Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחירת מגבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי תקציב של 800-1000 ש"ח למגבר.

שצריך להחזיק 6X9 של פיוניר 350.

וקומפוננט של מורל Pulse 6.

איזה מגבר יעשה את העבודה בצורה הטובה ביותר?

גולני =12=

רובאית ברק

פורסם

Z4200 עולה מינימום 1200 חדש, הבחור ביקש עד 1000 שקל.

לעומת זאת הייתי מציע מגבר של SCORPION 800 Magnat אפשר למצוא ביד שנייה בסביבות ה800 שקל,

זה הוא מגבר מעולה מתוצרת גרמנית.

:-) just smile
פורסם
סתכל יד שניה פה..יש אחד מוכר ב1000 שקל מגבר נראה לי טוב לאאלה..5 ערוצים אבל זה רק נראה לי תשאל חוות דעת עליו אם תרצה אותו!

בהחלט אחד מהמגברים יד-שנייה היותר טובים שאפשר לקנות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
דרגסטר DAB 4075

לדעתי מגבר מצויין שיעשה את העבודה בצורה נפלאה וישאיר לך עודף בכיס..

ו-ב-מ-ק-ר-ה, אתה מוכר אחד כזה. וואו פשוט המלצה אוביקטיבית לחלוטין.

מצטרף להמלצה על ה-Z4200 מגבר מצויין, כמו כן יש מציאות יפות ביד שנייה ממליץ להציץ.

פורסם

אם כל הכבוד... אם אני מוכר כזה אני יודע על מה מדובר ואם המגבר הזה באמת שווה המלצה.

לפחות אני לא ממליץ לפי אפקט העדר...

ובמקרה הזה המלצתי לא ציינתי שום דבר אחר!

מה שעשית כרגע פשוט פירסמת את העובדה הקטנה שלא רציתי לציין..

פורסם

המלצתי על מגבר שאני יודע בוודאות שהוא מגבר טוב, איכותי מאוד, ונותן תמורה טובה מאוד למחיר שלו.

עדר או לא עדר אני ממליץ על מה שאני יודע שטוב בוודאות.

בוא לא נהיה ילדים ונתווכח, הכל נאמר בנימה חיובית.

בברכה, שי.

פורסם

גם מגבר 50*4 סביר ירים לך את האחוריים ואת הקומפוננט בצורה יפה מאוד

וכן, אני יודע שיש כאן הרבה שיקפצו עליי ויגידו מה פתאום, המגבר צריך להיות לפחות 90 RMS לערוץ וכו' וכו'... בתכלס - בz4200 שהוא אכן המלצה מאוד יפה - אתה תרים את הרמקולים האלה על גיינים מינימליים.

מנסיון של סט של פולס (יותר נכון מילניום עם טוויטרים של פולס) ומגבר אינפיניטי ישן שהוא 50 כפול שתיים - גם במצב הזה המגבר על גיינים סגורים... והסט מנגן יוצא מן הכלל.

ולגבי המגבר חמישה ערוצים שמוכרים כאן ביד שניה - זה בהחלט מגבר מהסדררה הטובה של רוקפורד שהוא הדגם 600a5, אני שקלתי בעצמי אם לקנות אותו או לא אבל החלטתי ללכת על חדש.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יש כמה אפשרויות של מגבר חדש בתקציב

יש מגבר של crunch, שמשום מה אני לא רואה פה בכלל המלצות על החברה הזו בפורום למרות שאני יודע (מניסיון)I שיש להם מגברים מעולים

המגבר: http://zap.co.il/model.asp?model_id=375780

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...