Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MB FIN TAIL

MB190E
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכונית חלומותי... (היום נוספו חלומות נוספים בדמות ה-W129) עוד מימי ילדותי, פעם היא עוד היתה בהישג יד... אני זוכר כשחיפשתי בעיתונים והיו כאלה ב-7000 שקל, במקום לבזבז על המחשב בבר מיצווה הייתי צריך לשמור את הכסף!

פשוט עכשיו ראיתי אחת כזו עכשיו ביד2 שנת 68 (בדיקה בגוגל הראתה שזו סדרת הייצור השנייה). אני אפילו לא אתאמץ לבדוק... זה יושב בסוכנות למכירת רכב בפוריה אם זה מעניין מישהו... הגזימו לדעתי עם הניקלים ושמו פנסים מכוערים מקדימה!

בינתיים אני פשוט אחכה ששלי תהפוך לאספנות...;) (טוב, אופציה 2, כשחיפשתי את ה-FIN TAIL היא הייתה הדגם החדיש)

190 תמיד בלב, אבל כבר לא בחניה.

• תוכן חדש...