Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוג'ר ווטרס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
:wink:

חוצמזה - אם להיות רציניים לרגע, רוב האלבומים הזויים מדי בשביל להביע דיעה פוליטית... אם אני זוכר נכון, האלבום היחיד שלהם עם משהו שדומה להבעת עמדה הוא The Final Cut שמושפע קשות ממלחמת פוקלנד...

לא ממש הקשבת ל-THE WALL , מה ?

פורסם

הוא הקשיב, אבל he don't need no education...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
מה, רציתם ללכת להופעה של ווטרס ואתם לא מכירים לא אותו ולא את המוזיקה שלו?

הבן אדם פציפיסט משהו כמו שישים שנה מתוך השישים ושלוש שלו. ותסלחו לי, חוץ משיר (די בינוני) על משפחה לבנונית טובת לב ומשפט אחד בודד (אתם הדור הישראלי שיביא את השלום או משהו אנמי כזה) ההופעה לא הייתה יותר פוליטית מלהאזין לתקליט של ווטרס בבית.

בעצם להאזין לפיינל קאט במלואו זה יותר פוליטי מלהגיע להופעה.

אז אל תשחקו ב"אני אוהב את המוזיקה שלו אבל לא רוצה לשמוע הטפות". יש הטפות במוזיקה עצמה. אם אתם אוהבים את מה שהוא עושה, אני לא רואה שום מניעה בלהגיע להופעה שלו.

אם אתה בן 20 ואתה פצפיסט אתה בסדר. אם אתה בן 30 ואתה פצפיסט אתה קצת מאחר. אם אתה בן 63 ואתה פצפיסט, ואתה גר כל החיים שלך באנגליה אבל בוחר להגר לארה"ב, ולכתוב שירים על פצפיזם ועל כמה שהאמריקאים לא בסדר אחרי שהיגרת, ואתה גורר עשרות אלפים לקיבינימט כתגובה למכתבים קיצוניים ושקריים, ובבוקר יום המופע הולך וכותב כתובות על גדר ההפרדה, אז אתה מטומטם (כאילו הוא מטומטם. רוג'ר. רוג'ר ווטרס נו). דברים שקצת שכחת לכתוב בתגובה שלך.

כולם יודעים טוב מאוד מיהו האיש ומהן דעותיו על פי המוזיקה. אבל בזה זה נגמר. שישמיע את המוזיקה, שלא יעשה פרובוקציות. אם אתה בוחר להתעלם מכל מה שציינתי ("...חוץ משיר (די בינוני) על משפחה לבנונית טובת לב ומשפט אחד בודד...") ולהתיחס להופעה בלבד, זו בעיה שלך. אני לא מוכן לשלם כל כך הרבה כסף לאנשים צבועים שחושבים שהם יורדים מהשמיים ללמד אותי מה נכון ומה לא.

הערה אחרונה. אני לא יודע בכמה הופעות היית, אבל אני הייתי בכמה. כשבנאדם הולך להופעה הוא לא הולך בשביל המוזיקה, כי את המוזיקה הוא יכול לשמוע בבית באיכות יותר טובה. הוא הולך בשביל האנשים, בשביל הוידאו, בשביל הביצוע, בשביל הפירוטכניקה, בשביל החוויה, והכי חשוב - בשביל להתרשם מהלהקה מקרוב. הוא רוצה לראות אותם, ולשמוע שהם יודעים שהוא שם, ושהם מנגנים במיוחד בשבילו. אני לא רוצה לשמוע סיפורים על לבנון, אני רוצה לשמוע סיפורים על ישראל, על כמה שהוא נהנה בחצי יום שהוא כאן, וכמה זמן הוא חיכה לבוא לפה, ושיגיד שלום כשהוא מגיע וכשהוא הולך.

זאת ההופעה הקרה ביותר שראיתי אי פעם. היא היתה מצויינת, מדוייקת, אבל קרה מאוד. אפשר להעתיק את כולה אחד לאחד לכל מדינה אחרת בעולם, וזה היה נראה בול אותו דבר.

ואם יבוא עכשיו מישהו שיגיד "הישראלים האלה תמיד רוצים שהכל יעשו בשבילם ושידעו שהם ישראלים ושבלה בלה בלה" או כל הכללה דבילית אחרת על "הישראלים" כי אמרתי שאני מצפה ליחס אישי. אז כבר עכשיו לך כוסומו, כי כשברוס ספרינגסטין בא ליפן הוא משנן כמה משפטים ביפנית שבוע מראש.

מחפש סאבפריים קדמי למיני (שנת 76 ומעלה, בורג אחד בכל צד).

פורסם
הוא הקשיב, אבל he don't need no education...
נו, באמת, החומה הוא אלבום מחאה טיפוסי...

בFinal Cut הוא ממש "נכנס" בראשי מדינות כולל בגין (Begin Took Beirut...)

