Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברה,

יש לי מגבר McIntosh:

MC4000M6 channel. 4 channels X 100w, 2 channels X 300w. Dual illuminated output level meters. Power Guard. Quad MOSFET PWM power supplies. Ported tunnel forced-air cooling. Multi-stage thermal protection. Input level controls. Transient protection. Gold plated terminals. 2ohm stability. Allows internal installation of McIntosh parametric equalizer modules. Includes built-in electronic crossover with selectable high pass and low pass filters. Size 2-3/4"H, 34"W and 12"D. Sold from 1996-. Last retail price $4000.00

http://www.roger-russell.com/caraud.htm#mc4000m

הבעיה שלי איך אוכל לשמור עליו באוטו מבלי שייגנב?!

אני אשמח מאוד לשמוע הצעות לגבי מיגון למגבר .

הוספתי שתי תמונות להתקנת מגבר זה, האם אפשר לעשות מיגון למגבר אם יותקן בצורה זו?

SyS_Thumb_electro_m_gane_021.jpg

SyS_2005_11_20_15_1_14.jpg

3434.JPG

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש לי רעיון , או שניים.

תנסה לשים עליו בחוזקה שרשראות ברזל עבות (באמת) ולעגן אותן לברגים של חגורות.

או שבמקום לשים ברגים רגילים תנסה לשים ברגים מתרחבים כמו ששמים למדפים ששמים בקיר בטון , ברגי ג'מבו כאלו . זה יהיה קשה להבריג אותם.

גמו גם אולי תרתך מעליו כלוב ברזל לבודי .

רעיונות , לא יותר.

בברכה,

ק.

פורסם

קורווין מה אתה רציני!!!! שרשראות ברזל עבות .

הרעיון השני נשמע יותר טוב אבל הראשון :? !!!

ואגב המקנטוש היה מותקן כמה חודשים בקנגו שלי ובניתי לו כלוב יפה, אבל בזמן הריתוך כמעט שרפתי את האוטו :roll:

אז איפה לחבר את הכלוב חוץ מהשלד של המושב האחורי?

פורסם

יש משפט ששמעתי כמה פעמים ..

"אם ירצו לגנוב יגנבו גם שאתה נמצא בתוך האוטו"

זה לא משפט של מישהו חכם אבל כמעט כל בנאדם אומר אותו :S:?

פורסם
יש משפט ששמעתי כמה פעמים ..

"אם ירצו לגנוב יגנבו גם שאתה נמצא בתוך האוטו"

:S:?

זה ניקרא בעיברית צחה "בחאווה"[או "חוואה בפנים".]

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אתה צודק אבי!

אז מה אני אשב עליו בנסיעה או שאקשור אותו לגב?

אגב כבר גנבו לי את כל המערכת הישנה ולמזלי לא היה להם זמן לפרק את המקנטוש כי הכלוב היה מרותך טוב. אבל כמעט הצליחו כי ניסו לעקם את הכלוב ואפילו הצליחו להוציא צד אחד מהכלוב.

פורסם

קורווין אני לא מבין את התגובות שלך??!! הבן אדם ביקש המלצות על איך למגן אז במקום להמליץ אתה נותן תגובה כזאת??

אין לך מה להגיד אז אל תגיד! זאת גם לא פעם ראשונה שאני רואה תגובה שלך כזאת!

לפי תגובות אחרות שלך אני רואה שאתה מבין על מה אתה מדבר ויש לך תגובות לעניין, אז מה קורה?

בקשר לשאלה של פותח הת'רד אז אפשר להציע להיות יצירתי בהתקנה ולהתקין מתחת לכסא או בתא הכפפות מה שיקשה על עבודת הגנבים.

בברכת גמר חתימה טובה

אלכס.

HU: Alpine 117E Comp: Hertz HSK165

AMP: Audison LRx 4.1k SUB: Hertz HX300D

Capacitor: Connection (Audison) 1F

פורסם
בקשר לשאלה של פותח הת'רד אז אפשר להציע להיות יצירתי בהתקנה ולהתקין מתחת לכסא או בתא הכפפות מה שיקשה על עבודת הגנבים.

אלכס.

אלכס תודה מראש!

לגבי תא הכפפות בלתי אפשרי המגבר באורך 86.5 ס"מ

וגם מתחת למושב זה בלתי אפשרי .

פורסם

רעיון קצת קשה ליישום אבל מאד יעיל.

קיר או תיבה לסאב בנויה בצורה כזאת שתכסה את כל הקיר האחורי של הבגאז'. את המבנה ניתן לאגן מבפנים לרכב בכדי למנוע את הוצעתו. בין קיר זה לקיר הכסאות האחוריים יישבו ההגברה ורכיבים נוספים. התקנת מבנה נעילה הנועל את מושבי הרכב האחוריים ומונע את פתיחתם הלא רצוייה.

הסבר נוסף רק בה"פ.

פורסם
אוווההה זה רעיון טוב, אני אצור איתך קשר בפרטי רק אחרי שאארגן את הכסף להתקנה ולחומרים . ואנסה להבין יותר איך זה מתבצע

כמו אצלי, הנה תמונה:

http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/a/v/i/v/0/0/7/7/8/8/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200608061623304006/200608061626054311/RIMG0854.JPG

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

הקיר אכן זה הרעיון הכי טוב שהיה פה..

שאתה מתקין מעבר רגיל על הקיר של המושב האחורי, פשוט מלבישים עוד פלטת עץ יוצא מצב שהמגבר אינו נראה לעין כמו כן אם אתה מעוניין להשאיר את המגבר לטווח ארוך תסגור אותם עם ברגים ואומים לפני שאתה מתקין את הפלטה הראשה

מיכיוון שהמגבר יהיה סגור (בין שתי פלטות) מומלץ בחום (בגלל החום) להתקין שתי מאווררים כמו של מחשב

אחד בכל צד אחד דוחף אויר ואחד שואב אויר

קח אתה תיתן סירקולציה של אויר דבר שימנע מהתחממות המגבר

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

פורסם

כמו כן שכחתי לציין שעדיף שהברגים בהם אתה סוגר את הפלטות יהיו עם ראש הלן (משושה)

ועוד פרט קטן וחשוב שכדאי להכיר ולדעת..

לפני שאתה מגיע לאיזור הבית תוותר על הפוזות ותסגור את המערכת מה שלא שומעים לא יודעים

ובכלל שאתה יוצא 2 ד' לפני שאתה מחנה את הרכב פשוט כבה את המערכת

לפעמים בגלל הפוזות שעושים משלמים עליהם ביוקר

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

פורסם
כמו כן שכחתי לציין שעדיף שהברגים בהם אתה סוגר את הפלטות יהיו עם ראש הלן (משושה)

ועוד פרט קטן וחשוב שכדאי להכיר ולדעת..

לפני שאתה מגיע לאיזור הבית תוותר על הפוזות ותסגור את המערכת מה שלא שומעים לא יודעים

ובכלל שאתה יוצא 2 ד' לפני שאתה מחנה את הרכב פשוט כבה את המערכת

לפעמים בגלל הפוזות שעושים משלמים עליהם ביוקר

זהו בדיוק משפט המפתח ולא "פרט קטן וחשוב".

2 דקות לפני הבית/חברה/ לא משנה איפה אתה מחנה :) - הפאנל כבר בקייס הקטן והנוח שלו, ומרגיש שם מצויין, תאר לעצמך איך הוא ירגיש בידיים מלוכלכות של הגנבים ימעך שמם וזכרם.

בברכה.

בוריס.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...