Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לשמוע את דעתכם בנוגע להתלבטות שלי בין לקנות אודי טי.טי קווטרו לבין לקנות את הרגילה

אני מחפש אותו עם ביצועים ספורטיביים, עם מהירות ועם לוק שנראה כמה שיותר טוב על הכביש

התקציב שלי נע בין 120000 - 135000 בערך ואני מחפש את האוטו הטוב ביותר שאני יכול להשיג בתקציב הזה. אני חושב שאני מעדיף את הקוואטרו, אבל בשביל לקנות כזאת אני אצטרך לרדת בשנה כדי שהאוטו ייכנס לתקציב.

אשמח אם תכוונו אותי, ואפילו תציעו מכוניות אחרות שעונות על הצרכים שלי, ונכנסות בתקציב שהגדרתי.

תודה רבה

פורסם

אם אתה לא מתחרע בסיבובים,ולא נוסע פעם בשבוע למסלול/ג'ימקאנה , וכן התנהגות הכביש היא לא בראש מעיינך וותר על הקווטרו וכך תרוויח שנה - הקוואטרו עדיפה מבחינת התנהגות אבל כל השאר די דומה.

מה גם שההתנהגות של ההנעה הרגילה די טובה.

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

אם התנהגות הרכב, הכוח, והספורטיביות שלו מעניינת אותך לך רק על הקוואטרו, ל TT הרגילה אין שום מאפיין ספורטיבי (פרט למראה).

אם אתה קונה את הרכב רק בשביל הפוזה, אז הרגילה מספיקה..

נהגתי בשני הדגמים, ובאופן כללי, גם הקוואטרו לא ריגשה אותי במיוחד...

אבל האוטו נראה טוב בנוי טוב, ומספק ים של פוזה ותשומת לב.

פורסם

עזוב את הקוואטרו.

יותר צריכת דלק, יותר משקל, יותר חלקים שיכולים להתקלקל.

קח את הרגילה ותהנה איתה, אוטו חביב מאוד למי שמחפש א המטרות שלך ...

פורסם
אם אתה לא מתחרע בסיבובים,ולא נוסע פעם בשבוע למסלול/ג'ימקאנה , וכן התנהגות הכביש היא לא בראש מעיינך וותר על הקווטרו וכך תרוויח שנה - הקוואטרו עדיפה מבחינת התנהגות אבל כל השאר די דומה.

מה גם שההתנהגות של ההנעה הרגילה די טובה.

מאוד מפתיע , האם נהגת על TT?

האם אתה באמת מתכוון לכך שההתנהגות די טובה?

האם היתה לך באמת סקסו VTS?

מוזר...

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם
לא לשכוח עוד 45 כ"ס לטובת הקוואטרו :)
עוד 45 כ"ס שמתחלקים לטובת הנעה כפולה,לטובת המשקל יתר של הנעה כפולה,אהה וכמובן לצריכת הדלק של הנעה כפולה.

לא זכור לי מעולם-שבקטגוריה של ה TT מבחינת התנהגות כביש היא אי פעם נחשבה לבינונית אפילו.

פורסם

1. נכון, גרסת ה-225 כ"ס שוקלת קצת יותר, אבל עדיין מהירה מגרסת ה-180 כ"ס.

לא יצא לי לנהוג על הגירסה החזקה, אבל אני מניחה שתוספת של עוד 45 כ"ס מורגשת היטב, למרות שגרסת ה-180 מהירה מאוד כשלעצמה.

2. יש להניח שמי שקונה TT לא עושה את זה משיקולים של צריכת דלק.

3. אני בספק אם פותח השרשור (שיכול להיות שבכלל לא קורא את השרשור כבר...) מתעניין ב"התנהגות הכביש" של הרכב, מה עוד שרוב הנהגים לאו דווקא יודעים להעריך שלדה מהוקצעת.

פורסם

הערה נוספת, אם שיפורים עתידיים מעניינים אותך, אז בגרסת ההנעה הקדמית, 230-240 כ"ס זה המקסימום שאתה והאוטו תוכלו להתמודד איתם.

בגירסת הקוואטרו, גובה השמיים ועומק הכיס שלך הם הגבול.

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אז כך,

ברגע שאני מביא את האוטו אני ישים סביר להניח ישר צ'יפ.