פורסם

תגידו.... אתם קולטים בכלל מה אתם אומרים פה??

בן אדם בן 63, עולה לשיר מול 60 אלף איש, כשהו חלוש, וכבר אינו מה שהיה פעם!... ובכל זאת אומר את שלו!!

אומר את ה"שלום" בתחילת המופע שהבחור מעלי ציין שהוא כנראה לא שמע...

מספר על שלום, מספר על משפחה שאירחה אותו במלוא הכבוד - (והרי לנו הישראלים ידוע וברור שאצל הערבים - האירוח זה האלף בית של התרבות שלהם!!)

הוא מספר על היחס החם שהוא קיבל מהם! ובאמת ובתמים מאמין שלא כולם רעים - ולהגיד לכם את האמת? הוא צודק!! ושלא יהיו פה ספקות, אני ימני מאוד חזק בדעותי - ואני חייב לציין שגם אני הרמתי גבה או שתיים בזמן השיר הזה...

אבל כן - לא כולם רעים, וכשאתה חווה חוויה כזאת, אתה מתקשה אחרי זה להגיד "מוות לערבים" או כל דבר אחר בסגנון....

גם אני פעם (לפני כמעט 10 שנים) התארחתי בכפר ערבי בצפון אצל משפחה אחת - הייתי אולי בן 9-10... וקיבלתי יחס של מלכים!

ובלי קשר - כמו שכולם כבר אמרו פה: הבן אדם פציפיסט! היה פציפיסט, נשאר פציפיסט וכנראה שגם ישאר פציפיסט עד סוף ימיו!

וגם אם אני לא מסכים עם דעותיו, אני חייב לציין שאני מכבד את הבן אדם על זה שהוא מנסה!

וחוצמזה, ובנימה אחרת לגמרי: תגידו לי אתם השתגעתם????

זה פאקינג רוג'ר ווטרס!! בישראל!!

למי בכלל אכפת ממה שהוא חושב או מנסה להטיף לנו??? אנחנו אוהבים אותו לא בגלל שהוא פוליטיקאי, אלא בגלל שהוא מוזיקאי גאון!!! וככה צריך להתייחס אליו!!!

היה לי את היום ההכי מטורף בעולם! אני מבחינתי זכיתי לחוויה של פעם בחיים! ויהיה לי עכשיו כזה סיפור לספר לילדיי ונכדיי!

אני מצרף כמה תמונות שצילמתי מהמופע: הייתי בשורה הרביעית מהבמה מצד שמאל - ממש מול הרמקולים. ואני מבין שעוד שני אנשים פה היו ממש ממש לידי!

22062006(003).jpg

22062006(005).jpg

22062006(008).jpg

22062006(010).jpg

22062006(011).jpg

22062006(014).jpg

בברכה!

יונתן.

פורסם

לפני שנה, כשפול מקארטני היה גם כן בן 63 זוגתי ואני היינו בהופעה שלו במאדיסון סקוור גארדן.

הוא הופיע (הרבה) יותר זמן מווטרס (כמעט 4 שעות עם הפסקה אחת של 5 דקות להדרן). בלי פלייבקים עם המון קפיצות וריקודים.

הוא לא הטיף לאמריקאים על מעורבותם בעירק. הוא בא לעשות את מה שהוא עושה טוב.

אין ספק שווטרס גאון, תמיד חלמתי להיות בהופעה של פינק פלוייד (מבחינתי ווטרס הוא פינק פלוייד).

כשהגיע רגע האמת - הטעם הרע מהפרובוקציות שלו + הידיעה שהארגון הישראלי יהיה כושל כתמיד (או כושל מתמיד... תלוי את מי שואלים...) גרמו לי להשאר בבית, לשמוע את ההופעה ברדיו ולוותר על הרעיון.

פורסם
לפני שנה, כשפול מקארטני היה גם כן בן 63 זוגתי ואני היינו בהופעה שלו במאדיסון סקוור גארדן.

הוא הופיע (הרבה) יותר זמן מווטרס (כמעט 4 שעות עם הפסקה אחת של 5 דקות להדרן). בלי פלייבקים עם המון קפיצות וריקודים.

הוא לא הטיף לאמריקאים על מעורבותם בעירק. הוא בא לעשות את מה שהוא עושה טוב.

אין ספק שווטרס גאון, תמיד חלמתי להיות בהופעה של פינק פלוייד (מבחינתי ווטרס הוא פינק פלוייד).

כשהגיע רגע האמת - הטעם הרע מהפרובוקציות שלו + הידיעה שהארגון הישראלי יהיה כושל כתמיד (או כושל מתמיד... תלוי את מי שואלים...) גרמו לי להשאר בבית, לשמוע את ההופעה ברדיו ולוותר על הרעיון.

