Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר,

אני אינני בטוח שזו בעיית מצבר מכיוון שגם מתח הדקים של 11.5 וולט לא יגרום לבעייה בשתי המערכות שהבחור ציין, במידה ואכן מתח המצבר ירד לרמה נמוכה של מתחת ל-11.5 וולט אזי איך הבחור הצליח להניע את הרכב ?

בכול מקרה המידע מבוסס על רכבי גולף דור 4 ו-5 ולא רק מקבצי PDF.

עובדה נוספת במתח של עד 11.5 עדין ניתן לבצע דיאגנוסטיקה לרוב המערכות ברכב ולעולם לא ניתקלתי שהנורות של המערכות ABS וכריות אוויר מהבהבות במתח של 11.5 וולט.

אני מקווה שהבחור יחזור עם עידכון.

איזה כייף לי :)

פורסם

קרה לי מקרה בעבר ברכב הנל, והתברר שהתקעים מתחת לכסא הנוסע נבעטו החוצה ולאחר זמן המגעים הפכו לרופפים, בדוק את שתי הצמות מתחת לכסאות התקע הצהוב והכתום

יגאל

פורסם

מדובר בתקלה שלא אופיינית למערכת ספציפית אחת, בעית מגע בכרית אויר לא תדליק נורת ABS ולהיפך.

שתי המערכות המדוברות מאוד רגישות למתח המצבר, יותר משאר הבקרות האלק' ברכב, ובהחלט תקלת מצבר או טעינה יכולות לגרום לנורת התקלות שלהם להדלק.

נמתין לעידכונים.

פורסם

מצטרף לדעתו של דניאל, ומוסיף, שבמקרים נדירים מאוד, הפרעה אחרת לחלוטין, עלולה לגרום לתופעה כזאת ורבות אחרות.

יש להתחיל כאמור עם בדיקת מתחים חשמל, מפלי מתח (טעינה) ומצבר.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
אם כך, מעניין אם מחשב כריות האויר ומחשב ה ABS מוארקים מאותה נקודה ואז יתכן ויש בעית הארקה הגורמת לתופעה.

בברכת חג שמח - רפי לין :idea:

שלילי. הם לא מוארקים מאותה נקודה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

ואיך בדיוק הם יהיו מאורקים מאותה הנקודה כאשר מחשב כרית האויר נמצא בתא הנוסעים ומחשב הABS נמצא בתא המנוע.

הארקה המשותפת היא גוף הרכב עצמו, לכן כדאי לבדוק את ההארקה הראשית לגוף.

• תוכן חדש...