Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא כל גג יכול לאכלס יחידות דיור, שיביאו מהנדס קודם שיבדוק את הבניין

בעניין המעלית אני לא מכיר את המקרה שלך אבל הוא שונה משלי, אצלי כל הדיירים רצו לשים מעלית בתשלום מלא, מכיוון שהדירה שלי היא מספר 1 בבניין, אין לי צורך במעלית.

הם אמרו שאם אני לא אשתתף אני גם לא אקבל מפתח למעלית. מבחינתי אין לי בעיה

היו כמה מקרים לחברים שלי בחולון באותו הסיפור,אתה לא חייב לשלם והם חייבים לתת לך מפתח,תבדוק את זה,הסיבה היא בגלל לקיחת חלק מהפרוזדור אשר פוגע גם בך,וגם בשל עליית ערך הדירה שלהם בשל תוספת המעלית וירידת ערך הדירה שלך בשל כך(באופן יחסי)

בכל מקרה בחלק מהמקרים הסדירו את הענין כך: דיירי הקומה הראשונה שילמו 15%מעלות המעלית,דיירי הקומה השנייה 25%-30% ומהקומה השלישית ומעלה שילמו לפי חלוקה שווה של ההפרש.

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

נראה לי שתומר התכוון שאם קיימת מעלית בבניין, ולך אין מפתח אז ערך הדירה שלך יהיה נמוך יותר ביחס לאילו שכן יש להם מפתח למעלית.

פורסם

למיטב זכרוני יש אחוזים קבועים בחוק של השתתפות במחיר בניית המעלית לכל קומה.

קומה עליונה משלמת הרבה, קומה ראשונה משלמת מעט.

קומת קרקע לא משלמת כלום.

מה שכן - כל הדיירים (כולל קומת קרקע!) מחוייבים לשלם את דמי ועד הבית במלואם כולל הוצאות תחזוקת המעלית, בחלקים שווים.

בעיקרון למעט קומת קרקע, ערך דירה עם מעלית בבניין משופץ בהחלט יעלה.

הטמטום הזה של מעלית עם מפתח קיים בכמה בניינים, לדעתי זה דבילי.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
ממתי הוספת מעלית לבנין מורידה את ערך הדירות? ההיפך הוא הנכון - מעלית מביאה לעליית ערך הנכס.

אם הדירה שלך שווה סכום מסוים ואתה גר בקומה ראשונה ומתקינים מעלית אזי ערך הדירות בקומות העליונות קופץ בצורה משמועתית בעוד שערך הדירה שלך בקומה הראשונה משתנה במעט.וזה סוג של הפסד מבחינתך.

פורסם

ממתי יש למעלית מפתח אם זה פנטהאוז שבו המעלית מובילה הישר לתוך הדירה ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תתפלא, אבל כשעבדתי בחנות פרחים היו הרבה בניינים ישנים שהייתי מגיע אליהם כדי למסור פרחים והיה צורך במפתח כדי ל"הזמין" את המעלית.

רעיון די מטומטם בהתחשב בזה שרק בעל הדירה יכול להשתמש במעלית ואילו האורחים במדרגות.

אסף

נ.ב. זה יכול לתת לגיטימציה להעיר אנשים בבית בכוח ולשאול אותם איפה המפתחות של המעלית?

פורסם
התמימות התמימות

חביבי לצערי הרבה הכל מושחט מהשורש, ומבנה שקבלן פרס עליו את חסותו לא יקבל אישור בניה גם עוד 500 שנה אלא אם הקבלן בתמונה

כלום לא מושחת. בשביל לקבל היתר צריך אדריכל ומהנדס שיכינו בקשה להיתר. הקבלן בכלל נמצא מחוץ לתמונה בשלבים האלו, ונכנס לתמונה רק לאחר קבלת ההיתר והכנת תוכניות עבודה עבורו.

מפתח למעלית מה זה הדבר הזה?

ממתי יש למעלית מפתח

מפתח למעלית זו סנקציה שהדיירים ששילמו עליה נוקטים כדי שדייר שלא השתתף בתשלום לא יוכל להשתמש בה ללא אישורם.

רעיון די מטומטם בהתחשב בזה שרק בעל הדירה יכול להשתמש במעלית ואילו האורחים במדרגות.

אסף

הרעיון לא מטומטם. הוא בא לתת מענה למצב קיים של דייר שלא שילם ומנסה להשתמש.

בנוגע לאורחים - יש מנגנון שמאפשר פתיחת המעלית באמצעות האינטרקום מתוך הדירה עבור אורחים שלה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

בתור מי שמכסה יותר מ100 בניינים בשבוע בתוקף עבודתי אני יכול להגיד שיש לא מעט בניינים כאלה, עם מפתח למעלית - מדובר על בניינים משופצים בלבד כמובן, כאלה שהמעלית בהם היא תוספת.

אגב, הכי מצחיק זה שאתה עולה לקומה האחרונה במעלית, הדלת נפתחת ומולך יש דלת של דירה (אין מסדרון אין כלום)!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אם הדירה שלך שווה סכום מסוים ואתה גר בקומה ראשונה ומתקינים מעלית אזי ערך הדירות בקומות העליונות קופץ בצורה משמועתית בעוד שערך הדירה שלך בקומה הראשונה משתנה במעט.וזה סוג של הפסד מבחינתך.

אתה מתכוון שאם שכנך האהוב שרוליק הרוויח 80K$ בזמן אתה הרווחת 20K$ בלבד, למרות שהנכסים שלכם שונים זה כאילו שאתה הפסדת 60K$?

בגלל אנשים כמוך שרוצים לעקור את העיניים למי שמצליח יותר מהם, המדינה הזו השיגה הרבה פחות ממה שהיא יכולה. כשאתה מסתכל על זה שהשכן מרוויח יותר, אתה מחשב גם את 20 השנה שהוא גר בקומה רביעית בלי מעלית? אתה מחשב גם את זה שלא היה לך חזון לחשוב על כך שיום אחד יתקינו מעלית והדירות בקומות העליונות תהיינה שוות יותר?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אתה מתכוון שאם שכנך האהוב שרוליק הרוויח 80K$ בזמן אתה הרווחת 20K$ בלבד, למרות שהנכסים שלכם שונים זה כאילו שאתה הפסדת 60K$?

בגלל אנשים כמוך שרוצים לעקור את העיניים למי שמצליח יותר מהם, המדינה הזו השיגה הרבה פחות ממה שהיא יכולה. כשאתה מסתכל על זה שהשכן מרוויח יותר, אתה מחשב גם את 20 השנה שהוא גר בקומה רביעית בלי מעלית? אתה מחשב גם את זה שלא היה לך חזון לחשוב על כך שיום אחד יתקינו מעלית והדירות בקומות העליונות תהיינה שוות יותר?

אני אפילו לא יודע איך להגיב לכל הדברים האלו שכתבת,לעקור עיניים?

א.27 שנה גדלתי בקומה רביעית בלי מעלית.

ב.כל מה שכתבתי זה מההסבר שקיבלתי מאותו בחור מחולון שבנו לו עוד קומות בבנין,נקודה.

ג.התחננתי במשך שנים בפני אבי שיישכנע את השכנים ויתקין מעלית חיצונית.

ד.אני מכבד אותך אבל מה שכתבת וצורת ההתבטאות שלך מבזה אותך ואת כל הנושא.

• תוכן חדש...