תראה... אני נורא התלבטתי בהתחלה אם לנסוע או לא.... וגם היה לי קשה לעכל את המחיר של הכרטיס...

ולבסוף - קניתי את הכרטיס יום לפני ההופעה ב17:30 בערב מקופה בירושלים (אני הייתי ביום לימודים באונ' חיפה).

וביום המופע - יצאתי מחיפה ב14:30 בצהריים... ונסעתי במשך 4:30 שעות עד ירושלים! רק כדי לאסוף את הכרטיס מהקופה ("קלעים") - אני כבר הייתי על סף ייאוש כאשר שתי חבורות שבניתי לנסוע איתן יצאו אחת אחרי השניה (הראשונים ב16:00, והשניים ב17:30) בעוד שאני עדיין עמדתי במודיעין בפקקים אין-סופיים.... כבר פחדתי שאני אאחר לקופה, ולא אוכל להגיע למופע!! ואפילו בתוך ירושלים נתקלתי בכביש חסום שאילץ אותי לעשות סיבוב ענק מסביב למרכז העיר רק כדי להגיע!

תכננתי קודם להיכנס לבית (במעלה אדומים) - אבל כמובן שעל זה כבר וויתרתי!

וכשהגעתי למחלף לטרון הזדעזעתי מכמות המכוניות!! אבל לבסוף יצא שבפוקס מוחלט בחרתי לנסוע בנתיב השמאלי שהוביל אותי לנתיבי התנועה הנגדית - וכך מצאתי את עצמי אחרי עוד כמעט שעה של עמידה בפקקים - חונה את הרכב במרחק של אולי 100-200 מטר מהשערים!! ובסוף עמדתי 10-15 מטר מהגאון עצמו בשורה הרביעית מהבמה!

בזמנו אני עוד קצת קיטרתי לעצמי שחניתי קצת רחוק, ושאולי כדאי לי להתקדם כמה שורות קדימה לקראת הבמה...

אבל אחרי קריאת כמה מאמרים ושמועות מחברים - אני התחלתי להבין איזה מזל מאלוהים היה לי פה!!

ואתה יודע מה?? כמו שכבר ציינתי: גם בשבילי זאת הייתה התגשמות חלום, וכל מי שלא הגיע מבחירה, למרות אהבתו ללהקה - פשוטו כמשמעו: הפסיד בענק!

וזה בכלל לא משנה אם היה שם פלייבק, או לא כל חברי הלהקה, או השתנקות של ווטרס בחלק מהשירים... כי זה לא הפאנצ' ליין של מופע כזה!! אלא עצם העובדה שאתה שם עם כל ה60 אלף איש, בישראל! מריע לאדם אחד (שמייצג את להקתו) שעשה היסטוריה בעולם המוזיקלי!

המדינה שלנו אף פעם לא הצטיינה בארגונים מקצועיים - אז אני לא מבין על מה אנשים פה מקטרים... הרי גם ככה אין ציפיות בתחום זה...

אז מי שהגיע ונהנה - יסכים איתי שכל הפקקים, כל הקיטורים, כל העצבים, וכל ההמתנה - למרות הכל היו שווים את זה!

בברכה!

יונתן.

פורסם
וחוצמזה, ובנימה אחרת לגמרי: תגידו לי אתם השתגעתם????

זה פאקינג רוג'ר ווטרס!! בישראל!

שפאקינג רוג'ר ווטרס ישלים עם פאגינג דיוויד גילמור ושפאקינג יבואו לפה כשהם רוצים להופיע ולא כשהם פאקינג צריכים כסף בשביל הפאקינג סמים.

בקשר לאירגון - אני חושב שהאירגון היה מופתי. אני לא צוחק. ישבתי 4 שעות בפקקים ואני גר בתל אביב.

אם אתם עצבניים על משהו, תאשימו את רוג'ר שרצה להופיע בנווה שלום. אי היה אפשר לעשות את זה יותר טוב לנוכח הדרישה הזאת. במונחים ישראלים, התכנון היה עילאי. וגם לא היו הרוגים אז בכלל טוב.

יונתן אתה צודק שאם לא הייתי הולך הייתי מאוכזב. אבל בכל זאת הלכתי, ואני מאוכזב מדברים אחרים לגמרי. לדעתי זה כי אני ישראלי אז אני אף פעם לא יכול להיות מרוצה (מישהו פה יכתוב את זה).

אני אומר שצריך להזמין את רוג'ר לרוחמה מדימונה לטחון קוסקוס, ואז הוא יכתוב שיר מזעזע על כמה שהיהודים מלכים ושלא צריך לחטוף להם חיילים.

מחפש סאבפריים קדמי למיני (שנת 76 ומעלה, בורג אחד בכל צד).

פורסם

למי אכפת שהוא מיילל כל מיני גיבובי שטויות על מלחמות שהוא לא מכיר?

