Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לאח שלי אאודי איי 3 שנת 98 מנוע 1800 אוטומטית.

לדודה שלי יש גם אאודי איי 3 מנוע 1800 אבל שנת 2002.

השאלה שלי היא מה הספק של שתי המכוניות? אם יש הבדלים בכוח סוס בין השנים? אני יודע שההספק שלהם זה 125 כוח סוס? אני צודק?

ועוד שאלה. נסענו על שתי האאודי איי 3..ואנחנו מרגישים בבירור ששלנו השנת 98 הרבה יותר מהירה מה2002,זה הגיוני? מה יכול להיות ההסבר? וזה בדוק שה98 יותר מהירה,בדקנו את זה.

ועוד משהו אחד..

מצאתי את הלינק הזה.

http://www.hyper-chip.jp/list/list-audi.htm

באמת נישמע הגיוני שרק בעזרת הצ'יפ אפשר להוסיף לה 13 כוחות סוס? ירגישו בהבדל?

פורסם
נשמע לי שאתה ערס חסר שכל ובעל IQ נמוך במיוחד.

עזוב ת'ו באימא ש'ך. למה הקפצת את זה למעלה? עכשיו אנשים אשכרה יתייחסו אליו.. :???:

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

מה גורם לכם לחשוב ככה?

אתם מכירים אותי בכלל שאתם מסיקים תמסקנות האלה וככה מדברים?!

לא מעניין אותי מה אתם חושבים ,אבל אתם סתם לא קשורים מה קשור עכשיו ערס לפי מה אתם מסיקים תמסקנות האלה?!

פורסם
נשמע לי שאתה ערס חסר שכל ובעל IQ נמוך במיוחד.
לא ברור לי למה השימוש בשפה הדוחה הזו.

ולשואל השאלה:

תעשה חיפוש

נסה "AUDI A3"

או

קארפוליו

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
מה גורם לכם לחשוב ככה?

אתם מכירים אותי בכלל שאתם מסיקים תמסקנות האלה וככה מדברים?!

לא מעניין אותי מה אתם חושבים ,אבל אתם סתם לא קשורים מה קשור עכשיו ערס לפי מה אתם מסיקים תמסקנות האלה?!

עזוב.

פשוט סנן תגובות כאלה.

בנוגע לשאלתך המקורית: לאודי A3 יש שלושה מנועי 1.8, עם טורבו (150 / 180 כ"ס) ובלי טורבו, 125 כ"ס.

הדרך הכי פשוטה היא לבדוק ברשיון הרכב ולהסתכל תחת סעיף כ"ס.

במידה ולשני הרכבים מנוע זהה, הגיוני שיהיו הבדלים, לכל רכב בלאי שונה בחלקים מכאניים/אלקטרוניים שונים אי לכך התופעה.

מנסיון, אם אין בעייה ממשית, אל תחפש ואל תנסה למצוא לה פתרון.

• תוכן חדש...