Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך אני יכול לתקן את הבעיה ולהעביר את הרכב טסט האם יש איזה תוסף כמו STP שיכול לסדר את הבעיה מבלי להשקיע כסף רב בתיקון עשן היתר לא מדובר בפליטה של CO2

פורסם

נזילות שמן יהיה קשה לפתור בעזרת תוסף.

במקסימום אפשר לשטוף את המנוע ולקוות שהנזילות לא חמורות מספיק כדי להכשיל אותך בטסט שני.

לגבי עשן יתר - יש תוסף "דבש" לשמן שעוזר לפעמים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

איזה אוטו , איזה שנה , ועל מה בדיוק הכשיל אותך הטסטר שהוא כתב נזילות שמן ?

לגבי עישון תשים תוסף שמן שויתסע עם האוטו חצי שעה -אבל רק תדע שהפתרון הנ"ל הוא פתרון לטווח הקצר ולטווח הארוך אתה לא פותר את הבעיה אלא רק מטשטש את אחד מהסימפטומים שלה - קח את זה בחשבון שבסוף אין מנוס מלעשות או :

1-גומיות שסתומים ומובילים .

2-פקום ראש חדש כולל סט שלייף ואטמים .

לגבי הנזילות אם הם מהמחזיר שמן אחורי תעשה שטיפה של המנוע אבל אם זה מהצינורות של הברקסים אז אתה חייב לטפל בזה .

פורסם

יש תוסף STP שכתוב עליו STOPS SMOKING או PROM COMMA OF SMOKING.

הוריק את כל השמן מהמנוע, מלא חזרה אחד קילו שמן חדש,הוסיף את הפחית STP וסע לטסט.

ביציאה מהטסט הוסיף שמן לפי המדיד.בקשר לנזילה נסה לשטוף תחתית המנוע סמוך לכניסה לטסט.

בברכה

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

אתה באמת מייעץ לנסוע לטסט (מרחק לא ידוע) עם פחות משני ליטר שמן (קילו שמן + פחית STP)?!?

אני לא הייתי מציע לנסוע עם פחות ממינימום שמן על פי המדיד.

:turn-l:
פורסם
איזה אוטו , איזה שנה , ועל מה בדיוק הכשיל אותך הטסטר שהוא כתב נזילות שמן ?

לגבי עישון תשים תוסף שמן שויתסע עם האוטו חצי שעה -אבל רק תדע שהפתרון הנ"ל הוא פתרון לטווח הקצר ולטווח הארוך אתה לא פותר את הבעיה אלא רק מטשטש את אחד מהסימפטומים שלה - קח את זה בחשבון שבסוף אין מנוס מלעשות או :

1-גומיות שסתומים ומובילים .

2-פקום ראש חדש כולל סט שלייף ואטמים .

לגבי הנזילות אם הם מהמחזיר שמן אחורי תעשה שטיפה של המנוע אבל אם זה מהצינורות של הברקסים אז אתה חייב לטפל בזה .

פקונג ראש או אטם ראש ולא כפי שכתבת !

ולעצם העניין : מנוע שמעשן חייבים לסדר את זה כמו שצריך ולא קומבינות כאלו ואחרות שטובות לטסט בלבד. מה עם זיהום האוויר ?

לפני כמה ימים נסעתי מאחורי רכב שבקושי ראו את הדרך בעקבות העשן הלבן שהוא הוציא ! אולי זה אתה ? פשוט פשע !

יובל.

פורסם

פותח השרשור לא מסר פרטים מתחייבים כפי שרפי לין רשם, לא רק זאת, נראה שהוא אינו "מבקר" בו..

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
אתה באמת מייעץ לנסוע לטסט (מרחק לא ידוע) עם פחות משני ליטר שמן (קילו שמן + פחית STP)?!?

אני לא הייתי מציע לנסוע עם פחות ממינימום שמן על פי המדיד.

