Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אחרית הימים ,פקק מתורבת....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נסו פעם לצאת מהחניה אחרי קטרזיס של קונצרט טוב בהיכל התרבות. כשמו כן הוא, מופת לתרבות!

איזו אדיבות! איזה חן!

בכל עשרות שנותיו של מוסד זה מעולם לא אירעה דקירה בין כתליו למעט זו של דזדמונה את אותלו, אם אתם מבינים את ההלצה...!

אמא של חבשוש, היית במופע הזה? :lol:

פורסם
עוד לא קיבלתי תשובה מי זה האנדרסון הזה...

ולמה שמישהו ירצה ללכת להופעה שלו עם סימפונט רעננה... (ככה היה כתוב בעיתונות)

איאן אנדרסון הוא הסולן והחלילן (המה?! החלילן )של להקת ג'טרו טל .

להקה שבן השאר ניגנה תקופה מסוימת רוק מתקדם ,שבמילים פשוטות זה שילוב של עקרונות רוק עם עקרונות מוזיקה קלאסית וכמובן הרבה סמים .

בסיבוב הופעות הזה הוא מבצע כל מיני קאברים לג'טרו טל בשילוב תזמורות קלאסיות .

וזה הרבה פחות משעמם ממה שזה נשמע.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

משעמם? מדובר באחד הפרפורמרים היותר אנרגטיים ומופרעים בכל הזמנים.

אפילו אם היום הוא פחות קופץ ומשתולל, עדיין מדובר בבן אדם שמוציא מחליל צד סולואים יותר מרגשים ומופרעים ממה שהרבה מנסים להוציא מגיטרה.

ולמי שהיה - איך הייתה ההופעה?

פורסם

אישפוז ,למי שלא מכיר תז'אנר זה נשמע מאוד משעמם.

ואיך היה?

שווה כל שקל כולל דלק פעמיים לחמניה יבשה עם נקניקיה במחיר מופז וכוס קפה בדרך חזרה ,מריבה קטנה עם אמא על האוטו (שלי עדיין מושבת)ואיחור מטורף למסיבת אחרי חתונה של שכן.....

ויותר מזה.

הוא הביא איתו כנרת מועלה, גיטרסטים ומתופף סבבה, קלידן/מנצח טוב,והסימפונית נשמעו כאילו רובם מכירים אותו טוב.

אני זיהיתי טעות אחת.

ועכשיו תסביר לי כאחד שיודע מה זה אתה כנראה גם אוהב את זה,אז איך ויתרת?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

פורסם

ישבתי בשורה הרביעית וראיתי הרבה יותר מטעות אחת...

בכל מקרה - החצי הראשון של ההופעה היה מצויין, החצי השני - קצת מאולץ אם כי עדיין חוויה.

אני עדיין בשוק שנכנסתי לשדה (למה אי אפשר לסלול חניונים??? למה זה תמיד חייב להיות שדה?!?!) ליד עם הA3...

פורסם

אם היית מוכן ללכת קצת,אני חניתי בחניון הראשון של הפארק והיו הרבה חניות לידי (חניתי קצת אחרי שמונה וחצי).

פורסם

אני ממש לא מכיר את האמפי - לא היה לי מושג כמה הליכה יש מאיזה חניון.

איחרנו מאוד וממש לא רציתי להתחיל לטייל ולחפש חניה אז פשוט עקבתי אחרי ההוראות של הסדרנים.

פורסם
אני ממש לא מכיר את האמפי - לא היה לי מושג כמה הליכה יש מאיזה חניון.

איחרנו מאוד וממש לא רציתי להתחיל לטייל ולחפש חניה אז פשוט עקבתי אחרי ההוראות של הסדרנים.

העיקר שנהנת בסוף....

אגב הקטע של השדה ,זו נקמתינו (אנשי השדות) בכל אלה שעוקפים את הטנדרים שלנו עם A3

על הכבישים....

• תוכן חדש...