגם סיני עתיק:wink:

פורסם

אתם לא יכולים ליצור מצב בו לחלק מהמתחרים נמדד זמן בצורה ידנית ולאחרים בצורה אלקטרונית.

לכן לא הייתי מגדיר את זה כ"כנראה לא", אלא כ"בוודאות לא".

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

אני מבקש לוודא מול צוות מסלולים שהגמר הולך להיות בתוואי שונה מהקדם.

כל מצב אחר, משמעותו שהתחרות אינה "TOP DRIVER" אלא "RICH DRIVER" - כלומר, יזכה הנהג שהוא בעל היכולת לממן את הכמות הגדולה ביותר של מקצי אימון.

אין ספק שעדיין יצטרך הזוכה להיות בעל כישרון, אבל לעניין הכלכלי במקרה כזה, משקל מכריע.

(add lightness' (Colin Chapman'

פורסם

הענייון הוא שהבעיה היא לא רק בגמר.

גם במקצים עכשיו, בעלי היכולת הכלכלית לוקחים 10 מקצים ויותר מה שמקל עלהם להתרגל למסלול,לרכב וכו' בעוד שבעלי התקציב הדל עושים את 2 מקצי הבסיס וזהו ואין להם אפשרות להמשיך ולשפר.

פורסם

אני רשום לשבת אבל התחזית אומרת שיהיה גשום בכל הארץ לכן אני יראה בבוקר של שבת מה מזג האוויר ולפי זה אני יחליט אם אני ילך או לא...

דרך אגב הסיבה שאני הולך היא כי בפעם הראשונה שהייתי עשיתי 31.6 וזה לא מספיק לעומת 28.16 של מרון גוט...

בסוף יהיה טוב...:wink:

פורסם

אלו התאריכים בהם ניתן לקבל את ההנחה של הפורום :

קדימה, תירשמו, תתארגנו בקבוצות, תייצגו אותנו בכבוד .

28/10/06-11:00

2/11/06-11:00

4/11/06-13:00

7/11/06-15:00

8/11/06-11:00

11/11/06-13:00

פורסם
אני נרשמתי לשבת

את האמת התחזית אומרת גשם, אז נתפלל.

חברה נו מה אתם עושים צחוק?!?!?

גם אם יהיה גשום, אז מה??

זה רק יהפוך את הכל ליותר מעניין..:twisted:

אצלנו העניינים יתנהלו כרגיל, ואנחנו מצפים לראות מחר ייצוג הולם של הפורום! אל תאכזבו..

עודד(מסלולים)

פתגם סיני עתיק אומר:

פורסם
אני מבקש לוודא מול צוות מסלולים שהגמר הולך להיות בתוואי שונה מהקדם.

כל מצב אחר, משמעותו שהתחרות אינה "TOP DRIVER" אלא "RICH DRIVER" - כלומר, יזכה הנהג שהוא בעל היכולת לממן את הכמות הגדולה ביותר של מקצי אימון.

אין ספק שעדיין יצטרך הזוכה להיות בעל כישרון, אבל לעניין הכלכלי במקרה כזה, משקל מכריע.

תוואי המסלול יהיה שונה.

עודד(מסלולים)

פתגם סיני עתיק אומר:

• תוכן חדש...