ישנו חבר פורום עם נסיון בחיים וגם במקצוע,שמו בני ל.הוא כתב אתמול בשרשור "בעיה במחוג מהירות רוטט בסובארו DL"

"מכיר את הפתגם סייג לחוכמה שתיקה !!! כלומר אם אתה לא יודע שתוק !!! וכך תלמד משהוא ואז

בפעם הבאה תוכל לעזור." :-D (עד כאן מפרי עטו של בני ל.) :-D

ועכשיו לענייננו, כן אני באמת מייעץ מתוך ניסיון,כמובן שאם אתה גר בת"א ומתכונן לעשות את הטסט ברחובות,רצוי שתעשה את מה שכתבתי במוסך ברחובות, סמוך למכון הטסטים.מצידי אתה חופשי לעשות

ככל העולה בדעתך,זה מה שעשיתי במצב המוזכר,במשך 40 שנה.והאמין לי או לא,לא נגרם נזק למנועים בהם ביצעתי.

יום טוב

דוד

פורסם

הנזק הנגרם מחוסר שמן איננו נראה לעיין באופן מיידי וחד משמעי. גם אם המנוע יתפס לא נדע בודאות

שזה נגרם מחוסר שמן. מצד שני, לא תוכל להוכיח שמנסיעה עם ~ ליטר וחצי שמן לא נגרם נזק,

וסביר להניח שכן נגרם בלאי מואץ.

להמליץ לבחור לנסוע לטסט עם פחות מ-2 ליטר שמן, כשאינך יודע באיזו מכונית מדובר (וכמה שמן

יש שם בשגרה?) או מה זמן ומרחק הנסיעה (והאם הדרך כוללת פניות חדות או שיפועים בהם מעט

השמן עשוי שלא להשאב על ידי המשאבה) מבלי להזהיר ולהסתייג, צרם לי.

אני קצת חושש המלצה גורפת, בלי הסתייגויות ואזהרות. על המלצה דומה, אך בסגנון של "כך אני

הייתי עושה" ואזהרות לגבי הנסיעה ללא די שמן, לא הייתי מגיב. היועצים צריכים להזהר בעצות. כך גם

לא אהבתי את התשובה הנחרצת לבעל הדייהו לאנוס שאיננו בולם "חבל לשפוך כסף במוסך, אין לך כל

בעיה בבלמים" (אמנם הבלמים אינם מזהירים גם כשתקינים, אבל אולי ב א מ ת יש בהם תקלה?),

אבל לא הגבתי כי לפחות המליץ הכותב המכובד, לצורך השקט הנפשי, ללכת למוסך.

שבוע טוב!

פורסם

ידידי יובל, לא הבנתי מה צרם לך,כתבתי בפרוש שאת הביצוע יש לעשות במוסך סמוך למכון הטסטים.

למשל ברחובות,המכון מוקף מוסכים מכל עבר,אפילו יש לו קיר משותף עם שני מוסכים שעיסוקם העיקרי

הכנה לטסט.עד לפני חצי שנה אפילו הייתי שותף באחד מהם.

" (והאם הדרך כוללת פניות חדות או שיפועים בהם מעט השמן עשוי שלא להשאב על ידי המשאבה) "

השמן ישאב, גם ישאב ע"י המשאבה, אחרת מנורת לחץ השמן תדלוק.

ואם עד עכשיו לא השתכנעת,אז אם חלילה המנוע שלך יכשל בטסט בגלל עישון,האם תפתח אותו ותתחיל לשפץ אותו,גם במידה שכרגע הזמן לא מתאים לך,או אין לך כסף כרגע ואתה רוצה למשוך עוד כצאת

זמן עד השיפוץ, מה תיסע בלי טסט או תעמיד את האוטו ?.

בברכה

דוד.

פורסם

דוד,

לא אני פותח השרשור, וזה בדיוק מה שכתבת לו, ועל כך הגבתי:

יש תוסף STP שכתוב עליו STOPS SMOKING או PROM COMMA OF SMOKING.

ביציאה מהטסט הוסיף שמן לפי המדיד.בקשר לנזילה נסה לשטוף תחתית המנוע סמוך לכניסה לטסט.

בברכה

דוד.

• תוכן חדש...