Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוג'ר ווטרס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא.

:x

לא יודע מה איתך ,אבל הרגע הזה באמצע "מתחת השמיים" שהוא פנה לקהל בהנפת גיטרה וקריאה "אתם!"

וענו לו 4 אנשים ,הצחיק אותי מספיק כדי לסלוח לו על הקיום שלו.

לJMG

חייב להסכים איתך ,בחור לידי התעלף ,שתי בחורות מאחורי התעייפו,וישבו הרבה מההופעה,לא רק שלא דרסו אותם ,גם מידי פעם אנשים מסביב בדקו שהכל בסדר.

בהפסקה כל האזור שלי נדחס אחד לשני כדי שכמה שיותר יוכלו קצת לשבת ,ואנשים קמו והחליפו בנייהם (בלי להכיר לפני זה) .

חוץ מזה אנשים התחלקו בסיגריות שהם הכינו לבד וזה מאוד יפה......

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
אם אתה בן 20 ואתה פצפיסט אתה בסדר. אם אתה בן 30 ואתה פצפיסט אתה קצת מאחר. אם אתה בן 63 ואתה פצפיסט, ואתה גר כל החיים שלך באנגליה אבל בוחר להגר לארה"ב, ולכתוב שירים על פצפיזם ועל כמה שהאמריקאים לא בסדר אחרי שהיגרת, ואתה גורר עשרות אלפים לקיבינימט כתגובה למכתבים קיצוניים ושקריים, ובבוקר יום המופע הולך וכותב כתובות על גדר ההפרדה, אז אתה מטומטם (כאילו הוא מטומטם. רוג'ר. רוג'ר ווטרס נו). דברים שקצת שכחת לכתוב בתגובה שלך.
אז אתה אומר שפציפיזם הוא טימטום בהגדרה? טוב. נניח.

תראה, לפי מה שהבנתי - מה שקרה זה שווטרס קיבל לא מכתב אחד אלא הרבה מכתבים מאירגונים פרו-ערביים שקראו לו לא להופיע בישראל בכלל בגלל שהישראלים קקי. מאחר והוא לא קיבל אף מכתב מאירגונים פרו-ישראליים שעודדו אותו להופיע בישראל בגלל שהמצב קקי כי הערבים פויה, תהליך קבלת ההחלטות שלו ניזון מדברי צד אחד בלבד.

חבל שהצד שלנו לא קיבל במה מול רוג'ר ווטרס, אלא רק הצד השני. עוד פאק בשרשרת הפאקים ההסברתיים של מדינת ישראל.

כולם יודעים טוב מאוד מיהו האיש ומהן דעותיו על פי המוזיקה. אבל בזה זה נגמר. שישמיע את המוזיקה, שלא יעשה פרובוקציות. אם אתה בוחר להתעלם מכל מה שציינתי ("...חוץ משיר (די בינוני) על משפחה לבנונית טובת לב ומשפט אחד בודד...") ולהתיחס להופעה בלבד, זו בעיה שלך. אני לא מוכן לשלם כל כך הרבה כסף לאנשים צבועים שחושבים שהם יורדים מהשמיים ללמד אותי מה נכון ומה לא.
סליחה? מה אתה חושב, שב370 ש"ח קנית אותו? לבן אדם יש אג'נדה מוצקה כבר עשרות שנים, שהיא חלק ממה שדוחף אותו ליצור מוזיקה. לא מתאים לך אמנים עם אג'נדה - יש רוני סופרסטאר בקניון הזהב שבוע הבא.

