Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין דבר שיכול להגן מפני גניבה, אם ירצו יגנבו הכל.

לא יצליחו לגנוב? פשוט יגרמו נזק.

אם ממש יחשקו במערכת היקרה, פשוט יגנבו את הרכב(כפי שכבר קרה מס' פעמים).

ההבטחה והאבטחה היחידה שאני מכיר היא פשוט = ביטוח.

בהצלחה ,

ניר

under construction..

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה אתה רציני? בשביל מערכת יגנבו אוטו? אם יש במציאות דבר כזה... אז הגנב מזה אהבל!

לגבי הביטוח קראתי בפורום שאין אפשרות לעשות ביטוח אלה במקרה שיהיה לי ביטוח מקיף, ולא כל המערכת תהיה כלולה בחוזה.

אם אתה יודע משהו אחר אז בבקשה יידע אותי כי זה מאוד יעזור!

תודה מראש

פורסם

יש אפשרות להוסיף ביטוח על מערכת סטריאו גם על צד שלישי, תלוי בחברה המבטחת.

בכל מקרה, אם אתה הולך להתקין מערכת ב38000 ש"ח כמו שכלכך אהבת לציין, ועוד שאתה מתקין מגבר מאוד נדיר אני הייתי מבטח את המערכת.

אם צריך מקיף עושים מקיף, אם אפשר על צד שלישי אז מה טוב.

בכל אופן, המחיר של ביטוח למערכת נע בין 8-14 אחוז משוויה, כפוליסה שנתית.

כלומר בין 3040-5320 ש"ח לשנה.

אני מניח שגם מיגונים יהיו בגדר חובה.

ניר

under construction..

פורסם

לא רוצה להשמע אכזרי או משהו, אבל התר'ד הזה וכל האחרים לא יביאו אותך

למצב מוגן ב 100%.

ברגע שיחליטו שהרכב שלך מסומן לגניבה - זה אבוד.

אתה יכול פה ושם להסוות, להחביא ולחזק, וזהו, לקוות שיקחו כמה שפחות.

בהצלחה

נ.ב: בינתיים כל מה שעשית זה פירסמת כ"כ הרבה את הנקאמיצ'י הזה שלך,

שכל מה שזכור משם המשתמש שלך (לי לפחות, וכמוני גם אחרים) זה המגבר...

אולי חלק מההגנה זה גם הנמכת פרופיל? תחשוב על זה...

פורסם

דווקא הרעיון של השרשראות נישמע טוב...

כשגנב מיזדמן (או לא) מגיע לרכב, הוא יראה א השרשראות וירד מהעניין, זה ניראה מבהיל ומאוד מאסיבי..

כמו כן, ליבנות למגבר סורגים זה רעיון טוב. גם, ניראה מאסיבי...

הבעיה היא שבזמן הפרוק שלו יכולים לעשות לך הרבה נזק לרכב.

את ההתקנה אפשר לעשות בצורה יפה שתראה אסתתית, ואפילו לשלב אלמנטים של "בארבאריזם" שהשרשראות משדרות... כמו שפעם בארה"ב היו מתקינים הגה שעשיו משרשראות מרותכות...

בקיצור, כמו שאמרו, אין דבר שיעמוד בפני גנב רעב... אבל אפשר להוציא לו את החשק...;)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

תקשיב, תנסה ברגי ג'מבו איפשהו.

זה בורג שאם אתה לא יודע הדיבל שלו ממתכת ופתח מאחורי ההברגה, בורג כזה מחזיק 30-40 קילו וקשה לפרק כזה דבר, אחרי זה פשוט תרביץ עליו ריתוח קטן וזהו.

אם יפרצו לך , יגרמו נזק, אבל גם לנזק יש אפשרות תיקון.

בכל מקרה עדיף להוסיף ביטוח כמו שניר אמר , והנמכת פרופיל.

בברכה,ק.

