Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 325
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סיטרואן C1 ודומיה:

בשביל לחסוך בחלקים וחשמל, דלת הנהג היה היחידה שמדליקה את האור בעת הפתיחה שלה.

חוצמזה, אוטו סבבה!

Polo 2012

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בפסאט עשו דוושת גז על הרצפה כמו למכוניות רציניות. רק הם לא חשבו שצריך מקום לרגל. כל פעם שהייתי מעביר מברקס לגז הרגל הייתה נתקעת בפלסטיק. לכאלה דוושות לא מספיק מקום.

גם דוושת ברקס הרבה יותר גבוה מגז וצריך להרים רגל כדי לעבור מגז לברקס.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אגב, הקטע של דוושת גז מהרצפה מעדיף גברים באופן מוחלט. אשתי ממש השתגעה מזה כשיצא לה לנהוג על עקבים בהונדה אקורד.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

דוושת גז ברצפה זה מאוד נוח כאשר היצרן עשה את זה בצורה נכונה, כדוגמת BMW או מרצדס. במרצדס (בדגמים טריים יחסית) אפילו עשו שקע מיוחד לסולייה כדי שהרגלל לא תוכל להחליק אחורה. לאשה זה פחות נוח כי עם נעלי עקב ללחוץ על דוושת גז רצפתית זה בעייה.

עריכה:

ושוב פולקסווגן עם גיר 6 הילוכים שלו (פלנטרי): למה במהירות 65 הוא צריך להעביר להילוך שישי? הרכב אז לא מושך בכלל וגם אם זה היה הילוך 4 הטורים היו נמוכים. הגיר כל הזמן מנסה להגיע להילוך הגבוה ביותר, גם בירידה ואין דרך להגביל הילוכים, רק לעבור לידני או ספורט (שהופך נסיעה לנעימה פחות).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא היית פה הרבה זמן (ברוך הבא) ואני לא חושב שאנשים (כולל אני) מעודכנים באיזה רכב אתה נוהג עכשיו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תודה bagira. אני לפעמים בעצמי כבר לא יודע על איזה רכב אני נוהג. בזמן ההיעדרות שלי היה לי יוקון דיזל (מפלצת חסכונית להפליא), פסאט (הVAGית האחרונה שלי - יותר אני לא מתקרב למוסכים שלהם) והיום מרצדס דיזלית (כמו הקודמת גם זאת מפתיעה אותי בעלויות אחזקה נמוכות לפחות בינתיים - אני מקווה שעל רכב הזה אני יעצור לכמה שנים הקרובות).

פורסם

אהבתי את הפוסטים שלך על הרכבים שהיו בבעלותך.

אשמח אם תשתף אותי ובעצם את הפורום ברכבים שהיו לך בתקופה שנעדרת מהפורום.

מצטרף לBagira בברכת ברוך הבא :)

Audi A6 3.0TDI quattro - Because you don't need high revs whan driving up hill

Volvo 850 2.5GLT (MY 1994) - SOLD

VW Passat 1.8T(MY 2000) - SOLD

פורסם

אני מניח שחברי פורום רבים ישאלו על הרכבים שלי. לבקשת הקהל העליתי רשמים קצרים על הפסאט והיוקון.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אופל אסטרה G - לא ניתן לכבות את האור בתא נוסעים מתי שהדלתות פתוחות.

לנציה דדרה - פתיחת פתח תדלוק ובגאז' דרך כפתור בתוך התא כפפות. רדיו דיסק נמצא אי שם למטה באמצע הקונסולה מאחורי הידית הילוכים, החלפת דיסקים באמצע הנסיעה בלתי אפשרית.

2001 Opel Astra 1.6

• תוכן חדש...