Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מכיוון שאת הסט של מורל הייבריד אני מעביר לרכב השני, אני אזדקק להמלצה שלכם לסטים איכותיים SQ.

התווח כמו שרשמתי נע בין ארבע לחמש אלף ש"ח אם אפשרות להתגמש קצת.

החברות שאני בוחן:

1. FOCAL K3P

2. JL AUDIO (אין לי דגם)

3. ETON Discovery D 160 SQ

4. APLINE סדרת R

4. לא מעוניין במורל אלייט

הסט יישב על ALPINE F545

תודה רבה

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הJL AUDIO התכוונתה כנראה לXR כי הוא הכי גבוה אצלהם והוא בטווח המחירים שלך.

אתה מכוון לשים סט 3 חלקים?

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

פורסם

בהחלט יש לי אופצית התקנה ל3WAY, אבל זאת לא ברירת מחדל. אני מחפש SQ ולא משנה לי אם זה 3WAY או 2WAY.

הJL AUDIO התכוונתה כנראה לXR כי הוא הכי גבוה אצלהם והוא בטווח המחירים שלך.

אתה מכוון לשים סט 3 חלקים?

פורסם

אם אתה מתכוון לבצע בניה(ראיתי בתמונות שיש לך ידיים טובות)

אז לפי דעתי תשלול את האופציה של 2 חלקים, כי עם בניה טובה תשיג יותר עם 3 חלקים מאשר 2 חלקים.

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

פורסם

בנוגע לפוקל: הבעיה היא הגודל של המיד 6.5 אינץ'. אין לי אפשרות ממשית לבנייה איכותית לגודל זה בדש-בורד.

לגבי ETON: מאד טובים אבל המחיר מופרז ומאד גבוה, מגרד את השש אלף.

הJL אודיו: לא המלחתי לאתר מישהו שיש בבעלותו סט כזה, כנ"ל לא הצלחתי לקבל חוו"ד טובות על הסט (למרות שהוא מתאים לי מבחינת הגודל בצורה מושלמת).

בנוגע לאלפיין: http://www.alpine-europe.com/content/english/a465.det.SPX-177R_6-1-2%22165cm-DIN-Component-2-Way-Speaker-Set.htm

חייב לציין לטובה גם המלצות וגם המחיר, ולא צריך לציין כי זאת הסדרה האחת לפני האחרונה שלהם.

פורסם

סט קומפוננט של סיס-לוטוס. אחד מהסטים הטובים בעולם. http://www.seaslotus.com

בארה"ב עולה 700$~. כולל מיסים ומשלוחה אני מאמין שהוא יכנס בתקציב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תמיד שמדברים על אזור ה 1,000$ חייבים לשקול את האפשרות של שימוש ברכיבי OEM.

הK2P לפי דעתי סט מדהים ואני בטוח שה K3P יהיה טוב יתר - רק בתנאי שיותקן באופן ראוי ונכון. הסטים של אלפיין לפי דעתי לא תחרותיים מול כלום ברגע שמשווים מה אפשר להשיג באותו סכום.

אגב, הסטים של JL מסדרות XR ו- ZR מבוססים על רכיבים של חברת LPG שהיא חברת בעלת המותג ETON. את הטוויטרים של הZR ניתן לרכוש בגרסאות OEM.

כדאי שיהיה ניתן לעזור לך כדאי שתסביר מה לפי דעתך היה טוב בסט הקיים ומה אתה רוצה לשפר. הסטים שהצגת הם בעלי אופי שונה מהותי אחד מהשני כמו למשל K3P מול הETON.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

הסטים הפשוטים של אלפיין נמצאים בכל חנות התקנות בארה"ב והם סטים בינוניים מינוס יחסית למחירם. כמו שאני רואה את זה, סט שנשמע גרוע על לוח הדגמה אין סיכוי שישמע טוב בהתקנה ברכב.

הTYPE R ניתן לרכישה בארה"ב במחירים באיזור ה 125-175 דולר והוא לא יכול להתחרות אם הסטים האחרים שהצגת.

http://froogle.google.com/froogle?q=SPR-17LS&btnG=Search+Froogle&lmode=online&scoring=p

אם כבר אתה בכלל חושב בכיוון של סטים של אלפיין אין לך מה לחפש מתחת ל-TYPE X שנמכר במחירים של 225-275 דולר:

http://froogle.google.com/froogle?q=SPX-177R&btnG=Search&lmode=online&scoring=p

גם במקרה של הTYPE X ניתן למצוא לפי דעתי סטים שנשמעים טוב יותר באותו מחיר.

הספיקו לי כמה שניות של האזנה (מלוח הדגמה - לא הותקנו ברכב) לסטים האלה של אלפיין כדי להבין שאין להם כל יכולת להתחרות במוצרים אחרים באותו טווח מחיר. אם אתה קונה אותם בארץ אז המחירים בהם סטים של אלפיין נמכרים בארץ הם פשוט מעליבים.

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

פורסם

בוקר טוב

אתמול לאחר כיוונים של המערכת הגעתי למסקנות הבאות על הדרישות שלי מהסט של מורל הייבריד שקיים כיום:

חוסר באס מהסט

הטוויטרים לדעתי מורגשים פחות, ורק ע"י כיוונים הצלחתי להגביר אותם כדי איך שהוא לשלב אותם במוזיקה.

הסאב לאומת זאת נתן תוצאות יפות עפ"י דעתי האישית ואם כיווני TIME CORRECTION אני מניח כי אצליח להגיע לתוצאות TIMING יותר טובות של סאב.

אני בהחלט לא סגור על האלפיין, רק רציתי לשמוע את דעתכם.

פורסם

טוויטרים דומיננטיים יותר ומידבאס אגריסיבי יותר תמצא בסטים של פוקל או בסטים האיכותיים יותר של בוסטון.

לגבי הבוסטון, אני לא יודע אילו סטים (אם בכלל) נמכרים בארץ.

פורסם

דיברתי כרגע עם יבואן של פוקל בנוגע לK3P.

רוצה לציין כי הבעיה היחידה שלי אם הסט הזה היא הבנייה שאני יצתרך לעשות למידים בדשבורד. כרגע יש לי פתחים מרובעים מקוריים שבהם יישבו טוויטרים בקוטר חיצוני של 4 אינץ'. ונראה לי כי זה הולך להיות כאב ראש מטורף הנושא של הבנייה בדש.

בנוגע לאיכות שלהם, את הK3P לא שמעתי אבל כן שמעתי ומאד נהיניתי מהK2P שישב על מגבר אודיסון.

המחיר שלהם יקר יחסית אבל זאת בעיה אחרת.

• תוכן חדש...