Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבחנתי בנזילה באיזור המנוע, כבר חשבתי על פאקונג ראש.

ריחרחתי קצת באיזור, ושמתי לב שהצינור בתמונה, קרוע ממקומו.

מה תפקידו של צינור זה? האם זה הוא צינור הדלק? (שמתי לב שהוא מוביל לכיוון מערכת הדלק)

תודה מראש,

ערן

Presentation1.jpg

חוזר לדו"ג... :wave2:

פורסם

לא מכיר את הסוויפט, יא ליצן, אז 2 דברים אליך בחזרה.

א) זה אכן נראה כמו צינור דלק. אבל למה לצרף תמונה שבה בקושי רואים משהו? תעקוב אחרי הצינור בצד השני, אם הוא מחובר למשאבת דלק, או הולך לאחוריים של הרכב - אז כן, זה צינור דלק.

ב) אם הוא קרוע בחיבור לפיה - תעשה תיקון ראשוני, תחתוך ממנו את החלק הקרוע ותחבר את מה שנשאר. בשביל מה לדעת, לאיזו מערכת שייך הצינור?

;)

פורסם

לא חשבתי על זה ככה, תודה ג'ק ידידי :D

אני הולך לעבוד על זה.

עריכה:

בדקתי את הצינור, הוא קרוע, אין אפשרות לחבר.

אני אלך למוסך ביום ראשון.

ג'ק, התמונות של הצינור מאוד ברורות, בעיקר התקריב.

פורסם

מוסך בשביל צינור? אתה מאכזב אותי.. לך ל"טכנו צינור", תקנה צינור מתאים, תתקין.

תמונות של צינור לא ברורות, בגלל שלא מצולם שום דבר מסביב, ורואים רק נקודת יציאה של צינור, ו-2 ס"מ בקושי של המהלך שלו. מי שמכיר טוב את הדגם - זה יספיק לו, אבל מי שלא - לא יצליח לזהות את הייעוד של הצינור בלי לראות, לאן הוא מתחבר בצד השני, ואיפה בוא עובר.

פורסם

הצינור עובר מהמנוע ומתפצל ל-2 צינורות, אחד הולך לכיוון מסנן האוויר, השני לכיוון מערכת הדלק.

משהו פה לא מסתדר לי, איך זה הגיוני שזה צינור דלק, שתלוש כמעט לגמרי מהמקום והרכב עדיין נוסע?

מישהו יכול להסביר לי?

תשמע, הייתי עושה זאת בעצמי, אך אני מבין יותר בענייני ריאו, סופות אבירים ונ"נ מאשר בסוזוקי סוויפט.

הדרך הקצרה והזולה היא לפעמים הדרך הארוכה והיקרה.

פורסם

לאן מתחבר הצינור בקצה ה"שולח"? מה הנוזל שיוצא ממנו?

צינור דלק לא מתחבר למסנן אויר. אם הצינור יוצא מראש מנוע - זה צינור נשם. אם לא - אז עוד פעם חסר מידע. צריך את כל המקומות שבהם הצינור מתחבר למשהו, וגם את התפקידים של ה"משהו".

לגבי הדרך - תסביר את זה למוסך שניסה לגבות ממני 1200 ש"ח לפני מע"מ על החלפת משאבת מים תקינה לחלוטין (ראה שרשור שפתחתי היום, על AX). אם אתה מוכן לדברים כאלה נפשית ופיסית - בהצלחה. באופנועים כבר מזמן אני לא נותן לאף אחד לגעת באופנוע שלי, כנראה שברכב זה יהיה מאוד דומה.

פורסם

אתה מספר 1 ג'קו ידידי...

האם מישהו שמכיר את המנוע הפשוט הזה יכול לסייע?

הצינור יוצא מהחלק העליון של המנוע ומתפצל ל-2 צינורות, אחד לכיוון המסנן אוויר והשני לכיוון מע' הדלק.

פורסם

אין בצינור זה דלק אלא מעט שמן.

אל תחשוש ותחליף את הצינור בעצמיך. אין בצינור זה לחץ והחיבור מאוד פשוט

יום טוב גם לך

פורסם

זה צינור שמעביר אדיי שמן לכיוון הפילטר בשביל לא לזהם את האויר.

תעזוב אותו בשקט כמו שאומרים.

תפרק אותו ,נקה את הצינור , או תקנה חדש עמיד בשמן באותו אורך בערך,תנקה את החיבור התחתון שלו עם ספריי קרבורטורים, יש שם שסתום, שים קצת WD40עליו ותחבר שוב.

סע לשלום,לא צריך מוסך.

פורסם

תודה על תשובותיכם חברה. (הצינור שקרוע הוא לא זה שמעביר אדים לכיוון הפילטר אוויר, אלא החלק השני שמתפצל כלפי מטה)

תקנו אותי אם אני טועה, אבל יש מן פלטה קטנה שמחוברת עם 2 ברגים שאליה נכנס הצינור, החלק בקצה הצינור טיפה רחב (בצבע ירוק אם אני לא טועה).

הצינור נראה קרוע כי אין על מה להלביש אותו ולחזק בעזרת הבאנד.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

הצינור מחבר אל הנשם .

אין בעיה להחליף אותו לבד רק בזהירות על הנשם עצמו הוא

רגיש ונשבר בקלות.

נראה בתמונה שהברגים די חדשים החליפו אותו לא מזמן או מה?

תוכל לגלות אם הוא סתום במידה ויש בפיטר אויר שמן .

בהצלחה.

פורסם

בסוויפט צינור הנשם, שיוצא ממכסה שסתומים, מתפצל לשני כיוונים.

אחד הוא לבית מסנן אוויר, והשני לסעפת היניקה, אבל לא ישירות כמובן, אלא דרך "שסתום פליטה"

שסתום פליטה זה החלק הירוק שרואים בתמונה.

אצלך נראה, שלא הצינור קרוע, אלא הפלסטיק, עליו מתלבש הצינור, באותו חלק ירוק, פשוט נשבר.

החלק הזה עולה כ 70 ש"ח בכל מוסך סוזוקי, תוכל להחליף לבד תוך 3 דקות.

• תוכן חדש...