Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה יאריס סדאן תגיע ארצה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום מגלישתי באינטרנט גיליתי להפתעתי שטויוטה השיקו יארוס חדשה בתצורת סדאן!!

הנה כמה תמונות...

07-Toyota-Yaris-S-2_600.jpg

07-Toyota-Yaris-S-3_600.jpg

07-Toyota-Yaris-S-4_600.jpg

ep1146838469.jpg

ip1146838469.jpg

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

ככל שידוע לי, מדובר בדגם הנמכר בארה"ב. מה שבטוח, היבואן בטח שש לשים את ידיו על יאריס 4 דל' (בתקווה שיש לה גיר אוטו' טיפש למהדרין :wink:)

פורסם

מה שכן היא נראית הרבה יותר טוב מהיאריס הרגילה.

כל עוד אין לה תקינה אירופית אפילו לא יחשבו להביא אותה לארץ, ע"פ יוניון מוטורס.

פורסם

למה שיביאו לארץ?

בשביל להתחרות בקליאו קלאסיק, פאביה סדאן וסיאט קורדובה ושות'?

גם ככה הקטגוריה הזאת קטנה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
למה שיביאו לארץ?

בשביל להתחרות בקליאו קלאסיק, פאביה סדאן וסיאט קורדובה ושות'?

גם ככה הקטגוריה הזאת קטנה

והיאריס הזאת עדיפה מבין כולן, ככה שלגיטימי ביותר להביא אותה ארצה כי יש סיכויים טובים שהיא תצליח.

Polo 2012

פורסם

בקטגוריה כזאת קטנה לא משתלם להכניס עוד מתחרה

למה? כי גם אם היא הכי מוצלחת בעולם היא לא תיקח 100% מהנתח שוק וגם לא 50%

כלכלית לא משתלם

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
בקטגוריה כזאת קטנה לא משתלם להכניס עוד מתחרה

למה? כי גם אם היא הכי מוצלחת בעולם היא לא תיקח 100% מהנתח שוק וגם לא 50%

כלכלית לא משתלם

אתה רואה אותה בתור מתחרה בקטגוריה X, אך הציבור בארץ רואה אותה בקטגוריה אחרת, בדיוק כפי שהוא ראה ורואה באקסנט ובליאנה כמשפחתיות מתחרות (רק בסיסיות יותר ולכן הן מתומחרות בהתאם) של הלנסר קורולה ושות' (אפילו יש לך שירשורים בפורום יעוץ שיכולים להעיד על כך). בנוסף, גם אם הציבור יבחין ויהיה מודע לאבחנה בין הקטגוריות השונות הרי שבמדינתו ישנה חיבה רבה למתכון של "פח לשקל" ואם מדובר ביפנית אמינה עם סמל של טויוטה ובמחיר מפתה ותחרותי (נניח כי מחיר פחות מהקורולה יחשב ל"מפתה ותחרותי") אז מה טוב (וזה עוד לפני שנתחשב במוניטין המוצלח של היאריס שרק יתרום להצלחתה ובמידה ויהיה לה גיר אוטו' "טיפש" אז בכלל אפשר לצפות לה הצלחה)!
פורסם

אם אתם שואלים אותי...

אז יש לי הרגשה דווקא שאם היא תגיע ארצה היא דווקא תזכה להצלחה לא קטנה!

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

להבדיל מהאירופאים שמבחינה עיצובית פשוט לא יודעים להוסיף בגאז' להאצ'בקים!

היפנים הצליחו לא רע.

(ראו ערך פאביה סדאן, קליו סדאן)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ואם היא תגיע לארץ, איך היא תתומחר?

כיום, כאשר הקורולה עולה 120K ש"ח (לדגם הנחות) והיאריס עולה 116K ש"ח (לדגם אוטומט ויש רק שני דגמים כמדומני), קיימת הבדלה ברורה כאשר היאריס היא מיני והקורולה קומפקטית.

אך אם וכאשר תגיע היאריס סדאן, ההבדלים יטשטשו וזה עלול לפגוע בהצלחות הקורולה..

האם יעלו את מחיר הקורולה או שמחיר היאריס ירד?

* המגאן עברה טראנספומציה טובה בהחלט לדעתי, כאשר הפכה לסדאן, אבל זה אחד המקרים הבודדים שאני יכול לחשוב עליהם.

פורסם

אין ספק שהמחיר והתמחור הינם אספקטים מהותיים כאשר היבואן שוקל לייבא רכב ארצה. אני גורס כי מבחינת השוק, דגם בתצורה שכזו יהיה אטרקטיבי, אך אני לא מתיימר לקבוע שדגם שכזה יהיה משתלם כספית (אין זה סוד כי ישנם רכבים שמתאימים לשוק בארץ אך כאשר הם הגיעו ארצה המחיר שלהם קטל את סיכויי הצלחתם). לעניין המיצוב והתחרות עם הקורולה. כפי שציינתי בתגובתי הקודמת, יש לקחת בחשבון כי היאריס סדאן, כנראה ותמוצב בעיני הציבור בישראל כפי שהאקסנט והליאנה נתפסות בעיניו ולכן אין ספק שהשאלה הנ"ל עולה על פני השטח.

• תוכן חדש...