מישהו רץ לסגור את צה"ל בגלל זה?

באנו לראות הופעה ענקית שהאדם שעושה אותה הוא גאון מוזיקאלי ,שאף פעם לא קופץ על במות ,אז גם אף אחד לא מצפה ממנו לקפוץ על במות .

מצפים ממנו לתת אפקטים (היו ) פירוטכניקה(הייתה) לנגן את המוזיקה שעדיין מתקשים לשייך לז'אנר כלשהו (ניגן)

וזהו,אז הבן אדם צריך קצת פלייבק כי הקול שלו כבר לא כמו פעם ,ובפינק פלויד הכל חייב להישמע בול (או ממש ממש קרוב לזה) ,

מכיוון שהמוטו שלו זה לדבר ולהעביר מסרים ,אז הוא עושה את זה, ואם היית לי היכולת להעמיד 60 אלף איש בגלל הכישרון שלי ולדחוף להם גם קצת מהאמונה שלי הייתי עושה את זה באותה מידה בדיוק.

ומי שלא עושה את זה הוא פחדן כי הוא מפחד להפסיד לקוחות בגלל אמונה.

למרות כל זה אני חושב שהוא בעצמו כבר לא ממש מאמין בהרבה מהמסרים שלו בשירים.

היה שווה יום עבודה

היה שווה 380 שקל כרטיס (קנייה לפני ההדפסה ודמי טיפול)

היה שווה 20 שקל להמבורגר מגעיל עם חסה מפלסטיק וקטשופ בכאילו(ועוד אחד לחבר)

היה שווה המתנה של שעות בחניה

היה שווה הסבל של לשמוע את דוויד ברוזה והמלווים הערבים שלו

היה שווה את ההידחקות בקהל המזיע

היה שווה את הדלק הלוך חזור

היה שווה ת'פקקים בחזור

היה שווה להגיע באחת בצהריים

היה שווה את השמיעה של מסרים הנבובים שלו והשיר המעפן על ביירות

היה שווה את ה58 תמונות על פילים שאני עדיין לא יודע מה יצא מהם (ואם היה לי עוד פילים אז עוד...)

וואלה היה שווה.

בשנה הבא יחד עם גילמור.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
שפאקינג רוג'ר ווטרס ישלים עם פאגינג דיוויד גילמור ושפאקינג יבואו לפה כשהם רוצים להופיע ולא כשהם פאקינג צריכים כסף בשביל הפאקינג סמים.

על זה אני מסכים... אבל אין מה לעשות, חייבים להסתפק במה שיש...

בקשר לאירגון - אני חושב שהאירגון היה מופתי. אני לא צוחק. ישבתי 4 שעות בפקקים ואני גר בתל אביב.

אם אתם עצבניים על משהו, תאשימו את רוג'ר שרצה להופיע בנווה שלום. אי היה אפשר לעשות את זה יותר טוב לנוכח הדרישה הזאת. במונחים ישראלים, התכנון היה עילאי. וגם לא היו הרוגים אז בכלל טוב.

בתאכלס אתה צודק: כי הכבישים של הארץ פשוט לא בנויים לכזאת קיבולת של מכוניות בבת אחת... אז זה רק היה צפוי שיהיו פקקים בסדרי גודל כאלו. וכל הכבוד למשטרה שהצליחה בכל זאת איכשהו להשתלט על הבלאגן ההיסטרי של האירוע!

אפילו בחניה עצמה הכל היה מסומן ומחולק לריבועים שווים ודאגו שאף אחד לא חנה במעברים!

ולגבי המופע עצמו - הקהל התנהג למופת לדעתי, וכבר הייתי במספר הופעות בארץ שהיו אולי גג ל5000 איש- ובהן הרגשתי מאויים הרבה יותר!! הזדעזעתי מכמות הראשים שראיתי שעומדים מאחוריי - וחשבתי שכשיתחיל המופע, פשוט ידרסו אותי למוות! ופה אנשים אפילו ישבו על הרצפה בהפסקה ובכל זאת אף אחד לא דרס אותם באכזריות!

יונתן אתה צודק שאם לא הייתי הולך הייתי מאוכזב. אבל בכל זאת הלכתי, ואני מאוכזב מדברים אחרים לגמרי. לדעתי זה כי אני ישראלי אז אני אף פעם לא יכול להיות מרוצה (מישהו פה יכתוב את זה).

טוב נו אני מניח שאין תרופה למחלת ה"ישראליות"...

אני אומר שצריך להזמין את רוג'ר לרוחמה מדימונה לטחון קוסקוס, ואז הוא יכתוב שיר מזעזע על כמה שהיהודים מלכים ושלא צריך לחטוף להם חיילים.

הרגת אותי עכשיו עם זה!!

12345

בברכה!

יונתן.

• תוכן חדש...