Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סבבה D:

ד"א..יש למישהו תשובה לשאלה שלי ששאלתי על הרדיו דיסק? (בראש האשכול)

Hu: Alpine 9855R Comp: Morel Hybrid Ovation 6 Amp: Kicker 06ZX650.4 Subwoffer: Hertz ES 300

Black Renault Megane Coupe 1.6 16v

פורסם

אם אתה לא מוצא חנות שיש לה את הפוקל אותו אתה רוצה לשמוע,תעשה חיפוש בפורום אחר מישהו שיש לו אותו (תסתכל על החתימות למשל) ואז תוכל לשאול אותו בה"פ אם הוא יכול להשמיע לך אותו.

פורסם
אם אתה לא מוצא חנות שיש לה את הפוקל אותו אתה רוצה לשמוע,תעשה חיפוש בפורום אחר מישהו שיש לו אותו (תסתכל על החתימות למשל) ואז תוכל לשאול אותו בה"פ אם הוא יכול להשמיע לך אותו.

אממ אני אנסה תודה..אשמח מאוד מאוד אם אתה רואה מישהו שיש לו פוקאל..תגיד לי ואני אפנה אליו בפרטי.

Hu: Alpine 9855R Comp: Morel Hybrid Ovation 6 Amp: Kicker 06ZX650.4 Subwoffer: Hertz ES 300

פורסם
רדיו דיסק :

Alpine CDA-9855

יש לי שאלה לגביי הרדיו דיסק, אין לו את המספרים האלה שאיתם מעברים תחנות רדיו ? ( מ-1 עד 6)

מעל הגלייד טאץ יש לך פס מתכת שאתה מכוון אותו שהוא יהיה הפריסטים של תחנות הרדיו. מומלץ לקרוא את חוברת ההפעלה של המכשיר.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

חח תודה רבה אחי על ההצעה אבל אתה רחוק לי מאוד :) עד חיפה..פייי

אשמח לעוד תגובות מאנשים מביני עיניין.

פורסם

אתה יכול לגשת לבומבאס ובכיף לבקש ממנו לשמוע דווקא אתה המערכת שיש להם ברכב ההדגמה

הטוויטרים הם אמנם הבריליום של פוקל שזה נחשב היום לאחד הטובים בעולם - אבל זה לא משנה בהרבה - זה טוויטר שהוא יותר מדוייק מכל הטוויטרים האחרים שלהם, יותר מפורט, יותר חזק כי הוא פשוט יותר טוב

אבל אופי הצליל בסדרות של פוקל בין ההכי פשוטות להכי יקרה - נשמר לאורך כל הדרך

לכן - אם תשמע את המערכת היקרה שלהם, כבר יהיה לך מושג די טוב לגבי המערכת הזולה יותר - בייחוד באופי של הטוויטרים.

ויתרה מזאת - אם אתה לא תאהב את הצליל של המערכת היקרה שלהם ואתה תחליט שזה צורם מידי או חזק מידי בשבילך - אין לך בכלל מה להסתכל על סדרות פשוטות יותר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אוקי :) אני מודה לך מאוד..אני אגש לבומבאס מחר או בימים הקרובים..אם לא פוקאל

כנראה שאלך על ה :

Morel Dotech MKII 6

עם הטווטרים MT22.. מה דעתך על זה? הם יספקו אותי מבחינת איכות ועוצמה ? (עוצמה דבר חשוב בשבילי בדיוק כמו איכות)

• תוכן חדש...