הערה אחרונה. אני לא יודע בכמה הופעות היית, אבל אני הייתי בכמה. כשבנאדם הולך להופעה הוא לא הולך בשביל המוזיקה, כי את המוזיקה הוא יכול לשמוע בבית באיכות יותר טובה. הוא הולך בשביל האנשים, בשביל הוידאו, בשביל הביצוע, בשביל הפירוטכניקה, בשביל החוויה, והכי חשוב - בשביל להתרשם מהלהקה מקרוב. הוא רוצה לראות אותם, ולשמוע שהם יודעים שהוא שם, ושהם מנגנים במיוחד בשבילו. אני לא רוצה לשמוע סיפורים על לבנון, אני רוצה לשמוע סיפורים על ישראל, על כמה שהוא נהנה בחצי יום שהוא כאן, וכמה זמן הוא חיכה לבוא לפה, ושיגיד שלום כשהוא מגיע וכשהוא הולך.

זאת ההופעה הקרה ביותר שראיתי אי פעם. היא היתה מצויינת, מדוייקת, אבל קרה מאוד. אפשר להעתיק את כולה אחד לאחד לכל מדינה אחרת בעולם, וזה היה נראה בול אותו דבר.

ואם יבוא עכשיו מישהו שיגיד "הישראלים האלה תמיד רוצים שהכל יעשו בשבילם ושידעו שהם ישראלים ושבלה בלה בלה" או כל הכללה דבילית אחרת על "הישראלים" כי אמרתי שאני מצפה ליחס אישי. אז כבר עכשיו לך כוסומו, כי כשברוס ספרינגסטין בא ליפן הוא משנן כמה משפטים ביפנית שבוע מראש.

ב-15 שנה האחרונות הייתי בהופעות של דיויד בואי, פיטר גבריאל, בוב פאקינג דילן, לו ריד, ניק קייב (פעמיים), פי ג'י הארווי, ובטח אני אזכר בעוד. אני יודע מה זו הופעה.

לכל האומנים שראיתי יש אג'נדה פוליטית, רובם שמאלנים (בוב דילן, דא).

הלכתי להופעה בגלל האנרגיות ובגלל החוויה של לראות את האומן שאני מעריך עומד מולי וקהל שלם שואג איתו את המילים. את זה ווטרס סיפק לי באוברדוז.

אני ממש לא מחפש שאומן יגיד "שאאלום איזראל, מא שלומקם?" או יבצע ביצוע מביך של הבה נגילה. זה לא מזיז לי את הביצה הימנית (וזאת עוד הביצה הקטנה מהשתיים שלי). את האמת? אני מעדיף שההופעה תישמע בדיוק כמו הופעה בבריסל או בפיניקס. הופעות של אומנים מסדר גודל כזה הן מקום נהדר לא להרגיש בו פרובינציאלי לכמה שעות.

לא מחפש לשמוע מהאומן שהוא נהנה בכותל והתרגש ביד ושם ולא אכפת לי לכבוד מי הוא נטע עץ. את האג'נדה של האומן אני מכיר ואני מעדיף לתת לו לדבר דרך המוזיקה שלו. אתה עולה ל-X זמן? אל תבזבז לי אותו בגימגומים בעברית ופטפטת, תן בראש.

בדיוק כמו שלא מוצא חן בעיניך שהוא זרק משפט וחצי בעד השלום, אני הייתי חושב שכל יציאה שלו על כמה הוא נהנה בישראל ואיך הבחורות הכי יפות והחומוס הכי טעים היא מיותרת. חבל"ז.

אני גם לא מחפש לשמוע אותו משחק יותר מדי עם המוזיקה על הבמה. תמיד ענק לשמוע איזה סולו גיטרה שתופס תאוצה שאין בתקליט וסוחב את השיר לעוד דקה שתיים, אבל אם מישהו לוקח אלבום מלפני שלושים שנה ומנסה להכניס בו דם חדש זה בדרך כלל נגמר בשיתוף פעולה עם ראפר או איזו תועבה דומה.

אני קיבלתי תמורה מלאה לכרטיס שלי לווטרס.

פורסם

אישפוז! מילים כדורבנות!

סוף סוף תגובה לתפארת! המשך כך!

ולא משנה מה תגידו - רוג'ר ווטרס שולט!!

