Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצבר חדש

Matan g
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא היה להם משהו אחר שהתאים לגודל תא המצבר של האלמרה.

בכל מקרה נראה לי שהקניה היתה כדאית - המצבר הוא מחברה מוכרת, תוצרת חו"ל, חזק ואחריות ל20 חודש. חוץ מזה שלא היו לי יותר מידי ברירות, האוטו בקושי הניע גם עם כבלים.. המצבר הישן נגמר לגמרי.

פורסם
הלך המצבר באלמרה - מצבר מקורי שהחזיק 3 שנים.

פעם שאלתי כאן בפורום על היבהובי אורות תחת עומס וללא מגבר, מקרה שקרה לי. מסתבר שעכשיו גיליתי את הבעיה.. כשהוצאנו את המצבר הישן שמתי לב למדבקה קטנה בצד עם נתוני המצבר: 45 אמפר וזרם הנעה של 400. עצוב שככה מטפלים ברכבי ליסינג.

לא הבנתי, המצבר שהיה לך זה המקורי או מצבר "מקורי" של "רכבי ליסינג" ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

כנראה שזה לא היה המצבר המקורי.. למרות שכששאלתי בזמנו נאמר לי שהמצבר מקורי.

לא היה עליו שום כיתוב ורק בצד הייתה מדבקה קטנה עם כמה אזהרות שימוש ומתחים. לא התעמקתי בזה יותר מידי, עד שהמצבר לא התפגר לגמרי.

פורסם
לא היה להם משהו אחר שהתאים לגודל תא המצבר של האלמרה.

בכל מקרה נראה לי שהקניה היתה כדאית - המצבר הוא מחברה מוכרת, תוצרת חו"ל, חזק ואחריות ל20 חודש. חוץ מזה שלא היו לי יותר מידי ברירות, האוטו בקושי הניע גם עם כבלים.. המצבר הישן נגמר לגמרי.

לא שאני כזה פטריוט אבל מצברי ש.נ.פ מיוצרים למיטב ידיעתי בארץ והם מאוד טובים ככה שלא צריך להדגיש כי התוצרת שרכשת היא מעבר לים בזמן שיש לך תוצרת מקומית טובה וגם הואלת למדינתך.

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

המצברים של שנפ גם כן טובים, אבל לא היה אחד שהתאים לי מבחינת הגודל.

חוץ מזה הבעיה היא לא אצל הקונה, אלא אצל המוכר הישראלי המצוי שמנסה לדחוף תמיד תוצרת חוץ כי זה יותר טוב.

אני הגעתי לחנות כשאני יודע שאני הולך לקנות ורטה, אלא אם על שנפ יש מבצע אטרקטיבי יותר. ומהרגע שאמרתי לעובד שאני צריך מצבר הוא ניסה לשכנע אותי למה שנפ זה חרא: "אחי זה מיוצר בארץ באיזה חור וזה מצברים משוחזרים...והם נפרקים מהר...וההפרש מבחינת הכסף בין השנפ לורטה קטן"וכו'

אז אני כבר ננעלתי מראש על משהו, אבל קונה אחר שפחות מתמצא במבחר, יקשיב למוכר ויקנה כמעט תמיד תוצרת חוץ.. כי "זה יותר טוב".

ולפעמים התוצרת הישראלית פשוט לא משהו...ראה ערך "אליאנס" - אין אחיזה,רועש,לא מצטיין בנוחות.

אז לפעמים אני עושה 1+1 ומעדיף לשלם עוד קצת ולקבל משהו שהוא מוכח כטוב יותר.

פורסם

530 ש"ח ו20 חודשי אחריות.

יכולתי לקנות מצבר בפחות כסף דרך חבר שיש לו הנחה רצינית יותר על מצברי בוש, אבל לא תיכננתי להיתקע עם מצבר מת ביום שבת.. אז בגלל האילוצים וחוסר זמן להתעסק בזה, העדפתי לקנות את מה שזמין לי יותר.

פורסם

לא ידוע לי שמישהו חולק על איכותם של מצברי " שנפ ". הם כנראה משובחים. "כנראה ", כיון שלא נראה לי שתהיה לי האפשרות לבודקם. משום מה כל פעם שנזקקתי להחלפת מצבר, " וארטה " התברר כאופציה הזולה יותר ואני נוטה להניח בזהירות, שהיא גם אינה פחות טובה.

פורסם
לא ידוע לי שמישהו חולק על איכותם של מצברי " שנפ ". הם כנראה משובחים. "כנראה ", כיון שלא נראה לי שתהיה לי האפשרות לבודקם. משום מה כל פעם שנזקקתי להחלפת מצבר, " וארטה " התברר כאופציה הזולה יותר ואני נוטה להניח בזהירות, שהיא גם אינה פחות טובה.

?

אולי הבעיה היא בי.

לא הבנתי מילה ממה שכתבת.

פורסם
יש המלצות יצרן. אצלי זה 72 A/H.
האם מישהו מנכסי הפורום יכולים להסביר בבקשה לפי מה נקבע לרכב חוזקו של המצבר?

• תוכן חדש...