Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

cerwin vega vega

shaigti
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש בבעלותי סאב של סרווין וגה סידרה וגה 12 אינצ' 400RMS אם יש לכם המלצות למגבר מתאים שיושב עליו טוב ולא רק מבחינת עוצה מה אני אשמח לקבל תודה.

פורסם

אני יודע שכשאני שאלתי לגבי סאב למגבר שאני מעוניין להביא (JBL 75.4) ישר המליצו לי עם הסאב שבבעלותך...

ככה שזה יכול ללכת טוב, ואחד כזה עולה בסביבות ה-1000 ש"ח בארץ.

פורסם

shaigti,

1.אם אתה מעוניין שהמגבר יגביר רק את הסאב, אז עדיף שתקנה מונובלוק. אם אתה מעוניין שהמגבר יגביר גם עוד רמקולים אז כבר תצטרך לקנות מגבר 4 ערוצים לפחות.

2. מגבר משומש יכול להתאים לך?

3. מהם יתר רכיבי המערכת? ובאיזה רכב זה מורכב?

4. הסאב שיש לך הוא סאב שמוגדר SQ, האם אתה מעדיף SQ או SPL?

5. מה ההתנגדות של הסאב?

כאשר תגיד מה אתה בדיוק מחפש תוכל לקבל תשובה יותר ספציפית.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

המערכת מותקנת בגולף קופה יש לי מורל פולס מקדימה 6X9 אינפיניטי רפרנס ושני מגברים של JBL שאין לי מושג מה איתם האחד 4 ערוצים כתוב עליו GTO והצדדים שלו בצבע כתום והשני מגבר שתי ערוצים שמחובר בגישור מוציא 200RMS ידוע לי שהוא מהסידרה POWER והוא שחור כזה דומה לטנק עם בלוטות

אני מעוניין במגבר שיחליף לי את ה"טנק" אין לי בעיה לרכוש מגבר יד שניה במצב חדש

אין לי מושג למה הכוונה SQ ו-SPL

מקווה שעזרתי לכם לעזור לי..חח

פורסם

איזה דגם של סאב זה????

הוא שני סלילים ! אבל 2 של 2 אום כל אחד או 2 של 4 אום כל אחד??

איזה זה??

ואני מציע מונו בלוק שיתן לו לפחות !! 500W RMS בהתנגדות שהוא דורש! 1 אום או 2 אום. זאת השאלה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

מגנט פאנטום, פייז cc1400 , מק אודיו pulsar xl1 גיי אל e-1200 (לא חזק אבל איכותי)

את גם יכול לעבוד בגישור של כמעט כל מגבר שני ערוצים , זה כבר עניין כספי.

בברכה.

קורווין.

• תוכן חדש...