Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היא בצבע תכלת טמבור, אם הייתי יכול לוותר על משהו מסויים לטובת ה127 אז היא כבר הייתה אצלי, לרגע עוד שקלתי ללכת לכספומט.

haters will hate

פורסם

בטח שתתאים לו. אני כעני מרוד החזקתי ותיחזקתי וולבו 240, ברגע שהגישה היא - ומה עם הבעיות שיבואו - עומדים במקום.

צריך לרוץ קדימה, לעשות, לא לחכות, תהיה בעיה - נתקן.

אני לא חושב שיש בעיה לתחזק רכב, במיוחד לא רכב ישן, יותר פשוט להחזיק אסקורט מאשר דייהטסו אפלהאוז לדוגמא. אסקורט + רכב לחלקים ב500 ש"ח והנושא פתור.

haters will hate

פורסם

אני כמשבית שמחות ידוע, ממליץ ללכת על מודרנית זולה, דוגמת הסובארו רקס, סוזוקי אלטו, דיהטסו שריד וכד, מחיר רכישה זול, קלות באחזקה, חיסכון בדלק ובמקום חניה....אבל לתלמיד לפני גיוס...הכי טוב דו"ג....רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

דייהטסו שרייד\סוויפט או דומה מודרנית אחרת דורשת סכומים מאוד גבוהים ביחס לאסקורט לדוגמא.

ביטוח חובה וצד ג' לנהג חדש זה בסביבות ה3K, טסט עוד 650 בערך.

זה 3.5K שהולכים סתם, בהפרש ניתן לתחזק רכב שוטף לשנה שלמה.

אסקורט לדוגמא - מאוד פשוטה לאחזקה ומאוד אמינה, סוויפט ושרייד פשוטות אבל סובלות ממחלות שבאסקורט אין.

הייתה לי סוויפט 88 1.0 ידנית במשך שנה, רכשתי אותה במצב מעולה וקרעתי אותה, נסעתי עליה המון ובכל מקום ושמתי המון כסף, הייתה לי גם שרייד 87 1.0 אוט' שרכשתי ב400 ש"ח עם טסט ונסעתי עד שהטסט נגמר והרכב נתקע (בהפרש של שבוע). אני אומר חד משמעית - האסקורט יותר זולה לאחזקה, יותר פשוטה ונוחה לעבודה.

אני בעד פשטות ועם כל הכבוד ליפניות הקטנות האסקורט הרבה יותר פשוטה.

ויש את הערך המוסף - ניחוח אדי הדלק, המבטים, השאלות, התענוג של לעמוד ברמזור ולדעת שהרכב שלך הכי מיוחד.

haters will hate

פורסם

כאחד שמחזיק מכונית קלאסית אני יכול לומר לך שאם תקציב שלך הוא 4,000 ש"ח קנה רכב משומש ותחכה שיתיישן.....

עכשיו ברצינות, קנה לך אופל קורסה, אופל קדט ישנה או כל רכב אחר, תהנה ממנו, תחכה שתצבור סכום גדול יותר ורכוש לך רכב אספנות טוב.

gt-1.jpg
פורסם

זאת בעיה רצינית בתפיסה, אף אחד לא אומר לו - קנה אופל GT, מכוונים אותו למשהו פשוט,אמין וזול.

צריך לראות את החבילה הכוללת. ואז אין מה לחשוב בכלל.

haters will hate

• תוכן חדש...