Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהתאם להמלצת חברי הפורום אני נוהג לתת למנוע "להרגע" ולא מדמים ישר מחכה כ 1-3 דקות כמו שנאמר לי כאן עלמנת שהצילינדר יתמלא בשמן ולא דלק ויהיה מוכן להנעה הבאה

אך שמתי לב שכאשר אני ממתין בחנייה להדממה החום מגיע עד מקסימום ולא חצי כמו שהיה במהלך הנסיעה השאלה האם זה מצב בריא להמשיך ולהדמים באופן הזה

בתודה מראש (הרכב שלי קר"ב שנת 88)

פורסם

עדיף ישר כאשר אתה עוצר את הרכב או מחנה לכבות את הרכב, השיטה שתיארת משתמשים בדרך כלל ברכבים עם טורבו כדי לשמור על אורך חייו....

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

עדיין בעיה. אם מתחמם מעבר למה שנורמלי אז יש בעיה במערכת קירור שלא פועלת ביעילות בעמידה.

אם כך זה לא מתחמם לך גם בפקקים?

...Carpe Diem

פורסם

1. לחכות דקה בסרק זה נוהל שמיועד לרכבים עם מגדש. ברכב אטמוספרי אין צורך - מכבים מיד. (כאשר המנוע בסיבובי סרק, לא עם גז לחוץ!)

2. בדוק מערכת קירור, בדגש על פעולת מאוורר(ים) בעמידה.

יש לי הרגשה שהמאוורר אצלך לא מתפקד (בהנחה שהחום תקין בנסיעה מהירה ועולה רק בעמידה/פקק)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
1. לחכות דקה בסרק זה נוהל שמיועד לרכבים עם מגדש. ברכב אטמוספרי אין צורך - מכבים מיד. (כאשר המנוע בסיבובי סרק, לא עם גז לחוץ!)

תודה שחיזקת את דבריי, כי רן אמר שזה לא קשור לרכבים מוגדשים

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

לא הבנת אותי כנראה,הגבתי לפותח השירשור ואני מצטט את עצמי "בלי קשר,אם אתה עומד והרכב מתחמם למקס' ישנה בעייה במערכת הקירור."

אגב גם ברכבי דיזל עדיף להמתין לא חייב מוגדש,מלבד זאת גם ברכב בנזין רגיל לפי דעתי כדאי להמתין כמה דקות,במיוחד אחרי נסיעה מאומצת,אולי אני טועה אך זאת דעתי.

ערב טוב רן.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

צריך לחכות חצי שעה עם רכב מונע לאחר החנייה לא?

מזה השטויות האלה

ברכב אטמוספרי רגיל יש להחנות את הרכב לשלב לניוטרל או פארקינג לחכות כמה שניות בודדות ולכבות.

ברכב מוגדש יש לתת לרכב דקה שתיים מונע בסר"ק וזה כאמור בגלל המגדש שצריך להתקרר לאחר שעבד.

זה הכל.

פורסם

אף אחד לא אמר חצי שעה וגם לא עשרים דק',אך לתת למנוע אחרי נסיעה מאומצת ו/או ארוכה כחצי דקה התאוששות,שדואגת להחזרת השמן והמים למצב נורמלי .

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

• תוכן חדש...