Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצבר חדש

Matan g
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלך המצבר באלמרה - מצבר מקורי שהחזיק 3 שנים. עכשיו צריך מצבר חדש:

איפה אפשר לקנות מצבר -בשבת- באיזור חדרה? אני יודע רק על אוטו דיפו.(ד"א מישהו יודע איזה מצברים הם מחזיקים אצלם?).

דבר שני, כמה אמפר אני צריך והאם זה נורא אם אני יקח מצבר בעל קיבולת גדולה יותר?

עריכה: שכחתי לציין שאין לי כסף מיותר לקנות בזול. אני מחפש את החברות הגבוהות יותר - שנפ ובוש וכו' וחשוב שהמצבר לא יצטרך תחזוקה (מים מזוקקים).

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גש מחר לסניף אייס, בגן שמואל, או לכפר באקה אל גרביה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אני יבדוק באוטו דיפו מכיוון שיפו נמצאת במרחק שעת נסיעה מביתי.

ד"א, שנפ נחשבת לחברה מוצלחת? החלפתי לפני כמה ימים מצבר לשנפ ברכב שלא בבעלותי

ומאז כדי להניע צריך לפעמים סטרטר ארוך יותר.

מבחינת הכסף, אני לא חסכן ככה שאני יקח ורטה או שנפ ולא ספארק או חברות פחות מוכרות. כמה אמפר אני צריך, ובכמה אמפר אני יכול לעלות בלי להעמיס על המערכת החשמלית?

פורסם

אם אתה הולך לאוטו-דיפו לך על וארטה או שנפ, מהדגמים שנותנים אחריות ארוכה יחסית. למיטב ידיעתי באוטו-דיפו יש רק מצברים של וארטה ללא טיפול.

פורסם

הבנתי שהפרשי המחירים הולכים להיות רציניים בין הספארק ושאר החברות עלומות השם

לבין שנפ,ורטה ובוש... ובכל זאת, מה ההבדלים העיקריים ביניהם והאם זה מצדיק 600-700 ש"ח לעומת המצברים הפשוטים של ה400 ש"ח?

ערב טוב ושבת שלום ..

פורסם

לפני כמה דקות אמרת שתיקח פירמה ידועה - ועכשיו אתה שואל מה ההבדלים והאם כדאי ?

תעשה סקר מחירים ותבדוק אם שווה לך.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני יקח פירמה ידועה - על זה אין שום ויכוח.

השאלה היא מה ההבדלים בין ורטה,שנפ ובוש - כי לפחות מבחינת המחיר הם שונים.

ועוד משהו - הרכב לא מניע, צריך לחבר כבלים ממצבר אחר, והמצבר רטוב כל הזמן בחלקו העליון. השאלה היא האם אני יכול להניע עם כבלים ולנסוע 5 ק"מ עד לאוטודיפו בלי לגרום איזשהו נזק? או שעדיף לקנות את המצבר ולהחליף בבית?

מתן

פורסם
הבנתי שהפרשי המחירים הולכים להיות רציניים בין הספארק ושאר החברות עלומות השם

לבין שנפ,ורטה ובוש... ובכל זאת, מה ההבדלים העיקריים ביניהם והאם זה מצדיק 600-700 ש"ח לעומת המצברים הפשוטים של ה400 ש"ח?

ערב טוב ושבת שלום ..

יש מבצע באוטו דיפו על מצברי VARTA ומלבד המבצע החברה נותנת 3 שנים אחריות לתקינות המצבר כל עוד אין גורם אחר אשר גרם לו לפגם.

מצברי ש.נ.פ נמכרים עם 15 חודשי אחריות(רכשתי 72אמפר ב765 ש"ח)למרות המחיר היקר יש לי נסיון איתם גם עם הרכב הקודם והם מחזיקים בצורה מעולה.

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

matan19 כתב : "מחפש ספר היינס לניסאן אלמרה 2003 (N16)."

(N16) הוא דגם דיזל.לכן הבנתי שמדובר בדיזל.

(V10) הוא דגם בנזין וגם דיזל.

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

יש מבצע באוטו דיפו על מצברי VARTA ומלבד המבצע החברה נותנת 3 שנים אחריות לתקינות המצבר כל עוד אין גורם אחר אשר גרם לו לפגם.

שלוש שנים אחריות ?????

זה זמן טוב לחיי מצבר לך על זה

בהצלחה אורי

פורסם

הרגע חזרתי מאוטודיפו.

לקחתי מצבר ורטה -3 שנים אחריות אבל מסתבר שגודלו הפיזי לא מתאים לאלמרה :x

אז התפשרתי על דגם אחר של ורטה, היחיד שהתאים בגודל - והוא גם יותר זול (530 ש"ח,סילבר קלציום 60 אמפר, זרם הנעה 550 אם אאל"ט ורק 20 חודשי אחריות). מה שבטוח שזה הרבה יותר טוב ממה שהיה.

פעם שאלתי כאן בפורום על היבהובי אורות תחת עומס וללא מגבר, מקרה שקרה לי. מסתבר שעכשיו גיליתי את הבעיה.. כשהוצאנו את המצבר הישן שמתי לב למדבקה קטנה בצד עם נתוני המצבר: 45 אמפר וזרם הנעה של 400. עצוב שככה מטפלים ברכבי ליסינג.

• תוכן חדש...