Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

יש לכם המלצה לגבי מקום להחליף קלאץ' באיזור ירושלים?

מה יהיה המחיר של החלק ושל התעבודה במקרה כזה?

תודה,

אדריאן.

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

פורסם

הקלאץ שיש לטווינגו חצי אוטומט זהו קלאץ רגיל. כמו בידני רק עם פיקוד חשמלי . תריץ חיפוש . אם לא תמצא בטוח שרפי לין ימליץ על מקום טוב

ח חי חיפ חיפו חיפושי חיפושית שלי שלי:)

פורסם

יצא לך להחליף , אולי אתה יודע מחיר של הרכיב עצמו?

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

פורסם

לא יצא לי להחליף. אבל בעל הרכב הקודם החליף, אני לא יודע לגבי המחיר. אבל זה אמור לעלות כמו כל קלאץ רגיל. אני מניח בסביבות עד 1000 שח .

ח חי חיפ חיפו חיפושי חיפושית שלי שלי:)

פורסם

תתקשר לצנטרל 035616222 ושאל את אילן כמה עולה קיט מצמד מקורי של valeo.

אני בטוח שתופתע מהמחיר.

תוכל לקחת את הקיט אם תבריז מאחד מהשיעורים מהלימודים בחולון. :wink:

דניאל

נ.ב.

נזכרתי שאתה בחופשת קיץ (בניגוד לאלו שלומדים בסמסטר קיץ...), אז פשוט תתאמץ קצת. :wink:

MCS 2008

פורסם
תתקשר לצנטרל 035616222 ושאל את אילן כמה עולה קיט מצמד מקורי של valeo.

אני בטוח שתופתע מהמחיר.

תוכל לקחת את הקיט אם תבריז מאחד מהשיעורים מהלימודים בחולון. :wink:

דניאל

נ.ב.

נזכרתי שאתה בחופשת קיץ (בניגוד לאלו שלומדים בסמסטר קיץ...), אז פשוט תתאמץ קצת. :wink:

הלכתי לאחמינג'אד (נו , הפרסי מהמסגר שם) - 470 שח לסט קלאץ שלושה חלקים של VALEO אותו מספר קטלוגי כמו בחברה

אבל למה הלכתי לקנות לבד ? כי הלכתי למוסך מורשה ואמרו לי 3400 שח החלפת קלאץ' לטווינגו והחלפת מיסב גלגל אחורי.

3400 ?!?! מה נהיה ?!!?

בקיצור , הלכתי , קניתי קלאץ ויום שישי אני אסריח משמן גיר.

נ.ב.

דניאל ?! מאיפה?

• תוכן חדש...