Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רשיון על מלגזה - מה החוקים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע בוודאות מה החוקים והתקנות שמתייחסים

לנהיגה על מלגזה?

במשרד הרישוי כתוב:

מלגזה

• בעל רשיון נהיגה לפרטי או טרקטור רשאי להפעיל מלגזה שכושר הנשיאה שלה עד 20 טון
  • בעל רשיון נהיגה 03 למשא או יותר רשאי להפעיל מלגזה שכושר הנשיאה שלה מעל 20 טון
  • הפעלת מלגזה מחייבת הכשרה שאושרה ע"י רשות הרישוי
  • ככככ

דרך אגב... זה מועתק קומפלט מהאתר שלהם בלי שינויים...

עכשיו ניתן לראות שבסעיף הרביעי המדינה פונה לאוכלוסיה החייזרית במדינה.

סתם...

יש לי רשיון על טרקטור ועל אוטו

מותר לי ליסוע או שאני צריך לשלם את ה 500 שקל המטומטמים ביותר שיכולים ליהיות ("רשיון על מלגזה")

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

לא יודע בקשר לתשלום , כי עשיתי רשיון מלגזה דרך החברה שאני עובד .

מה שאני כן יודע , חייב לעבור הכשרה ע"י משרד הרישוי לצורך קבלת "רישיון מלגזה"

:shock2::snipersmi
פורסם

נכון להיום (וזה נוהל חדש לפני כחודשיים)

רישיון נהיגה על מלגזה צריך להיות רשום על רישיון הנהיגה של הנוהג !

לגבי מישקלים אברר ביום שני.

ירון מאיר

פורסם

מישהיו יכול לשפוך יותר פרטים איך מוציאים רישיון כזה? איפה מתבצעים השיעורים, כמה עולה וכדומה'?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...