Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום הרכב שלי זה פורד מונדיאו שנת 95 עכשיו הבעיה היא לא רעשים בתוך האוטו אלה רעשים ממש אבל ממש כבדים מבחוץ לאוטו עקב רעידות הסאב, הבעיה היא בלוחית הרישוי ועוד משהו מטומטם שעל פי פורד קשור להעברת אויר נקי לתא הנוסעים, יש שנים כאלה בדלתות האחוריות מין פלסטיק כזה שניראה כמו פתחי טורבו(מצורפת תמונה) ויש כזה על הדלת ומבפנים על השילדה במקביל לזה שעל הדלת עכשיו שני הדברים האלו והלוחית רישוי עושים הרבה רעשש לכן אני רוצה לאטום אותם.

הבעיה היא באיזה חומרים של דינאמיט להשתמש אני חשבתי ליקנות קיט לוחית רישוי או קיט רמקול ולאטום את שניהם ביחד הבעיה היא שאני לא יודע אם זה יספיק, פעם גם מישהו אמר שללוחית הרישוי מספיק גם לשים חומר איטום בארבעת הפינות וזה עושה את העבודה?

בקשר לטימטום הפלסטיק של פורד אני לא יודע כי זה פלסטיק ולא מתכת, האם חומר דינאמיט רגיל יהיה בסדר או שעדיף את הספרי הזה שלהם?

ובקיצר אם יש לכם עוד רעיונות תמליצו לי בבקשה.

023s.JPG

פורסם

תרכוש יריעה אחת של דנמייט וזה יספיק לך ללוחית רישוי ולשני הפתחים בצדדים ועוד יישאר לך הרבה.

יריעה מגיעה בגודל של 44 על 80 ס"מ.

אוטופארט מוכרים יריעות בודדות וגם רדיוליין.

פורסם

לך לחנות ה"קנה ובנה"/ "עשה זאת בעצמך" הקרובה אליך ותרכוש פס אטימה לדלת מסיליקון. תדביק שני פסים ב"איקס" מאחורי הלוחית והרעש הרעידות יעלם.

אצלי לא הפסיק הרעש עד שהעפתי את הפלסטיק של המוסך שהיה סביב הלוחית - יתכן ומקור הרעש אצלך נובע מהלוחית.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

ברוך שובך אווווווגי, נעלמת לתקופה, אני מניח שזה קשור למצב בזמן האחרון.

פס אטימה מספוג קשיח\סיליקון, דבק דו צדדי, רצועות דקות של ספוג הכל עובד נהדר על לוחית הרישוי.

בקשר לרשתות בדלתות אל תחסום אותן לגמרי כי זה דווקא רעיון יפה של יצרן הרכב והוא רק מועיל אבל תיקח מברג שטוח הכי דק שיש ותדחוס איתו פנימה לחריצים החיצוניים של הרשתות האלה קצת ספוג או נייר דק - זה צריך לעשות את העבודה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

פס אטימה עושה עבודה מעולה מנסיון, בכל מקרה תנסה העלות היא מינימלית. רק אל תשכח לפרק את כל המספר ולהדביק גם בין הפלסטיק למתכת

אריק.

בשיפוצים

פורסם

לנוס, המצב הרחיק אותי מהפורם (ומהבית ומהעבודה ומ....) שהיחידה שלי הוקפצה בימים הראשונים עוד הייתי בחו"ל ופשוט עליתי על הטיסה הראשונה חזרה. האמריקאים היו בהלם שאני עוזב באמצע והעבודה קיבלה שוק אבל', במהלך היומיים שהיחידה גויסה כל עשר דקות התקשרתי לארץ לעידכונים ופשוט הייתי חייב לחזור. במיוחד אחרי שהחבר'ה שלי התלננו שהביאו להם מפק'צ שהשתחרר אתמול ולא רציתי אפילו לדמיין את המצב שאיזה ליצן צעיר ופזיז יעשה שטויות עם הצוות שלי.

בכל מקרה, בחזרה לאיטום. במקרה הזה נראה לי שחבל על הכסף ואין סיבה לקנות חומרי אטימה יעודיים ללוחית הרישוי, שאריות פסי האיטום עוד אצלי במחסן והם עלו רק 13 שקלים (לפני כשנתיים). עדיף שתנסה את הפיתרון הפשוט והזול הזה לפני שאתה מוציא כסף על "חומרים אקזוטיים".

לצורך קלות בזיהוי צירפתי תמונות של המוצר שהשתמשתי בו

תמונה(2).jpg

תמונה(4).jpg

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

לדעתי חבל להשקיע סכומים על לוחית רישוי...

אני כחייל שאין לו עודף תקציבים פתרתי את הבעיה בדרך ממש פשוטה...

לקחתי פנימית ישנה של רכב שמצאתי בפנצרייה חתכתי אותה וקיפלתי כדי שהיה לה טיפה עובי.

ואז החזרתי את הלוחית עליה.. הרעשים נעלמו כלא היו וכל העסק עלה לי בדיוק 10 דקות ואפס שקלים.

פורסם

טוב בינתים קניתי את הפסי איטום האלה מסיליקון ושמתי על הלוחית רישוי אומנם הרעש פחת בעיקרהרעששל המתכת אך עדין יש רעש מכיון הלוחית רישוי אולי מהפלסטיק שעליו היא יושבת(לא זה של המוסך העפתי אותו), ונשאר לאטום תפלסטיקים האלה בדלתות...

אני כניראה יהיה במיפגש יום שבת אולי מישהו יוכל להעיף מבט.

• תוכן חדש...