כך שהגירסה עם ההנעה הקידמית 180 כ"ס תהפוך ל 225 לפי מיטב ידיעתי

ואם אני קונה קוואטרו מ 225 כוח היא תהפוך ל 270 כוח

השאלה אם לנהג שהוא לא וותיק יותר מדי עדיין, ולא מיומן כפי שרובכם כאן יש צורך באוטו עם 270 כ"ס.

כאשר אתם אומרים צריכת דלק, אתם יכולים לפרט על איזו כמות צריכה אנחנו מדברים בשתי הגירסאות, עם צ'יפ?

וכמו כן בנוגע לביטוח, אם תוכלו לעזור לי גם בזה, אשמח מאד

תודה

פורסם

אז כך,

ברגע שאני מביא את האוטו אני ישים סביר להניח ישר צ'יפ.

כך שהגירסה עם ההנעה הקידמית 180 כ"ס תהפוך ל 225 לפי מיטב ידיעתי

ואם אני קונה קוואטרו מ 225 כוח היא תהפוך ל 270 כוח

השאלה אם לנהג שהוא לא וותיק יותר מדי עדיין, ולא מיומן כפי שרובכם כאן יש צורך באוטו עם 270 כ"ס.

כאשר אתם אומרים צריכת דלק, אתם יכולים לפרט על איזו כמות צריכה אנחנו מדברים בשתי הגירסאות, עם צ'יפ?

וכמו כן בנוגע לביטוח, אם תוכלו לעזור לי גם בזה, אשמח מאד

תודה

בקיצור טוב שאתה שואל לפני שקנית את הרכב כי זה יהיה ממש חבל אם תרכוש אחת ותאלץ למכור אותה לאחר מכן בשל אי יכולת לעמוד באחזקתה.

1. לגבי תצרוכת הדלק אני מתעצל לבדוק (תריץ חיפוש ברשת) אך תיקח בחשבון שהצ'יפינג גם ישפיע.

2. לעניין הביטוח, בשל העובדה כי הדבר נתון בפרטים שונים (גיל, אזור מגורים, נהג חדש/צעיר וכיו"ב) אזי לומר לך במדוייק יהיה דבר בעייתי... אך אני מרשה לעצמי להעריך שהביטוח יהיה בסביבות מינימום 8K ועד/אף כפול מזאת (יתכן ויהיה כדאי לבדוק את מחיר הביטוח במידה והוא יבוטח על שם הוריך כאשר הם יהיו בעלי הרכב שכן יתכן והדבר יוזיל את המחיר).

3. מבחינת האם לעשות בכלל צ'יפינג אזי לטעמי עדיף שתשתפשף ותתרגל אליה במשך תקופת מה ולאחר מכן לאמוד אם זה בכלל נחוץ לטעמך.

פורסם

"דבר ראשון אני שם צ'יפ"

"האם 270 כ"ס זה לא יותר מדי לנהג לא מנוסה"

אתה לא שם לב לסתירה שאתה נותן לעצמך?

למה אתה שם צ'יפ דבר ראשון, במיוחד כשאתה מודה שאתה נהג צעיר וחסר נסיון?

קח את הרכב, תלמד אותו במבנה ובביצועים הסטנדרטיים שלו, ואחר כך תחליט האם יש לך צורך בעוד כוח.. מה אתה שם את הצ'יפ כדי שתוכל לומר שיש לך??

לפי הבנתי ממך, אני מתקן את ההמלצה שלי אליך, קח את ה180 כ"ס, נראה לי שזה יספק את כל צרכיך מהרכב ( פוזה, מספיק כוח לנהג מתחיל, ורמת בטיחות גבוהה (יחסית)) ובנוסף יחסוך לך כמה ג'בות בביטוח ובתחנת הדלק.

פורסם

1. אם לרכב הנוכחי שלך אין משהו בסדר גודל של 180 כ"ס אז אני לא רואה טעם לשים צ'יפ מיד כשאתה קונה אותו. קודם תשתלט על 180 כ"ס, אח"כ תגדיל אותם. לא צריך לקפוץ מעל לפופיק.

2. אם אתה מתכוון לשים צ'יפ ברגע שאתה קונה את האוטו כך שיהפוך ל-225 כ"ס אז אולי כדאי לך לקנות מלכתחילה את ה-225 כ"ס. צ'יפ יכול רק לקצר את חיי המכלולים באוטו.

• תוכן חדש...