פורסם

יש דווקא דרך אחת שכבר הוכיחה את עצמה ועמדה בכבוד בפני פיצה אמיתית

הרעיון היה רעיון שלי (למרות שאני מאמין שלא המצאתי את הגלגל והוא כבר יושם בעבר איפשהו)

הישום היה שלי ושל חבר יחד ברכב של חבר,

בקיצור הרעיון הוא כזה, חותכים פלאטה של 19מ"מ MDF לפי הגודל של התא מטען

אחרי זה חותכים עוד אחת באותו גודל כמו הקודמת

לאורך כל השוליים ואפשר עוד שידרית אחת באמצע עושים הגבהות בגובה של איזה 10 סנטימטר

הגבהות חזקות מעץ עמיד, את הפלאטה התחתונה שמים עם איזה 4 ברגים בריאים לריצפת תא המטען (במקרה שלנו בוצע על חורי הניקוז המקוריים שיש בתא המטען וכך לא היה צורך בקידוח)

אחרי שהמגבר מותקן ומכוון (כמה ימים נוסעים בלי המכסה)

משדכים את המחסה (הפלאטה) העליונה לפלאטה התחתונה, ופה פה נכנס התיחכום, את השידוך עושים עם המון ברגים (במקרה שלנו 60 נידמה לי) עם ראש אלן שקוע...

ברגים עצבניים אני מדבר איתכם ארוכים ועבים

בעצם נוצרה ריצפה כפולה שמגבר כלוא בתוכה, לא ניתן לעשות לו נזק כי אין גישה אליו, ולא ניתן להוציא אותו, כדי להוציא אותו........הגנב צריך לפתוח 60 ברגי אלן מאוד ארוכים דבר שעם היד בטח לא יוכל (בוודאות) עם מברגה אני בספק שהוא בא לפרוץ לרכב ובדיוק יש לו אלן מתאים, וגם אם יש לו לנו לקח 2 סוללות של מברגה מאוד איכותית כדי לסגור את העסק הזה, כך שלפתוח קרחאנה לא פחות....שורה תחתונה ברכב נפרץ בנבירה אחר המגבר ונעזב הרכב שהמגבר חי וקיים

פורסם

לאחותי היה חבר עם סובארו dl לפני כמהשנים לקחו לו את האוטו לחורשה

פירקו לו את המערכת והשאירו את הרכב שם.

אם ירצו לגנוב לך יגנבו, אל תדאג

לי אישית כשגנבו גנבו רק את הדי וי די, מכיוון שכל השאר היו מחוזקים בברגים אז הם לא גנבו אותם.

ותאמין לי שעם ביטוח תישן טוב יותר. לי זהעזר ואני בטוח שכל מי שעשה ביטוח זה עזר לו

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

אני לא ישנתי יומיים עד שביטחתי את הרכב אחרי ההתקנה .

ביטוח זו חובה .

אם מדובר ברכב ישן שווה לשלם עוד כסף עבור שקט נפשי .

אני משלם מקיף גם ככה כי הרכב שנת 1998 ועדיין ביטחתי את המערכת , זה כלל ברזל.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

יש דבר אחד מעוד חשוב.!

הפוזה של הרכב! רכב שנראה מעפן. יש לרוב פחות סיכוי למערכת טבה.

ורכב עם תוספות. (כנפיים. חצאיות. מדבקות. גבות. ציורים. וכו) לרוב יהיה עם מערכת מושקעת.

ולכן. אני מציע למי שחשובה המערכת. פחות להשתולל עם העיצוב החיצוני של הרכב.

בעקבות נסיון לפני חודש של פריצה לרכב. הייתי בדרך חזרה לרכב וראיתי שמנסים לפתוח לי את הבג'ז. במרכז העיר ירושלים. הורדתי כמעט הכל מהרכב.

וזה כולל את כל המדבקות. חצאיות שהיו. שטויות נוספות. נשאר רק הכנף. שאי אפשר לפרק. (והייתי מפרק)

ולגבי הרכב הבא. רוב הסיכויים שגם הוא לא יהיה מושך עין במיוחד. הוא יהיה נקי וחלק.

