Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

יש לציין שהגעתי דרך חבר שהמליץ לי על הפורום.

אמא שלי בקרוב רוצה לימכור את הגולף 2 ליטר שלנו כיוון שהוא בזבזני ביותר וצריך להתקדם במודל אז היא אמרה לי ליבחור רכב אמין,חזק (מנוע שיהיה ברמה של הגולף לפחות),חסכוני, נראה טוב.

חשבתי ועלה לי רק רעיון אחד ושמו : הונדה סיויק, מנוע 1.8 140 כ"ס צריכת דלק טובה עפ"י נתוני יצרן, 5 הילוכים אוטומטית, רכב ממוחשב וטכנולוגי, נראה בחירה מצויינת.

רציתי לשאול האם זו בחירה טובה לנהגת ממוצעת (ולא היא לא תסתפק במנוע מתחת ל 1.6 ליטר,ולא יד 2). אגב אם אפשר לא עוד טויוטה קורולה כי עוד מעט יוצא דגם חדש, וגם יש לאחותי טויוטה ראנקס אז 2 כאלה בבית שלי זה יותר מידיי, חשבתי גם על הפוקוס אבל כרגע הבנתי שהפוקוס מיובאת לארץ עם המנוע הישן והעצל שלה והעדפתי להוריד אותה גם כן מהאופציה. אשמח לקבל חוות דעת על הסיוויק.

אגב מישהו אמר לאבא שלי שהמושבים של הסיוויק לא נוחים לגב האם זה נכון או שהגיל של אותו בנאדם עושה את שלו.. :)

---------------------------------------------------------

החלק השני של ההודעה שאני כותב לכם מתייחס לאבא שלי שנוסע כרגע על טויוטה אוונסיס שנת 2002 והוא רוצה לימכור אותה ולעבור לג'יפ לאנדקרוזר 2003/4 גג כי זה התקציב שלו (שיהיה צורה חדשה) רציתי לדעת איזה הבדלים יש בין המודלים 2003,2004,2005 (או שאין) ומה כדאי לחפש בזכוכית מגדלת ברכבים מסוג אלה, בעיות וכו'.

תודה רבה.

פורסם

בלנד קרוזר כמובן שדיזל

(יותר זול ודגם בעל שוק יותר טוב)

דיזל לאמא שלי תלוי בכח וברכב

בכל מיקרה אני זזתי לעשות שבת אצל בן דודי היקר אז אני לא אהיה להגיב אם תגיבו

אחזור ביום שבת בערב בשעה 10-11 בלילה...

שב שלום..

פורסם

המנוע 2 ליטר של הפוקוס שמיובאת לארץ הוא אותו מנוע שיש במונדאו

מנוע אמין וטוב בשוב אופן לא עצלן

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

פורסם

Tiki היקר, לרפי הלאנד קרוזר זה אוטו מעולה, ולאימא קח כאופציה גם את הדגם החדש שיצא לדודג'

XBIA

פורסם

בקשר לג'יפ

ציינתי שמדובר בדיזל..

בקשר למכונית יש קצת שינויים בתוכניות, אמא שלי הגיע למסקנה שהיא צריכה משהו חסכוני (לא מנוע 2 ליטר) הסיוויק עדיין באופציה כיוון שהמנוע שלה חסכוני בהחלט.

שינויים בקניית הרכב:

כיוון שאמא שלי נוסעת מעט מאוד ביום (נס ציונה-רחובות) בלבד היא החליטה שהיא מחפשת רכב אמין, בעל שוק טוב שיהיה ביטוח במחיר לא מופקע (וכן טסט,אגרות וכו') כי היא לא במצב של השקעה רצינית.

