Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אחרית הימים ,פקק מתורבת....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול הייתי בהופעה של איאן אנדרסון ,אני שרובכם לא יודעים על מה אני מדבר לעזאזל ,אבל אני לא יסביר כי בכלל תחשבו שאני יצור.

בכל מקרה זו הופעה שרוב הקהל בה הוא חובב של רוק מתקדם (במילה אחת שילוב של מוזיקה קלאסית ורוק) ,או חובב מוזיקה קלאסית.

.

ביציאה מהאמפי פארק ברעננה כמובן נוצר פקק אחרי ההופעה,

אבל מה

פלא

נס

משהו לא מהעולם הזה

לא נשמע אף לא ציפצוף אחד

אף קללה לא נזרקה לאוויר

אף אחד לא החליף נתיבים בעצבנות

להיפך!

אנשים החליפו חוויות מהמופע

פינו את הדרך למי שרצה להשתלב

עמדו בסבלנות וחיכו לתורם להיתקדם

בקיצור

מראה שלא חשבתי שאני יראה בארץ

עוד שיש תקווה....

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

גם ביציאה מרוג'ר ווטרס היה מתורבת, למרות שהפקק היה זוועתי ונמשך שעות.

לעומת זאת, לך למועדון של חובבי מוזיקת נצחונות ויש מצב שתחטוף דקירה.

פורסם
פקק, סמים ורוקנרול

:drinking::nono:

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

שירים כדוגמאת:

אני ניצחתי.. אני ניצחתי

we are the champions.

גם המנגינה של רוקי.

הבנת?

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם
אנדרסון זקן מדי לרוקנרול...
הוא גם זקן מידי לסמים ,מכיוון שהיה לו איזה סרטן או משהו בריאות הוא קבר לא מעשן,ומשתמש באיזו אבקה מפלפלים חריפים כדי למלא את החלל....

ואם כבר מדברים על תרבותיות

היום איזה שליח חתך אותי בפניה ימינה בצומת

כשעקפתי אותו סמנתי לו עם האצבע "מטומטם ".

הבחור סימן לי לעצור (באשקלון זה מפחיד) שאל אם הוא עשה משהו לא בסדר.

אמרתי לו שהוא חתך אותי כמה סנטמטרים מהגריל ושכמעט הפכתי אותו לרוטב פיצה ,אז הוא התנצל אמר "טעות שלי " ותודה על זה שלא דרסתי אותו ,ובלי שום ציניות....

מי יודע אולי עוד יש עתיד .....

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

מוזר, אני כמעט דרסתי היום ילדה בגיל טיפש עשרה שקפצה לכביש ממאחורי רכב חונה(שהסתיר אותה), בלי להסתכל בכלל לכביש ועוד צחקה לי בפנים אחרי שנעצרתי כ 3 מטר מהתחת שלה :/

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
ועוד צחקה לי בפנים אחרי שנעצרתי כ 3 מטר מהתחת שלה :/
אולי אם הסמל של האופל היה משאיר לה צלקת על הת*ת , היא לא הייתה צוחקת .
פורסם
הוא גם זקן מידי לסמים
אין דבר כזה זקן מדי לסמים. מעל ריכוז מסויים הסמים הורגים את כל המיקרובים והמחלות והבן אדם יכול לחיות לנצח. יש אפילו הוכחה לזה:

large-msg-113678805671-2.jpg

ולמי ששאל - מוזיקת נצחונות זה טראנסים של ילדים בני 14.

פורסם

נסו פעם לצאת מהחניה אחרי קטרזיס של קונצרט טוב בהיכל התרבות. כשמו כן הוא, מופת לתרבות!

איזו אדיבות! איזה חן!

בכל עשרות שנותיו של מוסד זה מעולם לא אירעה דקירה בין כתליו למעט זו של דזדמונה את אותלו, אם אתם מבינים את ההלצה...!

אל תתביישו להתחבר לעצמכם!

http://www.veset.co.il

• תוכן חדש...