Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יום ראשון אני יוצא לקורס של שבוע בצריפין, במרכז אב"כ 276 של הנדסה לקורס מש"קי אב"כ, או מבנה מוגן או טיהור אב"כ או איך שלא תקראו לזה.

מישהו מכיר שמע משהו על הקורס?

שמעתי יומיות, מישהו יכול לאמת את הדבר?

מישהו יודע מה הולך שם ויכול לספר?

פורסם

קורס פשוט, שמטרתו ללמד עובדות בסיסיות על לוחמת אב"כ ובעיקר על התגוננות ממנה.

לפני 7 שנים היו יומיות, חוץ משמירה אחת לאורך הקורס למי שיש נשק. אל תבוא עם נשק, תשאיר אותו בבית (תחת שני מנעולים כמובן) ותגיד בקורס שהחזרת אותו לנשקייה ביחידה שלך.

בהצלחה.

קוואסקי EN 500 VULCAN

פורסם

בכל מקרה.... תיסע לצריפין ותיכנס בשער יפו ולא בשער ירושלים,

אחרי שאתה נכנס לבסיס תיקח שם קו 6 פנימי וייהיה בסדר!

Polo 2012

פורסם

זה לא תפקיד, אלא הכשרה של 5 ימים בקושי. בכל בסיס צריכים להיות X מש"קי אב"כ שהג'וב הזה בשבילם הוא נע"ת (נוסף על התפקיד).

קוואסקי EN 500 VULCAN

פורסם

עשיתי את הקורס הזה לפני איזה 3 שנים

הקורס 5 ימים שאני עשיתי היה יומיות אבל רצו שנעשה 2 לילות של שמירות כמובן שאף אחד לא הסכים ובלילה הראשון נידבו כמה בלילה השני כבר אף אחד לא נשאר....

בסך הכל קורס נחמד בשביל לישבור את השיגרה.... בזמנו הבסיס הזה (נראה לי נקרא אב"כ א) היה מפוצצת במשקיות אב"כ כוסיות.....

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

שמע אתה בא לבסיס שלי אב"כ א' הקורס הוא יומיות עד איזה 5 בצהריים אפילו לפני.

קורס זה שבוע בד"כ בעיקרון אתם סוגרים רק לילה 1 לשמור קצת בבסיס בשביל להוריד מאיתנו קצת שמירות :-D***תשים לב שיש 2 בסיס של אבכ בצריפין אתה צריך את אב"כ א***

:twisted:מי שלא גודש לא נוסע :twisted:

• אחראי פורום
פורסם

פעם מזמן, כשהפז"מ דפק , התקשר אליי הקשל"ח ואמר לי ש"יש

קורס אב"כ בצריפין , 4 ימים , קורס פתוח וים כוסיות, מעוניין ? "

- בטח! לצאת קצת מהרמה ומהשגרה של הטנקים, למה לא?

הגעתי לשם והתבררה לי האמת המרה - היתה טעות כלשהי, זה שבוע עם שמירות

ומטבח!! שנתיים פלוס בצבא...מטבח עאלק.

התעופפתי משם בלי להודיע, אחרי שבוע הגיע מכתב שאני עריק...

בסיס דיכאון, יותר מת מכל בסיסי רמה"ג ביחד.

אבל מלא מלא כוסיות...

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

לא ממש מעניין אותי כמה כוסיות יש שם וכל זה

יותר מעניין אותי מתי יוצאים משם הבייתה, למה ביום ראשון שמתחיל בדיוק הקורס יש אזכרה 30 יום לסבא שלי.

נכון שאני יודע שזה לא דרגה ראשונה, אבל עדיין סבא, ועדיין כל אחד מבין כמה זה באמת חשוב להיות שם, ואני לא יודע עד כמה המדריכים שם יהיו אנושיים ויתנו לי לצאת, אז אני רוצה בערך לדעת פחות או יותר מה קורה עם הקטע הזה.

בקשר לשמירות- שילכו לחפש מי ישמור, עאלק שמירות, לפני שבועיים פרקתי כתף, ויש לי פטור מהחרא הזה אני רוצה לראות עכשיו הם שמים עליי נשק.

• אחראי פורום
פורסם

א. בזמן שתתעפץ בשיעורים משעממים, זה הדבר היחיד שיעניין אותך :lol:

ב. אף אחד לא מתווכח על עניינים כאלה , אני בטוח שישחררו אותך מוקדם.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...