והוא דפק חתיכת הופעה שהייתה שווה כל אגורה מה 385 שקל + 150 שקל דלק + 6.5 שעות (במצטבר) על הכביש וכל שאר התלאות שעברתי באותו יום!

בברכה!

יונתן.

פורסם

אני מסכים עם הנבל הפראי.

אני לא יכולתי לנסח את זה יותר טוב ממנו.

קיבלת מחמאה, עכשיו עשה טובה, אל תעשה חתימה שלך.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
אז אתה אומר שפציפיזם הוא טימטום בהגדרה? טוב. נניח.
אני אומר שכדי להיות פצפיסט צריך להיות תמים. בגיל 20 זה מתקבל על הדעת, בגיל 60 לא.

סליחה? מה אתה חושב, שב370 ש"ח קנית אותו? לבן אדם יש אג'נדה מוצקה כבר עשרות שנים, שהיא חלק ממה שדוחף אותו ליצור מוזיקה. לא מתאים לך אמנים עם אג'נדה - יש רוני סופרסטאר בקניון הזהב שבוע הבא.
מה קשור. לא יודע למה אמרתי מה קשור, יש פה הרבה מה קשורים.

לא חשבתי שאני קונה אותו ב-370 ש"ח. חשבתי שתמורת 370 ש"ח כפול 55 אלף, הוא יסכים לסתום את הפה כשהוא יודע שמה שיש לו לומר מעצבן חלק גדול מהקהל. אמרתי כבר קודם שכולם יודעים מה האיש חושב בגלל המוזיקה שלו.

וגם מה קשור רוני סופרסטאר? בשביל להיות אמן דגול צריך שתהיה לך דעה פוליטית מוצהרת? רוני סופרסטאר זו דוגמא למוזיקה שטחית (כנראה), ובגלל שהיא שטחית אין לרוני סופרסטאר דעה פוליטית? אין מצב שנגיד פיליפ גלאס ישמור את דעתו על המלחמה בעיראק לעצמו ועדיין יהיה גאון מוזיקלי? מה אתה רוצה ממני?

לגבי מה שכתבת בסוף, נסכים שלא להסכים.

אני מסכים עם הנבל הפראי.
אני לא נבל יא קוף.

מחפש סאבפריים קדמי למיני (שנת 76 ומעלה, בורג אחד בכל צד).

פורסם
אני אומר שכדי להיות פצפיסט צריך להיות תמים. בגיל 20 זה מתקבל על הדעת, בגיל 60 לא.

מה קשור. לא יודע למה אמרתי מה קשור, יש פה הרבה מה קשורים.

לא חשבתי שאני קונה אותו ב-370 ש"ח. חשבתי שתמורת 370 ש"ח כפול 55 אלף, הוא יסכים לסתום את הפה כשהוא יודע שמה שיש לו לומר מעצבן חלק גדול מהקהל. אמרתי כבר קודם שכולם יודעים מה האיש חושב בגלל המוזיקה שלו.

אני לא מבין מה אתה מצפה?? שהוא יתחשב ב"חלק גדול מהקהל" - ולא יגיד אף מילה בנוגע לדעות שלו??? אתה חושב שמה שהוא אמר כל חייו ובכל שיריו לא עיצבן כמה ראשי ממשלות בעולם?? (אני כבר לא מדבר על כמה גרופים מישראל).

אם אתה חושב שהוא אמור לסתום ת'פה בשביל שיאהבו אותו, אז אתה, ידידי, הוא התמים היחיד כאן!

אני האחרון שיגיד פה שצריך לפנות ישובים... פאק איט - אני בעצמי נמצא מעבר לקו הירוק!

אבל אם הבן אדם מאמין בזה, ומאמין שצריך לפנות ישובים ולעשות שלום, ומקדם את דעותיו ולא שם ז** על אף אחד ואומר את דברו תוך הסתכנות בביקורת חריפה - אז אני מבחינתי מוריד בפניו את הכובע!