אלי.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

הרעיון שלי הוא קצת יותר פשוט וניראה לי שהוא יהיה נחמד עם אתה לא אוהב להשוויץ במגבר הקיים שלך

אתה מוריד את המתכת החיצונית זה שכתוב עליה מקינתוש וצובע את זה בצבע מכוער שזה יראה כמו מגבר של 30 שקל בשוק ואז מי שרואה אומר איכס איזה מגבר ישן ומגעיל .

זה הרעיון שלי גנב שרוצה לגנוב שום דבר לא יעצור בעדו

רציתי משה 007 אבל היה תפוס אז משה 159 גם טוב לא ??

פורסם
הרעיון שלי הוא קצת יותר פשוט וניראה לי שהוא יהיה נחמד עם אתה לא אוהב להשוויץ במגבר הקיים שלך

אתה מוריד את המתכת החיצונית זה שכתוב עליה מקינתוש וצובע את זה בצבע מכוער שזה יראה כמו מגבר של 30 שקל בשוק ואז מי שרואה אומר איכס איזה מגבר ישן ומגעיל .

זה הרעיון שלי גנב שרוצה לגנוב שום דבר לא יעצור בעדו

כשיהיה לך מגבר כזה, תבצע אותו אתה ככה. מה אתה רציני?

יש גבול.

עצותיי:

1. ביטוח

2. מה שהציעו עם התיבה האטומה, אולי לא עם 60 ברגים, אבל עם כמה. רצוי ראשי LN.

3. שם לב שצריך לוודא שיש פתחי איוורור + מאווררים, אחרת העסק ייצלה.

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

ולגבי הרכב הבא. רוב הסיכויים שגם הוא לא יהיה מושך עין במיוחד. הוא יהיה נקי וחלק.

אלי.

עד שתגיע מישהי ותשרוט לך אותו בחניה...

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם
יש דווקא דרך אחת שכבר הוכיחה את עצמה ועמדה בכבוד בפני פיצה אמיתית

הרעיון היה רעיון שלי (למרות שאני מאמין שלא המצאתי את הגלגל והוא כבר יושם בעבר איפשהו)

הישום היה שלי ושל חבר יחד ברכב של חבר,

בקיצור הרעיון הוא כזה, חותכים פלאטה של 19מ"מ MDF לפי הגודל של התא מטען

אחרי זה חותכים עוד אחת באותו גודל כמו הקודמת

לאורך כל השוליים ואפשר עוד שידרית אחת באמצע עושים הגבהות בגובה של איזה 10 סנטימטר

הגבהות חזקות מעץ עמיד, את הפלאטה התחתונה שמים עם איזה 4 ברגים בריאים לריצפת תא המטען (במקרה שלנו בוצע על חורי הניקוז המקוריים שיש בתא המטען וכך לא היה צורך בקידוח)

אחרי שהמגבר מותקן ומכוון (כמה ימים נוסעים בלי המכסה)

משדכים את המחסה (הפלאטה) העליונה לפלאטה התחתונה, ופה פה נכנס התיחכום, את השידוך עושים עם המון ברגים (במקרה שלנו 60 נידמה לי) עם ראש אלן שקוע...

ברגים עצבניים אני מדבר איתכם ארוכים ועבים

בעצם נוצרה ריצפה כפולה שמגבר כלוא בתוכה, לא ניתן לעשות לו נזק כי אין גישה אליו, ולא ניתן להוציא אותו, כדי להוציא אותו........הגנב צריך לפתוח 60 ברגי אלן מאוד ארוכים דבר שעם היד בטח לא יוכל (בוודאות) עם מברגה אני בספק שהוא בא לפרוץ לרכב ובדיוק יש לו אלן מתאים, וגם אם יש לו לנו לקח 2 סוללות של מברגה מאוד איכותית כדי לסגור את העסק הזה, כך שלפתוח קרחאנה לא פחות....שורה תחתונה ברכב נפרץ בנבירה אחר המגבר ונעזב הרכב שהמגבר חי וקיים

השיטה שלך נשמעת לא רע, אך מה קורה במידה ויש לי גלגל רזרבי בתא המטען?

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...