Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי שלשום במוסך "קל-נת" באזה"ת הישן בנתניה (מוסך פיג'ו מורשה) כדי לאבחן רעש שהופיע זמן קצר לאחר החלפת משאבת המים באותו מוסך.

הרעש נשמע בסל"ד נמוך, החל מניוטרל ועד 2000.

התברר לאחר המתנה ארוכה לבדיקה, שמדובר ברצועת הטיימינג שמתוחה יותר מדי ואחד המכונאים אמר לי שזה לא מסוכן ועם הזמן היא גם תתרפה..

האם מישהו יכול לאמת את זה שלא יכול להגרם נזק ?

ובנוסף, בהנחה ואני לא אצליח להכריח אותם לתקן את זה בחינם (שכן זה הופיע לאחר פירוק הרצועה כשהחליפו את המשאבה), כמה צריך לעלות בערך הטיפול ?

תודה מראש.

אלמוג.

"If you really want something in this life you have to work for it.

Now quiet, they're about to announce the winning numbers !"

-Homer Simpson .

פורסם

רצועה מתוחה מדי גורמת לשחיקה מוגברת במיסבים של כל גלגל שמחובר אליה. הנזק בעיקר ניכר במשאבת מים ובמותחנים ופחות בקמשפטים.

אם מתיחת היתר היא ברמה שממש שומעים רעש -אז יש באמת חיכוך לא בריא ונראה לי שקצת חיפפו אותך עם התשובה הזאת.

רצועות מזגן ואלטרנטור באמת מתרפות מעט עם הזמן, אבל טיימינג הרבה פחות.

תדרוש מהם לטפל בזה!

ולשאלתך השניה - אין לי מושג כמה כיוון מתיחה צריך לעלות.

פורסם

מתי מומלץ להחליף משאבת מים???

כלומר אני יודע שעושים את על הדרך כאשר מחליפים טיימינג.

השאלה היא האם יש למשאבה ק"מ מסויים שבו עדיף להחליף אותה?

החיים הם סחיטה של המצערת.

פורסם
מתי מומלץ להחליף משאבת מים???

כלומר אני יודע שעושים את על הדרך כאשר מחליפים טיימינג.

השאלה היא האם יש למשאבה ק"מ מסויים שבו עדיף להחליף אותה?

לא נוגעים במשאבת מים שעובדת, אם אתה מחליף רצועת טיימניג כדאי לנצל את ההזדמנות להחליף משאבת מים אם היא ישנה ועברה הרבה, היות ועיקר העלות היא העבודה.

אני החלפתי את המשאבת מים אצלי שנמצאה תקינה לחלוטין ב-100K במסגרת התקנת קמשפט חם ורצועת טיימינג.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם
עשה לעצמך טובה ומצא לעצמך מוסך ולא סנדלריה.
:mm_yeah:

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

היה לי את זה גם ...

זה מסוכן למייסבים ,

שיטפלו בזה בדחיפות ...

גם לי היה את הרעש המעצבן ... נורא מעצבן ולא בריא למיסבים .

• תוכן חדש...