Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה אקורד 2003 נגד מאזדה 6 2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הונדה אקורד! רכב מצוין.

אני מתלבט בין שתי מכוניות

הונדה אקורד 2003

מאזדה 6 2004

על איזה מכונית אתם ממליצים?

פורסם
אני מתלבט בין שתי מכוניות

הונדה אקורד 2003

מאזדה 6 2004

על איזה מכונית אתם ממליצים?

1. ניתן להריץ בפורום חיפוש על הרכבים הנ"ל ולהשכיל.

2. בתמצות: האקורד היא מכונית איכותית יותר, מהנה יותר לנהיגה ובעלת מנוע נמרץ וגיר מצויינים אך דלת אבזור בגרסאות הבסיסיות שלה ואילו ה-6 נחשבת לרכב משתלם יותר מבחינת התמורה והאבזור ביחס למחירה אך היא פחות איכותית מהאקורד. בכל מקרה מדובר במכוניות מוצלחות וזו לא תהיה טעות לבחור במי מהן.

פורסם

*הונדה אקורד הרבה יותר ייחודית לעומת מזדה 6 המצוייה בשפע (הרבה מתוכן שייכות לציי רכב- דבר שבטווח הרחוק יוריד מערכן).

*הונדה אקורד נראית הרבה יותר טוב.

מבחינת אמינות- שתי המכוניות הן יפניות טיפוסיות עם אמינות גבוהה.

לסיכום- אם בא לך להיות ייחודי קנה הונדה אקורד, אם בא לך "להצטרף לעדר"- קנה מזדה 6.

בברכה

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

בתור אחד שיש לו אקורד(טוב נו לאבא שלי), האקורד יותר יחודית אתה לא רואה אותה הרבה על הכביש כמו שאתה רואה מאזדה 6.

בקשר לאמינות האקורד אמינה מאוד מתוך 3 שנים שיש לנו אותה אף פעם לא ביקרנו במוסך(חוץ מטיפולים).

בהצלחה בכל מקרה, איתי.

פורסם
חד משמעית הונדה אקורד ואין מה להתלבט.

אתה קובע את זה בטח לאחר המון שעות נהיגה בשתיהן ?!?!

אתה יכול להגדיר "חד-משמעית"?

להמחיש עד כמה ההודעה הזאת חסרת ביסוס:

-למי שמחפש מכונית פחות אגרסיבית ובעלת איבזור משמעותי הרבה יותר, ה-6 היא חד משמעית!

-למי שמחפש ביצועים טובים יותר ואיכות כללית טובה יעדיף את האקורד.

אגב, לאלה שמדברים על השכיחות של ה-6 ברחבי הכבישים,ועל הייחודיות שיש בקניית אקורד (הפחות נפוצה) אז אולי אתם פשוט מדברים מתת-מודע שיצרתם אצלכם.

אקורד כבר מזמן נפוצה מאוד על הכבישים, וגם בחברות השכרה.

2 המכוניות כאמור מצויינות. הכל שאלה של העדפה אישית.

(אני הייתי ממליץ לבדוק מונידאו במקביל)

פורסם

חד משמעית תפסיק לקשקש ואין לך מה להתלבט.

אין כזה דבר חד משמעי, כל עוד הוא לא שאל מי ספורטיבית יותר - הונדה S200 או יונדאי גטס - יש על מה להתווכח.

שתי המכוניות נותנות יופי של תמורה למחיר ומשתיהן לטעמי לא תתאכזב.

שתיהן יגלו אמינות טובה ושתיהן מפנקות יחסית.

המאזדה (לטעמי) נראית יותר טוב - פנימית וחיצונית, להונדה יש מנוע עדיף ויש אומרים התנהגות טובה יותר (לא נסעתי בה מספיק ע"מ לתת חוות דעת נחרצת).

ספק אם ההבדלים יורגשו אם אתה נהג מנהלתי, אגב.

תקרא מבחני דרכים, תריץ חיפוש בפורום, ותעשה נהיגת מבחן על שתיהן.

שיהיה בהצלחה.

בברכה, מר תעלול.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

הכי חשוב לעשות נסיעת מבחן על 2 הרכבים,

2 הרכבים הנ''ל דומים מאוד מבחינת גודל משקל והספק של המנוע ולכן רק נסיעת מבחן תוכל להכריע.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

לא יודע איפה אתם חיים ? השכיחות של האקורד היא בהחלט דיי גבוהה .הכל באמת עניין של העדפה ואני מצטרף למה שנאמר פה שכדאי גם לבחון את המונדאו .

פורסם

שכיחות היא עניין יחסי!

אין מה לעשות העובדות מדברות בעד עצמן- השכיחות של מזדה 6 גבוהה פי כמה משכיחות האקורד על כבישי ישראל.

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם
אני ממליץ על אקורד לאבא שלי יש והרכב ניראה קטלני בעיצוב שלו והכי חשוב לא עושה בעיות ..
הונדה אקורד! רכב מצוין.

תודה על הרצון לעזור, אבל לא כך.

אם יש לכם חוות דעת מנומקת ומבוססת מנסיון עם אחד הרכבים - נשמח לשמוע.

אם אין, הודעות כאלה לא רצויות.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

כמו שאמרו חברי,

שתי המכוניות מעולות.

את ההבדלים ביניהם כבר דנו.

אבל להזכירך אתה מחפש רכב משומש, הכי טוב זה הרכב הכי טוב שתמצא ולא לצמצם לשנה מסויימת ודגם ספציפי. הייתי מעדיף מזדה 6 2003 עם 60,000 ק"מ ולא הונדה אקורד 2004 20000 ק"מ ותאונת שילדה.

אז בהצלחה,

תקנה רכב טוב,

שניה הרכבים מעולים

מי שנוסע על

ביודיזל

לא משתולל כל פעם שמחירי הדלק משתנים

פורסם

לאקורד יש יתרון בדמות גיר אוט' 5 הילוכים.

היא לא הרבה פחות נפוצה מהמאזדה.

שתיהן רכבים טובים ולכן תחפש אקזמפלר עם נתונים יותר טובים מבין שתיהן ותתחדש.

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...