Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדרך כלל אני מנקה את הג'אנטים ותמיד מצליח להוריד את הליכלוך השחור בלי בעיה עם סמרטוט או ספוג וסבון לאוטו.

הפעם אין לי מושג מאיפה אבל יש לי מן לכלוך חום שנדבק שאני לא מצליח להוריד לא משנה מה עשיתי...

מישהו מכיר חומר טוב לניקוי ג'אנטים או דרך להוריד את הלכלוך הזה?

פורסם

עם כל הכבוד אני לא עשיר וזה לא קשור לצרות של עשירים או עניים.

זאת לא התשובה שחיפשתי.. למישהו יש תשובה מועילה יותר?

פורסם

יש חומר יעודי לניקוי ג'אנטים שמוכרים ברשתות הגדולות (אייס,אוטודיפו וכו'),או שאתה יכול לקחת נוזל לניקוי תנורים (זה של סנו בבקבוק השחור),לרסס על הג'אנט לתת לחומר לעשות את שלו ולהוריד,לדעתי זה יעשה את העבודה.

בהצלחה.

פורסם

מניסיון, החומרים היעודיים לניקיון ג'אנטים לא עושים עבודה שפנטסטיק לניקוי כללי לא עושה, שים לך בבקוק שפריצר פנטסטינק בנדיבות ומים, תשפריץ על הג'נאט ותנקה, אן הליכלוך ממש ממש קשה אפשר להשתמש בנפט.

כדאי להיזהר מלהשתמש במסירי שומנים וחומרים כאלו כי הם עלולים לתקוף את הצבע של הג'אנט.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

יש חומר יעודי של טרטל וקס אני חושב

עושה אחלה של עבודה ,קצת יקר אבל שווה.

מנסיון על אוטו הקודם,כל מיני חומרים כן פגעו בצבע של הגאנט,חבל להתבאס בשביל

50 שקל

פורסם

יש ספריי לניקוי מגעים חשמליים,זה ספריי אלכוהול, מרססים ומייד מנגבים = מוריד הכל, אבל באופן מוחלט את כל הגיפה, אח"כ לשטוף עם סבון ושלום על ישראל.

פורסם
יש חומר יעודי לניקוי ג'אנטים שמוכרים ברשתות הגדולות (אייס,אוטודיפו וכו'),או שאתה יכול לקחת נוזל לניקוי תנורים (זה של סנו בבקבוק השחור),לרסס על הג'אנט לתת לחומר לעשות את שלו ולהוריד,לדעתי זה יעשה את העבודה.

בהצלחה.

חומר לניקוי תנורים בשביל ג'נטים?

אישית, לא הייתי עושה זאת.

מדובר בחומר גס ואגרסיבי שעלול לפגוע בצבע הג'נט או לפגוע בגימור המבריק שלו.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

תודה רבה לכולם נראה לי אני אנסה קודם את הספריי אלכוהול אחרי זה את החומרים הייעודיים כי ממה שתמיד קורה לי החומרים היעעודיים עובדים הכי פחות טוב.... :)

• תוכן חדש...