Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Morel Elate6 או focal 65 k3p

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מגבר חזק זה לא העניין עם מישהו שמע את שנייהם מי יותר איכותי בצליל וגם מבחינת החומר שהם עשויים מימנו (שניי סוגי הרמקולים הם 200RMS)

אני יודע שהפוקל יותר יקר אבל מה שמעניין זה רק האיכות!!!!!

תודה מראש!!!!

:fadein:
פורסם

תלוי באוזן שלך בעיקר. שתיהם סטים טובים. לי אישית יש את האליט ואני מרוצה. הטוויטר של הפוקל צעקני מידי. אבל הוופר טוב. בקיצור תלוי מה אתה אוהב לשמוע ומה העדיפות שלך בטוויטר. שתיהם טובים מאוד.

פורסם

king7777,

2 הסטים הנ"ל הם ברמה גבוהה מאוד, אך בעלי אופי צליל מנוגד האחד מהשני. המורל נשמע רך יותר והפוקל הוא סט צעקני יותר. אני ממליץ שתשמע את הסטים הנ"ל ורק לאחר מכן תקבל החלטה.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

מורל זה קצה אחד של העולם ופוקל זה בדיוק הקצה השני - יחסית לאיך שהסטים האלה נשמעים

למה אתה רוצה שיחליטו בשבילך מה אתה אוהב?

תשמע את שני הסטים ותחליט בעצמך

הדבר הכי גרוע זה אם אתה תקנה את הפוקל בגלל שהוא נחשב ליקר ואיכותי יותר לדעת ככה וככה מומחים ובתכלס בשניה שאתה תיכנס לרכב של מישהו שיש לו אילייט אתה תאמר לעצמך "איזה טמבל אני"...

או בדיוק אותו הדבר רק המקרה ההפוך...

אני שייך ל"מחנה" של מורל - חייל נאמן! גם אם סט של פוקל היה עולה 30 אלף שקל והיה לי כסף לקנות אותו עדיין הייתי מעדיף לקנות סט 2 חלקים של הייבריד... שלא לדבר על האילייט שלוש חלקים...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...