חשבתי על כמה רכבים שיהיו בקטגוריה: סוזוקי סוויפט, הונדה ג'אז/סיויק(תלוי בביטוח לנהג וביטוח הרכב ובהפרשים בינו לבין האחרות),טויוטה יאריס. בנתיים אלו הדגמים אשמח לקבל עוד חוות דעת אבל חשוב שהאוטו יהיה אמין ושלא יאבד הרבה ערך כל שנה,זריזות למכירה,חשוב שיהיה יפאני (להשתדל), רציית לדעת גם בקשר לביטוח של הסיוויק ועלויות החזקה שלו והאם יש באמת הפרש חד בניהם. (מנועים 1.3-1.8 ליטר בלבד ,היא רוצה רכב קטן-בינוני חסכוני)

כמו כן אפשר לקבל השוואות בין היאריס החדשה לבין הג'אז ואם אפשר גם לבין הסייופט (מי טובה יותר,טכנולוגית יותר,נוחה יותר נימכרת יותר וכו') אגב זה נכון שהגיר האוטומטי של היאריס לא משהו או שזה סתם קישקוש שמישהו קישקש :) ? ת'אמת הסייופט ניראת לי כל כך מצויינת אבל אני מפחד לגבי השוק שלה/אמינות ואיבוד ערך אשמח אם מישהו יעזור לנו להחליט :)

אשמח לקבל עוד הצעות תגובות וכפי שציינתי.

פורסם
המנוע 2 ליטר של הפוקוס שמיובאת לארץ הוא אותו מנוע שיש במונדאו

מנוע אמין וטוב בשוב אופן לא עצלן

התכוונתי למנוע 1.6 ליטר שלה, תקן אותי אם טעיתי :)
פורסם
Tiki היקר, לרפי הלאנד קרוזר זה אוטו מעולה, ולאימא קח כאופציה גם את הדגם החדש שיצא לדודג'

XBIA

נראה אופציה טובה אבל זה מנוע 2 ליטר והחלטנו לרדת ממנוע בגודל כזה עקב תחזוקה/ביטוח.

בקשר ללנד קרוזר אני יודע שזה רכב מעולה ואין לי ספקות בכך אני שואל לגביי דברים שרציך לברר בדגמים 03/04 כמו סוג קפיצים , גרסאות , בעיות שצריך ליבדוק וכו'. בקשר לג'יפ אני החלטי ביותר

פורסם

שאמא תעשה נסיעת מבחן על הסוויפט החדשה, שאמורה להתאים לה בול. הגיר האוטומטי של היאריס הוא רובוטי (כלומר ידני עם תפעול אוטומטי) - אופן הפעולה שלו מעט בעייתי ולכן חשוב (יותר נכון - אין ברירה) לעשות נסיעת מבחן לפני הקנייה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הלנד קרוזר עבר עדכון קליל לקראת שנת הדגם 2005 (או6..אני לא זוכר), אבל לא משהו

רציני..בגדול הלנד קרוזר ג'יפ מעולה, אמין ומותאם (כמו מירב הג'יפים בימינו) למדרכות בתי הקפה

בתל אביב בצורה מושלמת...בזמנו חשבנו לקנות כזה חדש בגלל העיצוב, המרווח והמוניטין המצויין.

השוק מלא בהם..תחפש טוב, תיקח לבדיקה ותקנה.

(כדאי לא לרכוש רכב שבילה הרבה בשטח..רובם לא נגעו בשטח וכדאי לאתר אותם)

לאמא שלך הפולו החדשה יכולה להיות אופציה (לא יפנית..אני יודע), אבל כמו שהזכירו נראה כי

הסוויפט הולכת לכבוש את הארץ, ולא סתם...(כבר יש הזמנות מלאות לחודשים הקרובים)

כדאי לבדוק זאת, כמו כן היאריס חמודה ביותר- שווה בדיקה. חוץ מזה סובארו אימפרזה עם קיט

גז יכולה גם כן לענות על הדרישות.

1.8T 8)

פורסם

תודה רבה בנתיים על התגובות

עדיין אני מצפה להשוואה של הג'אט/יאריס/סייופט ומי העדיפה מבניהם (שוק,ביטוח,עלויות,התנהגות כביש וכו').

• תוכן חדש...