לא על דעותיו, אלא על הדבקות שלו בדעותיו!

כי בימי ההתמסחרות של היום - צריך ז** כזה גדול כדי לא להתקפל אל מול כוח ההמון הביקורתי!

וגם מה קשור רוני סופרסטאר? בשביל להיות אמן דגול צריך שתהיה לך דעה פוליטית מוצהרת? רוני סופרסטאר זו דוגמא למוזיקה שטחית (כנראה), ובגלל שהיא שטחית אין לרוני סופרסטאר דעה פוליטית? אין מצב שנגיד פיליפ גלאס ישמור את דעתו על המלחמה בעיראק לעצמו ועדיין יהיה גאון מוזיקלי? מה אתה רוצה ממני?

לא כל זמר גדול חייב להיות פוליטי כמו שלא כל פוליטיקאי יוצא זמר...

אבל אם יש לך כוח להשפיע על מליוני אנשים בעולם - אתה תהיה פראייר אם לא תנצל את קולך מול העולם!

רוני סופרסטאר היא עוד גימיק תקשורתי, שצביקה פיק או כל מפיק אחר פשוט אהב אותה קצת והחליט לקדם אותה... היום, מעטים הם האומנים שאינם ממוסחרים מהשורש...

ופינק פלויד היו מלהקות האולד-סקול - שהתקדמו לבד ופרצו גבולות וגדרות!

אף רוני, מאיה בוסקילה או נינט לא חלמו על לעשות דבר כזה!! ולכן הן גם יסתמו ת'פה כשיגידו להם! ויקדמו דעות שיכתיבו להן!

לא בגלל שהן מאמינות בזה, אלא בגלל שכוחן אינו טמון בהן עצמן אלא במפיקים שלהן!

אני לא נבל יא קוף.

מה זה?? כמה אגרסיות אתה מוציא בהודעה אחת???

אז הבן אדם התבלבל... רציתי לציין לו את זה קודם, אבל בסוף החלטתי לוותר...

אני רואה שאתה לא וויתרת.

12345

בברכה!

יונתן.

פורסם

אני לא מבין מה אתה מצפה?? שהוא יתחשב ב"חלק גדול מהקהל" - ולא יגיד אף מילה בנוגע לדעות שלו??? כן.

אתה חושב שמה שהוא אמר כל חייו ובכל שיריו לא עיצבן כמה ראשי ממשלות בעולם?? (אני כבר לא מדבר על כמה גרופים מישראל). לא איכפת לי. יש הבדל בין הופעת רוק לבין כנס פוליטי. אולי אצלך הגבולות מטושטשים, אבל לי מאוד ברור שאין שום קשר בין מוזיקה ופוליטיקה. הוא יכול גם לשיר על תחומי עניין אחרים הרי, למשל כמה שהוא אוהב פורנו. וזה סבבה. אבל זה לא אומר שאני צריך לשמוע את זה ממנו בין השירים, ולא אומר שהוא צריך להופיע במועדון חשפנות ולהסביר לי שכדאי לי להצטלם בעירום.

כי בימי ההתמסחרות של היום - צריך ז** כזה גדול כדי לא להתקפל אל מול כוח ההמון הביקורתי! לא צריך כלום, זה דמוקרטיה. אתה רומז שמישהו מאיים על רוג'רק'ה?

אבל אם יש לך כוח להשפיע על מליוני אנשים בעולם - אתה תהיה פראייר אם לא תנצל את קולך מול העולם! נכון מאוד. וזה לא נקרא להיות פרייאר, זו בחירה אישית. לא נראה לי שהוא שכנע מישהו עם השיר המזעזע שלו על לבנון שארה"ב צריכה להתפנות מעיראק. לעומת זאת אני בטוח שפעילות ציבורית בתחום תשכנע הרבה מאוד אנשים.

