Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פוקוס 2 עם 2 כריות אווירבליסינג והיה לי מגאן 2 מהראשונות שהגיעו עם 6 כריות והכל.

שתיהן עגלות במיוחד בתוך העיר.

לטעמי אלו שתי המכוניות הטובות בקבוצתן, מרווחות עם אחיזת כביש פנטסטית.והבחירה היא העדפה אישית, מאוד מומלץ לעשות סיבוב, והסוכנויות היום מאפשרות זאת.

יש הבדלים בולטים:

הפוקוס הרבה יותר קלה לנהיגה, למעט אולי משענות הראש המוזרות.

המגאן רוצה שאת תסתגל אליו, מי שאינ ונוהג על הרכב דרך קבע, בד"כ לא יאהב אותו, התגובות של הרכב השילדה וההיגוי שאינם מתקשרים מקשים להנות מהנהיגה במיוחד למי שאינו רגיל לרכב, גםתגובת הבלמים, בלם הידהמקורי לא עוזרים. אתה בעצם נוהג במחשב שנוהג באוטו וכלהפעולות שאתה רוצה לבצע מושהות מעט.

שתיהן מאוד נוחות, ומצוינות לנסיעות ארוכות , לטעמי המגאן מעט נוחה יותר.

ההיגוי בפוקוס מצוין, במגאן ההיגוי מוגבר מדי וחסר רגש,קראתי כי הוכנס שיפור בהיגוי בדגמים החדשים של המגאן.

איכות ההרכבה בפוקוס טובהמאוד , במגאן פחות.

הפוקוס רחבה מעט יותר, במגאן מרווח הרגליים מדהים , בשתיהן ניתן להכניס 3 כיסאות ילדים מאחור.

הגיר: למגאן גיר "חכם" שמסיע בבלימה ו"לומד" את סגנון הנהיגה, אבל זהו גיר שמגיב מאוד לאט ובמיוח דמרגיז בתגובה לקיק-דאון, הגיר מתוצרת מאזדה בפוקוס אינו מושלם, יחסי ההעברה ארוכים מדי והתפעול הידני איטי לעיתים אבל הוא ללא ספק עדיף על הגיר החכם של המגאן ברוב המצבים.

שתי המכוניות לא מקבלות ציון גבוה אצלי על העיצוב החיצוני, אבל העיצוב של המגאן חדשני ונועז יותר, בעוד שהפוקוס הרמונית יותר.

במגאן מיליון תאי אחסון והרבה מאוד נורות פנים.

נראה שהושקעה מחשבה רבה בעיצוב הפנימי, השימוש בכרטיס החכם מעולה, בדגם המאובזר הוא גם סוגראתהחלונות ( כמו בפוקוס), ואין את קודנית העונש בחלק מהחברות.

מערכת השמע בפוקוס טובה בהרבה לעומת המגאן, אין פנל נשלף הרמקולים והקליטה ברמה אחרת.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יש לי פוקוס דור חדש 2006 (מהראשונות שהגיעו לארץ)ליסינג ויש שם 2 כריות אוויר בלבד חד משמעית

תפסיקו לבלבל במוח על שטויות שאתם קוראים באינטרנט

מי שאין לו פוקוס שלא ידבר על מה יש שם ומה אין שם כי בסופו של דבר אתה סתם מטעים את הבנאדם

אתה ממש מתוסבך אני רואה!

הפוקוס הראשונות שהגיעו לארץ (שאתה אומר שיש ברשותך) הגיעו בתור מודל 2006! לא 2007!

ובפוקוס הללו באמת היו רק 2 כריות אוויר.

אתה אמרת פה שיש בבעלותך פוקוס 2007, שכאמור בשנת דגם הזו האוטו מגיע עם 6 כריות אוויר.

אתה הטעת, ואתה עוד מאשים את פורד שהם כותבים סתם.

קודם תבדוק את עצמך.

טל

DARK Purple MAZDA 3

ZOOM - ZOOM

פורסם

כתבתי בטעות שנת מודל 2007

הפוקוס שלי שנת 2006 כמו שכתבתי לאחר מכן

קורה שטועים

אני מאמין שגם לחכמולוגים כמוך זה קורה לפעמים

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

פורסם
כתבתי בטעות שנת מודל 2007

הפוקוס שלי שנת 2006 כמו שכתבתי לאחר מכן

קורה שטועים

אני מאמין שגם לחכמולוגים כמוך זה קורה לפעמים

כן גם לחכמולוגים כמוני זה קורה.

אבל אני לעומתך מתקן את עצמי מיד ולא מאשים חצי עולם לפני שאני בודק את עצמי.

טל.

DARK Purple MAZDA 3

ZOOM - ZOOM

• תוכן חדש...