Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי pioneer מדגם 450MP, הרכב המדובר הינו בעל חלל קטן - מושבים קדמיים בלבד, אטום וסגור (טוב נו, עם חלונות כמובן), בנוסף ישנם שני רמקולים pearless 4.5 אינצ' כמדומני...בשתי הדלתות וזהו.

חשבתי לשדרג, הווה אומר - מגבר, סאב ועוד שני טוויטרים...

אני לא מתכוון להשקיע בזה הרבה כסף, זו לא מכונת ריקודים אלא הנאה בלבד.

השאלה שלי אליכם היא לעזור לי במה בדיוק אני צריך ?

בסדר גודל כזה, אני צריך מגבר עם ערוץ אחד או יותר ? אין לי פשוט מושג אם הסאב ידרוש יציאה נפרדת או לא...מה לגבי הרמקולים ? לחבר למגבר או שאין צורך במגבר בכלל ?

תעזרו לי בבקשה כולל באופי החיווט...

תודה מראש,

Been there, done that....

פורסם
יש לי pioneer מדגם 450MP, הרכב המדובר הינו בעל חלל קטן - מושבים קדמיים בלבד, אטום וסגור (טוב נו, עם חלונות כמובן), בנוסף ישנם שני רמקולים pearless 4.5 אינצ' כמדומני...בשתי הדלתות וזהו.

חשבתי לשדרג, הווה אומר - מגבר, סאב ועוד שני טוויטרים...

אני לא מתכוון להשקיע בזה הרבה כסף, זו לא מכונת ריקודים אלא הנאה בלבד.

השאלה שלי אליכם היא לעזור לי במה בדיוק אני צריך ?

בסדר גודל כזה, אני צריך מגבר עם ערוץ אחד או יותר ? אין לי פשוט מושג אם הסאב ידרוש יציאה נפרדת או לא...מה לגבי הרמקולים ? לחבר למגבר או שאין צורך במגבר בכלל ?

תעזרו לי בבקשה כולל באופי החיווט...

תודה מראש,

קודם כל כדאי לך למצוא רמקולים נורמליים, עדיף קומפוננט (רמקול מיד+ טוויטר), אם אתה רוצה אז אתה יכול להוסיף עוד מגבר שני ערוצים שיגושר לסאב של פיוניר (שהוא דיי זול)

פורסם

בוא נאמר שבזה, אני בור.

כאמור, הרדיו דיסק קיים...זה מצב נתון.

שלב קדימה, עם בוא נאמר, עד 1200 ש"ח...לאן אני יכול להתקדם ומה הדרך ?

במגבר יש צורך ? אם כן אז כמה ערוצים (ואני מזכיר, חלל הרכב הינו קטן מאד...)

המצב היחיד לרמקולים הינו בדלתות (אין קונסולה אחורית שעליה ניתן להרכיב רמקולים), סאב במידות סבירות יוכל להיכנס מאחורי המושבים, על הדש בורד ניתן להתקין טוויטרים...מה עוד ?

כמדומני, ברדיו דיסק ישנן שתי יציאות...מה זה נותן ? זה אומר שהסאב יכול להתחבר ישירות לרדיו ?

נתוני הרדיו הנומינאלים הינם 4X50...זה יזיז משהו לסאב ?

בקיצור, שאלות רבות ומקווה לתשובות שיכוונו אותי למטרה.

שוב תודה.

פורסם
בוא נאמר שבזה, אני בור.

כאמור, הרדיו דיסק קיים...זה מצב נתון.

שלב קדימה, עם בוא נאמר, עד 1200 ש"ח...לאן אני יכול להתקדם ומה הדרך ?

במגבר יש צורך ? אם כן אז כמה ערוצים (ואני מזכיר, חלל הרכב הינו קטן מאד...)

המצב היחיד לרמקולים הינו בדלתות (אין קונסולה אחורית שעליה ניתן להרכיב רמקולים), סאב במידות סבירות יוכל להיכנס מאחורי המושבים, על הדש בורד ניתן להתקין טוויטרים...מה עוד ?

כמדומני, ברדיו דיסק ישנן שתי יציאות...מה זה נותן ? זה אומר שהסאב יכול להתחבר ישירות לרדיו ?

נתוני הרדיו הנומינאלים הינם 4X50...זה יזיז משהו לסאב ?

בקיצור, שאלות רבות ומקווה לתשובות שיכוונו אותי למטרה.

שוב תודה.