רוני סופרסטאר היא עוד גימיק תקשורתי, שצביקה פיק או כל מפיק אחר פשוט אהב אותה קצת והחליט לקדם אותה... היום, מעטים הם האומנים שאינם ממוסחרים מהשורש...

ופינק פלויד היו מלהקות האולד-סקול - שהתקדמו לבד ופרצו גבולות וגדרות! אולי בהתחלה. מה שראיתי ביום חמישי זה האמא של המסחור. גם לי לא נעים להודות בזה.

אף רוני, מאיה בוסקילה או נינט לא חלמו על לעשות דבר כזה!! ולכן הן גם יסתמו ת'פה כשיגידו להם! ויקדמו דעות שיכתיבו להן!

לא בגלל שהן מאמינות בזה, אלא בגלל שכוחן אינו טמון בהן עצמן אלא במפיקים שלהן! אה? את הספקולציות נשאיר למקום אחר. לא נראה לי שהמפיק בא לנינט ואומר לה "בובה היום את שמלאנית לא מעניין אותי כלום, למה זה מכניס כסף".

אני לא נבל יא קוף.

אני רואה שאתה לא וויתרת. למה אתה צועק עלי סתם? ועוד כל ההודעה במודגש? אתה רואה, עכשיו הוכחתי שגם אתה קוף.

מחפש סאבפריים קדמי למיני (שנת 76 ומעלה, בורג אחד בכל צד).

פורסם
אני לא מבין מה אתה מצפה?? שהוא יתחשב ב"חלק גדול מהקהל" - ולא יגיד אף מילה בנוגע לדעות שלו??? כן. אז כמו שאמרתי: אתה תמים.

אתה חושב שמה שהוא אמר כל חייו ובכל שיריו לא עיצבן כמה ראשי ממשלות בעולם?? (אני כבר לא מדבר על כמה גרופים מישראל). לא איכפת לי. יש הבדל בין הופעת רוק לבין כנס פוליטי. אולי אצלך הגבולות מטושטשים, אבל לי מאוד ברור שאין שום קשר בין מוזיקה ופוליטיקה. הוא יכול גם לשיר על תחומי עניין אחרים הרי, למשל כמה שהוא אוהב פורנו. וזה סבבה. אבל זה לא אומר שאני צריך לשמוע את זה ממנו בין השירים, ולא אומר שהוא צריך להופיע במועדון חשפנות ולהסביר לי שכדאי לי להצטלם בעירום.

אני קורא את המשפט הזה, ומנסה לנחש בן כמה אתה שאתה מוציא דברים כאלה מהמקלדת?...

אתה בכלל מקשיב לעצמך?... מדובר כאן באדם סופר פוליטי שאביו נהרג במלחמה כשהוא עוד היה ילדון קטן וחמוד!!!... כל הקריירה שלו מבוססת על אלבומי מחאה, ועל ביטוי רגשות בוטה ביותר!

הוא מוחא נגד השלטונות, מוחא נגד המלחמות, מוחא נגד הרס והרג!! בין אם הוא מאמין בזה מדעות אישיות או בין הוא מאמין בזה בגלל מות אביו! וזה לא משנה בכלל!

כי אתה לא יכול לצפות מבן אדם כזה, שעבר עליו כל כך הרבה (ותעשה לי טובה, תעבור על ההיסטוריה שלו לפני שאתה שופט אותו) - שלא ימחא ולא יביע את דעותיו!

ובתאכלס: תגיד תודה שהוא לא מקדם את המלחמות או ההרס או כת השטן - שהרבה להקות רוק מקדמות!

כי בימי ההתמסחרות של היום - צריך ז** כזה גדול כדי לא להתקפל אל מול כוח ההמון הביקורתי! לא צריך כלום, זה דמוקרטיה. אתה רומז שמישהו מאיים על רוג'רק'ה?

ושוב... תמימות תמימות תמימות!!!

אתה באמת חושב שלבן אדם יהיה כוח בלי הקהל התומך שלו??? זה כל היופי בדמוקרטיה: כשאוהבים אותך, אתה חזק! כששונאים אותך = אתה כלום!

