Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המנוע עבר התחממות עקב נסיעה ללא מים הראש עבר שיפוץ(2 חריטות),כמו כן גם הוחלף הקמשאפט עקב בעיה קודמת(התעקם).נמצא לכלוך רב במנוע,השמן הוחלף כבר פעמיים כולל פילטר הקרטר נוקה(על הדרך)המשאבה עכשיו בתהליך ניקוי.

בזמן הנסיעה(אחרי מספר דקות)המנורה נדלקת,לאחר כיבוי מנוע המתנה והפעלתו שוב המנורה כבויה-נוסעים מספר דקות והיא שוב נדלקת.יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה?

הרכב הוא אופל קורסה שנת 96.

תודה יוסי.

פורסם

יוסי שלום ! במידה שלפני התיקון לא הייתה הבעיה הנ"ל,הסיבות האפשריות הם:

א. המגע בין החיבור ליונית לחץ שמן רפוי/מלוכלך.

ב. יונית לחץ השמן תקולה.

ג. הקמשאפט שהוחלף לא יושב טוב (חופשי) בתוך המיסבים או הבית שלו.וכאשר הראש חם

פורץ שמן ומוריד את לחץ השמן הכללי במנוע.זאת בגלל שהקמשאט הקודם התחמם,התעקם

ועיקם את ה-line עליו הוא אמור להסתובב.

בברכה דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

תבדו לחץ שמן עם שעון לחץ. במידה ותקין הבעיה מהיוניט ללוח שעונים אם לא תקין אני מציע להחליף משאבה ולא לנקות תבדוק מסבי גל ארכובה וגל זיזים וחשוב מאוד תבדוק אם האטם ראש מתאים (אם הורקב חליפי) מבחינת החורים אם לא סגרתה בטעות את אחד ממעברי השמן.

בברכה !

בברכה !

KamiTech

פורסם

שלום.

פרק את אגן השמן [קרטר] ואני מבטיח שתקבל חום מהליכלוך שסותם את רשת היניקה של משאבת השמן.

לתשומת לבך! באופל ודיהוא יש בעיה קשה של היצטברות מישקעים הסותמת את מעברי השמן במנוע. הסיבה היא כמובן קמצנות אי החלפת שמנים בזמן.

אחרי שמנוע עובר היתחממות המישקעים מיתפוררים וסותימים כול מעבר.

אני משוכנע שכול מעברי השמן בראש סתומים ולא ניקיתם אותם, והצרות ימשיכו עד אשר תפרק שוב את הראש לגורמים ואים מקדח בעדינות תנקה את כול תעלות השמן בראש.

בהצלחה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
הקרטר נוקה(על הדרך)המשאבה עכשיו בתהליך ניקוי.

בני, אני חושב שהוא כבר אחרי כל הניקיונות.

מעברי שמן סתומים או אטם ראש שסוגר מעבר שמן, יגרום לעליית הלחץ שמן ולנקישות חזקות של המרימים ההידראוליים שירעבו לשמן.

פורסם

אכן הקרטר נוקה ויצא לכלוך רב אבל עדיין יש בעיה וגם חשבנו בהתחלה שהבעיה היא השמן אז הוא הוחלף פעמיים,הרכב עובר טיפולים כמו שצריך-כל 10000 בדיקה כללית של הכל והחלפה של מה שצריך,עד עכשיו השתמשתי בשמן 10-40 של ACDECLO(שמן חצי סנטטי מיכל אדום).

היוניט הוחלפה לחדשה ועדיין המנורה נדלקת.

פורסם

תפסיק להניע או לנסוע באוטו. כל הנעה ללא לחץ שמן כאשר המנורה דולקת,גורמת נזק בלתי הפיך.

אולי עכשיו עוד ניתן להציל את המצב,אחר כך אפילו אם תמצא את התקלה,זה כבר לא יעזור.

החשוב ביותר,לא להניע ולא לשכוח לעדכן בסוף התיקון.

זכור, אני עדיין עומד על דעתי שהבעיה בראש/קמשאפט.

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

קודם כל אני לא נוסע באוטו-חזרתי על דברים שכבר אמרתי.

כדי לבדוק אם התקלה הפסיקה צריך להניע אותו כי המנורה נדלקת רק בזמן נסיעה אחרי זמן מה ולא דולקת כל הזמן.

פורסם

על פי תאורך השמן לא חוזר לעוקה בקצב אשר יאפשר למשאבה לשאוב

שאלה כאשר אתה ממלא שמן השמן נעלם מיד או שיש הצפה של מכסה השסתומים ואתה מחכה מעל 10 שניות?

בדוק האם אטם הראש מתאים לסוג המנוע? נתקלתי במספר מקרים שאטמי ראש חליפיים אינם מתאימים וסוגרים כמה חורים בראש המנוע ובבלוק(מס קטלוגי, דוגמא ישנה השווה לחדשה בחנות)

האם הראש הוחלף או שופץ?

האם יש נזילה ממחזיר שמן אחורי או קדמי ?

האם דרך המדיד קופץ שמן, או לחץ אויר מוגזם?

האם שטפתם את תא גל הארכובה בעזרת ממיס שומנים ואחרי שטיפה בלחץ?

יגאל

נ.ב עדיף להחליף משאבת שמן נראה כמו וסת תפוס

פורסם

ככל הנראה הבעיה הייתה במשאבת שמן מלוכלכת עד מאוד...

לאחר ניקוי המשאבה ורשת שדרכה עובר השמן למשאבה(הרבה לכלוך)הנורה כבר לא נדלקת והרכב נוסע חלק...כנראה בגלל ההתחממות הרבה לכלוך השתחרר וסתם אותם אז - הבעיה נפתרה.

תודה לכולם על העזרה

יוסי.

• תוכן חדש...