Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא כתבת בהודעה הספציפית שאתה מביא דברים של מישהו אחר, יצאתי חאפר מבחינת ההקשר להודעה הקודמת שלך. כתבת שאם מוסיפים מעלית לבניין וערך הדירה בקומה הרביעית עולה משמעותית יותר מהדירה שלך אז זה סוג של הפסד. לחשוב ככה זה רעיון נפסד, לא משנה מי כתב את זה. למעט דירה בקומת קרקע, ערך כל הדירות עולה. גם דירה בקומה ראשונה מרוויחה ממעלית. בכל אופן, ההשוואה לכמה שהשכן מלמעלה מרוויח איננה במקומה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לחשוב ככה זה רעיון נפסד, לא משנה מי כתב את זה. למעט דירה בקומת קרקע, ערך כל הדירות עולה. גם דירה בקומה ראשונה מרוויחה ממעלית. בכל אופן, ההשוואה לכמה שהשכן מלמעלה מרוויח איננה במקומה.

נפסד או לא נפסד,זה לא משנה.

זו הצורה שאתה רואה את הדברים,יש אנשים שלא רואים את זה כך,עובדה שיש וויכוחים על הנושא וזה לא משהו שאני המצאתי(גילוי נאות-הייתי בשוק כששמעתי את זה)אלא משהו שהגיע לאזניי ממקור ראשון.

כל ההתנהלות הזאת עקומה מן הייסוד אבל יש בזה משהו.

אם זה כל כך צורם מדוע רק אתה הגבת בכזאת חריפות?יכול להיות שישנם אנשים שחושבים שזה נכון וצודק וככה צריכים לראות את הדברים,התכוננתי לתגובה משני מנהלים בעלי לשון חריפה ביותר והיא לא הגיעה,אז אולי בכל זאת יש קצת הגיון בענין.

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

הויכוח שלכם מזכיר את הסיפור "כינורו של רוטשילד" מאת אנטון צ'כוב.

אם היה מדובר על עסקים, כאשר היריב שלך מרוויח אז אתה מפסיד.במקרה של שכן זה לא תופס כי הוא לא יריב עסקי.

פורסם

לא ניתן לכפות עליכם שיפוץ שלא נדרש לצורך אחזקה של הבנין.

בטח שלא ניתן לכפות עסקה עם קבלן, גם ברוב של 95%.

כדי לבנות על הגג זקוקים לאחוזי הבניה של כל הבנין, וזה נכון אפילו אם הגג מוצמד לדירת הגג.

הנושא של 66% לצורך ביצוע עסקה על פי תמ"א 38 לא קיים נכון להיום בחוק המקרקעין. מדובר על הצעה שעלתה במסגרת התמ"א, אבל לא הוכנסה בפועל לחוק המקרקעין שקובע את הדברים האלה.

אם זה היה המצב, היתה לי הרבה יותר עבודה ממה שיש לי היום, כי זו שאלה שנשאלה על ידי לקוחות שלי כמה פעמים.

לכן, לצורך ביצוע עסקה כזו דרושה הסכמה של כל הדיירים בבנין.

• תוכן חדש...