בתקציב שלך אני ממליץ לך לקנות קומפוננטים סבירים שעולים בסביבות 700-800 אולי תמצא מיד שניה משהו יותר טוב.

בשביל סאב אתה חייב מגבר, בתקציב הזה כדאי לך להשקיע קודם בקומפוננטים ורק אח"כ לחסוך עוד ולקנות מגבר וסאב.

פורסם

או קיי,

התקדמנו...על איזה קומפוננטים אנו מדברים ? תן כמה דוגמאות ואתחיל לחפש אותם...ואז זה משאיר אותי פתוח מכמה כוונים:

1. האם השלב הבא אח"כ אומר טוויטרים ?

2. מגבר ניתן למצוא במחירים שמתחילים בכ500 ש"ח לחדש...ופחות מזה למשומשים...

3. איזה מגבר סביר אני צריך ? שוב, לא בשביל לפוצץ לי את עור התוף אלא בשביל להינות מאיכות המוסיקה בדציבלים סבירים...בהתחשב שלפי מה שאני מבין המגבר ישרת רק את הסאב...בקיצור, כמה ערוצים, איזה הספק וכמה זה הימור לקנות מגבר יד שניה ?

4. קומפוננטים משומשים רשמת...ופה אני סקפטי ברמת האיכות שרמקול יד שניה ייתן (לך תדע מה עבר עליו)...

פורסם
או קיי,

התקדמנו...על איזה קומפוננטים אנו מדברים ? תן כמה דוגמאות ואתחיל לחפש אותם...ואז זה משאיר אותי פתוח מכמה כוונים:

1. האם השלב הבא אח"כ אומר טוויטרים ?

2. מגבר ניתן למצוא במחירים שמתחילים בכ500 ש"ח לחדש...ופחות מזה למשומשים...

3. איזה מגבר סביר אני צריך ? שוב, לא בשביל לפוצץ לי את עור התוף אלא בשביל להינות מאיכות המוסיקה בדציבלים סבירים...בהתחשב שלפי מה שאני מבין המגבר ישרת רק את הסאב...בקיצור, כמה ערוצים, איזה הספק וכמה זה הימור לקנות מגבר יד שניה ?

4. קומפוננטים משומשים רשמת...ופה אני סקפטי ברמת האיכות שרמקול יד שניה ייתן (לך תדע מה עבר עליו)...

קודם כל קומפוננט זה רמקול + טוויטר אז לא צריך לקנות עוד אחד, תשמע בכל מיני חנויות קומפוננטים ותחליט איזה נשמע לך יותר טוב, בתחום המחירים הזה יש את:

DLS

mbquart dsd

cerwin vega

morel

יש גם יד שניה במצב דיי טוב, אתה תמיד יכול ללכת לבדוק.....

אתה צריך מגבר שני ערוצים אותו תוכל לגשר לסאב, סאב עולה 600 ש"ח חדש לפיוניר פשוט

בקשר למגבר: תקנה רק מחברות מוכרות ולא כל מיני זבל סיני למיניהם אף על פי שהם זולים יותר....

בהצלחה

פורסם

אם אני מוצא את אפיצות המחירים הזו:

1. JBL GTO502C במידה 5 ורבע אינצ' ב700 ש"ח

2. Lanzar VB6.1 במידה 6.5 ב750 ש"ח

3. JENSEN ב290 ש"ח

שלושתם כאן:

http://www.soundonline.co.il/car/storage.asp?p=component

אני מתקדם למשומשים הללו:

1. רוקפורד בני שנה ב550 ש"ח:

http://www.epinions.com/elec_Car_Stereo-Speakers-Rockford_Fosgate_RockfordFosgateFNProductFamilymily-Rockford_Fosgate_FNP1614/display_~full_specs

2. INOX בני חצי שנה - 300 ש"ח.

3. Mb quart דגם DSD216 עם 2 טוויטרים 2 קרוסים ו2 וופרים, חדשים בקופסא עם נילונים, ב750 ש"ח.

שלושתם מלוח יד שניה ב:

http://www.autosound.co.il/main.asp?url=clsdisp.asp&CatID=6

וכמובן, מהאתר כאן בלוח:

1. MB QUART DSD 216 חדשים ב700 ש"ח.

2. קומפוננט של רוקפורד 6.5" דגם fnp-1614 ב550 ש"ח בני שנה.

זה מה שמצאתי בנתיים...

מה העדיפויות ? ולא, לא יהיה לי זמן להכנס לחנויות לשמיעה...אני עובד מצאת החמה עד צאת הנשמה...

