Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם בכלל יש דבר כזה יש לי מגבר 4 ערוצים ומוציא 60 רמס לערוץ עכשיו ב2 אום הוא מוציא 165 רמס משהו כזה עכשיו חיברתי אותו לקומפוננט שלי שהוא 4 אום ב2 אום וכמובן שהוא מכוון היטב ואני מנצל את כל 90 הרמס שיש לקומפוננט,עכשיו חיברתי אותו ב2 אום ואחרי איזה חצי שנה הוא נשרף לי ואמרו לי שהסלילים שלו נשרפו והתיקון הוא 240 ש"ח,עכשיו השאלה שלי אם אני אוכל לחבר את המגבר לקומפוננט בהתנגדות של 2 אום והקומפוננט 4 אום או שאני יקנה קומפוננט בהתנגדות של 2 אום..

לשיקולכם..תודה

ציון

פורסם
אם בכלל יש דבר כזה יש לי מגבר 4 ערוצים ומוציא 60 רמס לערוץ עכשיו ב2 אום הוא מוציא 165 רמס משהו כזה עכשיו חיברתי אותו לקומפוננט שלי שהוא 4 אום ב2 אום

איך עשית את זה בדיוק ? וכמובן שהוא מכוון היטב ואני מנצל את כל 90 הרמס שיש לקומפוננט,עכשיו חיברתי אותו ב2 אום ואחרי איזה חצי שנה הוא נשרף לי וואלה, מפתיע אותך? ואמרו לי שהסלילים שלו נשרפו והתיקון הוא 240 ש"ח,עכשיו השאלה שלי אם אני אוכל לחבר את המגבר לקומפוננט בהתנגדות של 2 אום והקומפוננט 4 אום או שאני יקנה קומפוננט בהתנגדות של 2 אום..

לשיקולכם..תודה

ציון

שמע חבר.

לא יודע מי נותן לך את ההמלצות, אבל אני מציע שתפסיק להמשיך לקבל ממנו המלצות, לפחות בנושאים החשובים לך.

א) איך בדיוק חיברת סט שמוגדר 4 אוהם ב 2 אוהם? חיברת 2 במקביל? מה עשית בדיוק ? אין דבר כזה.

ב) שרפת סט אחד, ואתה רוצה להמשיך באותה השיטה. על הסיפור של "סיזיפוס", שמעת?

אני לא יודע מהי איכות המגבר שלך ומה הקומפוננט. רוב הסטים הפשוטים ישרפו בעוצמות נמוכות מכך. מה גם שכנראה שהכיוון הכללי שלך במערכת (בדגש על ההגברה) מכוון לקצה גבול היכולת של המגבר (ושוב, אין לי מושג מה אתה בדיוק עושה עם ה HU עצמו...) וגורם לעיוותים המגיעים אל הסט בעוצמות גבוהות ובהתנגדות נמוכה (ששוב, זה תעלומה איך אפשר לעשות זאת לסט שההתנגדות שלו מוגדרת 4 אוהם...)

נשמע כמו המצאה של שיטה לנצל מגבר על חשבון שריפת רמקולים.

או שתקנה מגבר חזק יותר (אם אתה בכלל צריך כזה) או שתסתפק ב 60 וואט RMS.

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

ציון,

צר לי להגיד לך, אבל לא הבנתי את מה שכתבת בהודעה שלך.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם
שמע חבר.

לא יודע מי נותן לך את ההמלצות, אבל אני מציע שתפסיק להמשיך לקבל ממנו המלצות, לפחות בנושאים החשובים לך.

א) איך בדיוק חיברת סט שמוגדר 4 אוהם ב 2 אוהם? חיברת 2 במקביל? מה עשית בדיוק ? אין דבר כזה.

ב) שרפת סט אחד, ואתה רוצה להמשיך באותה השיטה. על הסיפור של "סיזיפוס", שמעת?

אני לא יודע מהי איכות המגבר שלך ומה הקומפוננט. רוב הסטים הפשוטים ישרפו בעוצמות נמוכות מכך. מה גם שכנראה שהכיוון הכללי שלך במערכת (בדגש על ההגברה) מכוון לקצה גבול היכולת של המגבר (ושוב, אין לי מושג מה אתה בדיוק עושה עם ה HU עצמו...) וגורם לעיוותים המגיעים אל הסט בעוצמות גבוהות ובהתנגדות נמוכה (ששוב, זה תעלומה איך אפשר לעשות זאת לסט שההתנגדות שלו מוגדרת 4 אוהם...)

נשמע כמו המצאה של שיטה לנצל מגבר על חשבון שריפת רמקולים.

או שתקנה מגבר חזק יותר (אם אתה בכלל צריך כזה) או שתסתפק ב 60 וואט RMS.

א) חיברתי וזה היה ככה תמיד שאלתי אפילו בפורום ואמרו לי שזה בסדר לחבר ככה ולא יקרה כלום

ב)לא שמעתי על סיזיפוס..

ג)אני בכלל לא יודע איך זה מכוון במגבר אבל מה שבטוח שבHU הכל בסדר הטריבל על +3 הבאס על -3 ואין מצב לאודנס ולגבי הHU הוא של JVC והוא ישןן סתם כזה..

אז קיצור מה עושים...חברוססס תעזרו ליי

תודה

פורסם
א) חיברתי וזה היה ככה תמיד שאלתי אפילו בפורום ואמרו לי שזה בסדר לחבר ככה ולא יקרה כלום

ב)לא שמעתי על סיזיפוס..

ג)אני בכלל לא יודע איך זה מכוון במגבר אבל מה שבטוח שבHU הכל בסדר הטריבל על +3 הבאס על -3 ואין מצב לאודנס ולגבי הHU הוא של JVC והוא ישןן סתם כזה..

אז קיצור מה עושים...חברוססס תעזרו ליי

תודה

אני עדיין לא הצלחתי להבין איך הכל מחובר אצלך. מה. עשית גישורים על הקרוס הפאסיבי? מה יש לך שם? אי אפשר להתייחס. אתה רוצה עזרה ואנחנו רוצים לעזור, פשוט תסביר יותר איך המערכת שלך מורכבת.

לגבי הלאודנס וכו'. אין קשר בין זה לבין שריפת רמקולים. דווקא בגלל שהפאנל שלך פשוט וישן וכנרה יש לו PREOUT נמוך, הסיכוי שיש אצלך קליפינג גבוה.

תעשה חיפוס על "קליפינג" ועל "כיווני מגבר", קבל קצת מושג על המושגים האלו ואז תבין שכנראה יש בעיה בהרכבת המערכת שלך וכיוונה.

בקיצור, תן עוד פרטים והסברים ונוכל לעזור קצת יותר. אבל עדיין, תקרא קצת הFAQ לפני שאתה פונה ל 911.

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

• תוכן חדש...