אבל אם יש לך כוח להשפיע על מליוני אנשים בעולם - אתה תהיה פראייר אם לא תנצל את קולך מול העולם! נכון מאוד. וזה לא נקרא להיות פרייאר, זו בחירה אישית. לא נראה לי שהוא שכנע מישהו עם השיר המזעזע שלו על לבנון שארה"ב צריכה להתפנות מעיראק. לעומת זאת אני בטוח שפעילות ציבורית בתחום תשכנע הרבה מאוד אנשים.

אתה יודע מה? אם הוא שיכנע אדם אחד מכל ה55 אלף - אפשר כבר להחשיב את זה כהצלחה!

מה הקשר - זמר רוק ופעילות ציבורית??? הוא פועל לקידום דעותיו - דרך האומנות שלו! זוהי דרכו!!

ופינק פלויד היו מלהקות האולד-סקול - שהתקדמו לבד ופרצו גבולות וגדרות! אולי בהתחלה. מה שראיתי ביום חמישי זה האמא של המסחור. גם לי לא נעים להודות בזה.

אולי ההפקה ענקית, הדיסקים יקרים, והכל עולה המון כסף - אבל עצם העובדה שהבן אדם לא מוותר על דעותיו בשביל כסף - מבחינתי זה כבר ביטול המיסחור

לא בגלל שהן מאמינות בזה, אלא בגלל שכוחן אינו טמון בהן עצמן אלא במפיקים שלהן! אה? את הספקולציות נשאיר למקום אחר. לא נראה לי שהמפיק בא לנינט ואומר לה "בובה היום את שמלאנית לא מעניין אותי כלום, למה זה מכניס כסף".

אז אתה כנראה נחתת מאיזה כוכב אחר אם אתה חושב שזה באמת ככה...

נראה לך שמישהו יתן לנינט לדבר בעד כיבוש??? או בעד הרס יישובים ערביים?? ינתקו לה ת'מיקרופון בפאקינג אמצע ההופעה!!

למה??? כי מישהו יצטרך לתת דין וחשבון על כך! ותהיה בטוח שזאת לא תהיה נינט או מאיה!

אני לא נבל יא קוף.

אני רואה שאתה לא וויתרת. למה אתה צועק עלי סתם? ועוד כל ההודעה במודגש?

צועק עליך?? סתם??? תגיד לי אתה נורמאלי בכלל?

אני מדגיש את הכתב, כי רשמתי הודעה בתוך הודעה - לא בגלל שבא לי לצעוק עליך!

אתה רואה, עכשיו הוכחתי שגם אתה קוף.

אתה יודע מה - אם זה מה שגורם לך אושר, להוכיח לכולם שהם קופים... קח עלי: "בוגה בוגה"!

הנה... עכשיו יש לך הוכחות חותכות שאני קוף.

אני באמת רואה שאין עם מי לדבר כאן... ומבחינתי - הפסקתי את הוויכוח הזה... אתה מוזמן להמשיך כמה שבא לך....

אני רק מקווה שלא יסגרו את השרשור בגלל כל ההערות הילדותיות שלך...

... אני יכול לתת לך מחמאה?

אתה הבן אדם הראשון כאן בפורום שהצליח לגרור אותי לתוך וויכוח שהוא לא "פוליטיקלי קורקט"!

אני משתדל להימנע מעימותים ישירים עם חברי הפורום - אבל אתה פשוט הגעת רחוק מדי...

שוב פעם - אין לי שום דבר אישי נגדך, ואני לא מכיר אותך אז אני לא יכול לשפוט מעבר למה שאתה כותב...

אבל תעשה לי טובה - תבדוק את עצמך בכמה נקודות... ותחשוב... אולי לא כדאי ללכת ראש בקיר יותר מדי...

בברכה!

יונתן.

• תוכן חדש...