תודה,

אריק.

פורסם
אם אני מוצא את אפיצות המחירים הזו:

1. JBL GTO502C במידה 5 ורבע אינצ' ב700 ש"ח

2. Lanzar VB6.1 במידה 6.5 ב750 ש"ח

3. JENSEN ב290 ש"ח

שלושתם כאן:

http://www.soundonline.co.il/car/storage.asp?p=component

אני מתקדם למשומשים הללו:

1. רוקפורד בני שנה ב550 ש"ח:

http://www.epinions.com/elec_Car_Stereo-Speakers-Rockford_Fosgate_RockfordFosgateFNProductFamilymily-Rockford_Fosgate_FNP1614/display_~full_specs

2. INOX בני חצי שנה - 300 ש"ח.

3. Mb quart דגם DSD216 עם 2 טוויטרים 2 קרוסים ו2 וופרים, חדשים בקופסא עם נילונים, ב750 ש"ח.

שלושתם מלוח יד שניה ב:

http://www.autosound.co.il/main.asp?url=clsdisp.asp&CatID=6

וכמובן, מהאתר כאן בלוח:

1. MB QUART DSD 216 חדשים ב700 ש"ח.

2. קומפוננט של רוקפורד 6.5" דגם fnp-1614 ב550 ש"ח בני שנה.

זה מה שמצאתי בנתיים...

מה העדיפויות ? ולא, לא יהיה לי זמן להכנס לחנויות לשמיעה...אני עובד מצאת החמה עד צאת הנשמה...

תודה,

אריק.

הרבה אנשים בפורום שקנו את ה mb dsd 216 ממליצים עליו בפורום בטווח המחירים הזה.

פורסם

אם אתה לחוץ במזומנים (ככה זה נראה) הייתי הולך רק על ציוד משומש וחוסך איפה שאפשר על מנת להשקיע איפה שיש פחות מציאות (לדוגמא מגבר שלמשומש סביר זה יתחיל מה700 ומעלה)

הקומפוננט של רוקפורד הוא אפשרות טובה מאוד, הוא עולה משהו כמו 1300 חדש ואם הוא אכן במצב טוב זו מציאה.

תבדוק אם אתה יכול לשמוע אותו ואת שאר הקומפוננטים ואז תחליט, כי בסופו של דבר האוזן שלך היא זו שתקבע מה טוב ומה לא.

פורסם

או קיי,

אחלה המלצה סובייקטיבית, ככה שבזמן שאני סורק את הפורום לקריאה ההמלצות, נוכל להתחיל ולדבר על המגבר, נכון ?

מה לגבי מה שמופיע במכרזי נט-אקשן לדוגמא ? מה לגבי זה במידה והוא יכנס לתחום 500 השקלים שנותרו ?

863970_1.jpg

http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=1078206

או שממש ללכת לכוון אחר.

להבנתי אין לי צורך בכמות וואטים רצינית אלא למשהו שיפעיל עתידית את הסאב.

נ.ב. אם הקניה תהיה במקומות מוסדרים שיתנו אפשרות של תשלומים, נוכל לסגור את כל הפער (כולל סאב).

פורסם
אם אתה רוצה ללכת על משהו זול, הכי זול שנותן את התמורה למחירו לדעתי זה LANZAR .

קנה מגבר 4 ערוצים, 2 ערוצים תתן לקומפוננט מקדימה.

2 ערוצים אתה מגשר לערוץ אחד לסאב.

אייל, יש לו מכונית קטנה אתה בטוח שאי אפשר לחסוך ולקנות מגבר רק של שני ערוצים?

פורסם

נכון, הרכב קטן...לפחות החלל שלו...ואני עדיין לא סגור על המידות האפשריות של להכניס סאב למערכת (צריך לבדוק מידות מאחורי המושבים)...אבל דיה צרה לשעתה...

לגבי המגבר, ובכלל...המגבר האינטגראלי בפיוניר MP450...מה שאומר 4X50 בפיק מקסימאלי...לא ייתן מספיק לקומפוננטים ? ובאמת ידרוש רק עבור הסאב...

מה גם פערי המחירים שבין 2 ערוצים לארבעה ערוצים ? הרי יש לי עתידית שני יציאות למגבר...

ושוב, מה לגבי מגברים ומחירים ? למגבר שצרפתי כדוגמא, לא היתה התייחסות...

הוא באמת לא שווה התייחסות ?

• תוכן חדש...