Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אני קונה קונה סאב לצורך הדוגמא קיקר cvr שהוא 2 הום.

איך אני מחבר אותו למונו שאני רוצה לעבוד עם המונו הזה על 2 הום? בגלל שב-4 הום המונו לא יוציא לי מעל 300 אראמאס.

פורסם

אני לא יודע אם מוכרים כאן גרסא של סליל אחד.

אתה צריך את הגרסא של הסאב 2 סלילים של 4 אוהם.

כך שתחבר את שני המינוסים ביחד - למינוס של המגבר.

ואת שני הפלוסים ביחד - לפלוס של המגבר.

פורסם
אני לא יודע אם מוכרים כאן גרסא של סליל אחד.

.

לא ידעתי שקיים קיקר cvr עם סליל בודד

אני יודע שהקיקר קומפ מגיע עם סליל 1

והקומפויאר מגיע עם 2 סלילים או של 4 אוהם כל אחד או 2 אוהם כל אחד

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם
לא ידעתי שקיים קיקר cvr עם סליל בודד

אני יודע שהקיקר קומפ מגיע עם סליל 1

והקומפויאר מגיע עם 2 סלילים או של 4 אוהם כל אחד או 2 אוהם כל אחד

זה גם מה שאני יודע

בכל אופן...נניח שאני מביא את הסאב הנ"ל ב-2 הום. איך אני אמור לחבר אותו?

פורסם
זה גם מה שאני יודע

בכל אופן...נניח שאני מביא את הסאב הנ"ל ב-2 הום. איך אני אמור לחבר אותו?

מה זאת אומרת ה2 אום בדיוק?? תסביר את עצמך לאט שנבין מהר. איזה תצורה של CVR אתה מביא?

2 סלילים של 4 אום כל אחד? או שני סלילים של 2 אום כל אחד?

בברכה.

פורסם

לפי הבנתי הוא רוצה שההתנגדות הסופית תיהיה 2 אוהם

משמע הוא צריך להביא 2 סלילים של 4 אוהם

עם איזה מגבר אתה הולך להגביר את הסאב?

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

אני לא יודע עדיין מה אני אביא.

אבל נניח אני מביא את הסאב הזה בעל 2 סלילים שכל סליל שלו הוא 2 הום!

ומחבר אותו למונו שעם המונו הזה אני רוצה לעבוד על 2 הום, ולא 4. איך אני אמור לחבר את זה? אין פה מה להבין בשאלה הזאת?

אני רוצה לדעת את זה לידע אישי שלי.

תודה

פורסם

או קיי . קצת סדר.

2 סלילים של 4 אום כל סליל - ניתן לחבר: 1. במקביל (2 הפלוסים לפלוס של המגבר ו-2 המינוסים למינוס של המגבר) התנגדות סופית 2 אום. (זה מה שאתה צריך).

2. בטור - התנגדות סופית 8 אום.

2 סלילים של 2 אום כל אחד - 1. במקביל - התנגדות סופית 1 אום.

2. בטור - התנגדות סופית 4 אום.

מקווה שעשיתי סדר בראש.

בברכה.

פורסם

2 סלילים של 2 אום כל אחד - 1. במקביל - התנגדות סופית 1 אום.

2. בטור - התנגדות סופית 4 אום.

בברכה.

אי אפשר לחבר ככה שהמגבר יהיה על 2 הום נכון?

מה עושים במצב כזה? רק להחליף סאב שכל סליל שלו זה 4 הום??

פורסם

אני קצת לא מבין אותך.

אני לא בדיוק יודע איזה גרסאות יש בארץ ומהיכן אתה מביא את הסאב שלך אבל אם אתה מביא סאב שהתנגדותו 2 אוהם אז מה הבעיה? אתה פשוט מחבר אותו רגיל אל המגבר.

אלא אם הסאב הוא בעל שני סלילים (DVC) ואז צריך לוודא שיש לו שני סלילים של 4 אוהם. ולחברו במקביל.

לגבי אופן החיבור, מנהל הפורום הכניס ב FAQ קישור מאוד מועיל לכל האופציות השונות כולל שרטוטים.

שם לב שיש לך אכן מגבר שיודע לעבוד בהתנגדות הזו. ציינת שאתה הולך לחבר מונו ולכן לא צריכה להיות לך בעיה. בד"כ אנשים בארץ מחברים סאבים בעלי התנגדות סופית של 2 אוהם, בגישור על מגברים שלא יכולים לעבוד מתחת 4...

להלן שרטוט שיכול להועיל:

תמונה2.JPG

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם
אני קצת לא מבין אותך.

אני לא בדיוק יודע איזה גרסאות יש בארץ ומהיכן אתה מביא את הסאב שלך אבל אם אתה מביא סאב שהתנגדותו 2 אוהם אז מה הבעיה? אתה פשוט מחבר אותו רגיל אל המגבר.

אלא אם הסאב הוא בעל שני סלילים (DVC) ואז צריך לוודא שיש לו שני סלילים של 4 אוהם. ולחברו במקביל.

לגבי אופן החיבור, מנהל הפורום הכניס ב FAQ קישור מאוד מועיל לכל האופציות השונות כולל שרטוטים.

שם לב שיש לך אכן מגבר שיודע לעבוד בהתנגדות הזו. ציינת שאתה הולך לחבר מונו ולכן לא צריכה להיות לך בעיה. בד"כ אנשים בארץ מחברים סאבים בעלי התנגדות סופית של 2 אוהם, בגישור על מגברים שלא יכולים לעבוד מתחת 4...

להלן שרטוט שיכול להועיל:

תודה על התמונה המצורפת.

בכל מקרה אני רק רוצה לדעת כדי להוסיף לידע שלי איך אפשר בכלל לבצע חיבור כזה אם אני מביא סאב dvc שכל סליל שלו זה 2 הום ולחבר אותו למגבר, כשאני רוצה שהמגבר יעבוד על 2 הום ולא על 4.

הבנתי שאי אפשר לבצע את זה.

• תוכן חדש...