Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

RS2000 לעומת 306 - חוות דעתכם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה לגבי סיטרואן ZX וולקן?

אני חושב שהיא מהנה מאוד,ולדעתי היא הרבה יותר נוחה מRS 2000 .

אני לא מבין איך יכול להיות כל כך הרבה הבדל בין אסקורט ל RS 2000 פשוט רכבים שונים לחלוטין.

מבחינה טכנית.

אשמח לשמוע את ההבדלים ביניהם.

תודה.

הוולקן מאוד ירוד מבחינת אמינות .

ושלא לדבר על מראה שהוא נראה איום ונורא

ואסקורט ואר אס זה שני מכוניות שונות לגמרי המנוע הוא מנוע שונה מהיסוד

השלדה יותר קשיחה ונמוכה הבולמים של קוני מקוריים מערכת הקרור שלו חזקה יותר מערכת היגוי שונה פנימית הוא מאובזר אחרת עם כסאות ספורט נוחים מאוד של ריקארו(קשה לי להאמין ששהוולקן יותר נוחה ממנו)

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם
הוולקן מאוד ירוד מבחינת אמינות .

סייג לחכמה שתיקה

ושלא לדבר על מראה שהוא נראה איום ונורא

על טעם ועל ריח

פנימית הוא מאובזר אחרת עם כסאות ספורט נוחים מאוד של ריקארו(קשה לי להאמין ששהוולקן יותר נוחה ממנו)

אכן מושבי ריקארו של ה RS2000 טובים יותר בתמיכה ממושבי הוולקן ואף לא להאמין , נוחים יותר !

ועדיין הוולקן נוחה יותר למרות מושבים נחותים...

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

לא רק שהמושבים נוחים זה הרכב הספורטיבי בין היחידים שבאמת אבל באמת משלב נוחות עם ספורטיביות.

וירוד מבחינת אמינות? אפשר לדעת בבקשה מה ההבדל בינה לבין ה306 מלבד המראה שמראה על ירידה באמינות?

פורסם

ירוד מבחינת אמינות? הוולקן וה306 חולקות די הרבה, ככה שהאמינות אמורה להיות זהה. הסטיגמה הזו היא בדיוק הסיבה שסיטרואן שווה הרבה פחות מפיזו במחירון.

שלומי ופיקיקי - אין לי ספק לגבי איכויות השלדה, אבל איכויות המנוע זה כבר משהו אחר (הסוסים של פיזו מאוד שמנים ועצלנים, כשהם טורחים להופיע לעבודה בכלל).

ההשוואה הייתה יותר מבחינת השלדה, כאשר את המנוע ברור שאני לא אשווה (עם הםרש של 50% בכוח, זה קצת טיפשי).

לצערי, נדרש על הרכב די הרבה, כאשר ישנן כמה נקודות "אפורות", בלשון המעטה.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

כמה הם רוצים ?

(בוא נצא מנקודת הנחה שהמחירון של ה-RS הוא 17 אלפיות)

מי שחושב שהוולקן לא אמינות חי בסטיגמות , מה שכן יש לצרפתים נטייה לסבך דברים פשוטים

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

הבחור מבקש 27 כאשר יש טסט בקרוב.

עוד לא ראיתי את הרכב כך שלא ניתן להחליט מראש, אבל 10 מעל, עם הוצאה (וייתכן ניכרת) בקרוב זה מעבר למה שאני מוכן להוציא.

המנוע הוחלף ברכב (לפי טענת המוכר לרכב קילומטראג נמוך בצורה קיצונית), ואין למוכר תיעוד לאמת את הנתון.

אני לא אומר שקילומטראג נמוך זה לא אפשרי - את הXT קניתי עם 69,000 ק"מ, שנת 94, אבל עם תיעוד טיפולים מהיום הראשון - יד ראשונה...).

PUG-306 XSI MK2

פורסם

אם הרכב במצב טוב , לא הייתי מהסס לקנות אותה גם בסכום כזה

ב-27 אלף אמנם אפשר לקנות רכבים בשנתונים מתקדמים יותר , אך שום רכב בשנתון מתקדם לא יתן לך את החבילה המוצעת ב-RS , בגלל זה אני לא ממהר למכור את שלי

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם
הנה הזדמנות המאה בשבילך:

http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1023234#post1023234

אם אני לא טועה מדובר ב150 סוסים..(או שזה 167?)..חזק מספיק?

רוי

בכל זאת כדאי להיזהר מהמודעה הזו ,

כמה סיבות הראשונה שכנראה שזה סוחר שמחפש קבוצה של חובבי רכב ספורט, כבר ראיתי כמה וכמה סוחרים שמפרסמים רכבים בפורום עם פגיעות שלדה קשות במיוחד... ההודעה לא ספציפית אלא בכללי .

הסיבה שמעלה את החשד ?

לבן אדם יש 0 הודעות - הוא רק נרשם כדי לפרסם .

חוץ מזה יש עוד S16

ביד שנייה שמפורסמת כבר כמה ימים, המחיר שלה מצחיק 25 אלף שקל ! כנראה עם פגיעת שלדה עצבנית לפי המחיר הזה אבל זו רק השערה

הפורד שהוא דיבר עליה מפורסמת באתר יד שנייה כבר כמה שבועות והוא לבחור מפורום סקאלה אם אני לא טועה, הוא גם פירסם אותה בפורום פה אגב

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

מבלי להיכנס לשווי רכבים ומה עבר עליהם:

אכן הפורד מפורסמת ביד 2, אבל הרבה יותר מכמה שבועות. זה מגביר את החשש שהיא לא בדיוק "מציאה".

הS16 ביד 2 נמכרת במחיר מאוד חשוד, לא שזה קובע משהו לגבי נתוניה האמיתיים, אבל זה מרמז.

לגבי זו שמפורסמת כאן בפורום - המחיר יחסית לנתוני הרכב אינו הולם בכלל (לטעמי). יותר מזאת, 306 עם 180,000 ק"מ, הרבה ידיים ועבר "שנוי במחלוקת", נשמע לי כמו מתכון ליישור קו יקר ביותר.

אבל זוהי רק דעתי...

PUG-306 XSI MK2

• תוכן חדש...