Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תמיד היה לי רעיון ונראה לי אני הולך לבצע אותו מתי שאני יתחיל את ההתקנה שלי, הרעיון הוה בסיסי בונים תיבה למגבר ומשקיעים אותו פנימיה כמו כל התקנה יפה אבל מעל למגבר שמים מעין סורגים שכל סורג מקביל לשני, פשוט ברזלים מקבילים, עכשיו מחברים אחד למינוס אחד לפלוס של המצבר וכך כל השורה עד שיש לך איזה 5 ברזלים פלוס ו5 מינוס לא חשוב במספר, כאשר גנב ירצה לגנוב הוא בתוך ינסה לתפוס בסורגים אל מנת לנסות להוציא ואז הוא יקבל זבנג רציני של החיים שלו.....

מה אתם אומרים כמו בתמונה...

New Bitmap Image.jpg

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

אתה יכול לחבר את המצבר לממיר מתח ל220V. ואת הממיר מתח לסורגים.

ואז הוא יקבל זבנג. (או ימות. ) מה שיבוא קודם.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
אתה יכול לחבר את המצבר לממיר מתח ל220V. ואת הממיר מתח לסורגים.

ואז הוא יקבל זבנג. (או ימות. ) מה שיבוא קודם.

אם הוא לא מת בסוף אז הוא יתבע את בעל הרכב. מי יודע מה ידפקו לו השופטים...
פורסם

רעיון שעלה לי תוך כדי קריאת השירשור הזה הוא:

לעשות התקנה שתהיה מחיצה בין ההתקנה לבין הבאגז כך שהבאגז יראה כמו מקורי

בין המחיצה למושבים להתקין את המגברים.

ועל המחיצה בצד החיצוני (בצד של הבאגאז )להתקין מגבר מ"הזבל הסיני" עם חיווט שייכנס כאילו למחיצה ולא יהיה מחובר בעצם לכלום

וככה יש מצב גדול שאם יפרצו יגנבו רק את המגבר הזה וישאירו את המערכת האמיתית בלי לדעת בכלל.

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

טוב אז זה אמור להספיק

מקווה שתיישם ותפנים

כמו כן חשוב מאד להחזיק אקדח\שוטגאן\רוגטקה (זה שזורק אבנים כמו דוד וגוליית)

ברגע שאתה שומע את האוטו שלך צועק לעזרתך יסתער כמו פנטר שתר על טרפו :)

טוב נסחפתי :) אבל פעם בלילה האזעקה של האוטו שלי החלה לעבוד הסתכלתי בשקט מהחלון ראיתי 2 אנשים (למזלי יש לי 2 כלבים שלא מפסיקים לנבוח בכל פעם שמישהו עובר ברחוב) ליד האוטו מסתכלים על האוטו

לקחתי את הנשק לחיקי (מהצבא) אמרתי להם תעופו מפה הם אמרו לי תזדיין לקחתי את הנשק ודפקתי בהם מחסנית :) עד כאן להפעם יוסף המספר..

האמת שהלוואי וזה היה ניתן ליישום

ד"א לסיפור אין פואנטה אז אל תנסו להבין משהו שהכותב בעצמו לא הצליח\חשב\ניסה להבין

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...