Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תגובות כאורך הגלות שכלל לקשורות לנושא.

מדובר על טווח מחיר שונה לגמרי.

כידוע לך (או שלא) לא משווים רמקול שעולה X מול רמקול שעולה Y.

יום זהב.

אייל

אההה

ורק עכשיו נפל לי האסימון...

בעקבות התרד' הזה

בור שכמותי.

כתבת שטויות במיץ ולכן קיבלת תגובה הולמת לכך.

משום מה בכל פעם שעולה השם ריינבאו או ג'נסיס אני רואה את הכינוי שלך מתנוסס עם הצהרות מופרזות.

אז שלום לך, אייל הידוע גם בכינוי EYAL001, הלו אתה הוא...."אודיו-ארט",? יבואן ג'נסיס וריינבאו בישראל?

אז ככה, תעלולים שיווקיים הם לא משהו שאנחנו אוהבים, לפחות אנחנו החובבים בעניין.

אז לכל משתמשי פורום CF ראו הוזהרתם וקבלו המלצות של אדם זה בערבון מוגבל.

שיטוט פשוט במערכת CF תוביל אותכם לעובדה שמשתמש בשם EYAL001 הוא אותו משתמש העונה לכינוי EYAL-S, הידוע גם כSTI05, ואגב, באופן מאוד מפתיע, המשתמש YAHELI

וחלק ממשתמשיו הפיקטיביים חולקים את האי-מייל :[email protected]

כמובן שכתובת זו היייתה מוכרת לי והפילה לי את האסימון לאחר שדיברתי במסנג'ר עם אייל מאודיו-ארט וכמובן הוא השתמש באותה כתובת אי-מייל.

האמת די נמאס מהשיטת שיווק המטומטמת של חברת אודיו-ארט .

under construction..

פורסם
תודה רבה לכולם על העזרה.

הבעיה שאני עכשיו מבולבל יותר מאשר לפני יומיים.

בסופ"ש אני אפגש אם יאריק וישמע את הסט של ETON DISCOVERY.

אני אדגיש כי אני מחפש סט SQ המתאים לרוק קלאסי אם באס לא יבש.

אצל יאריק (ירוסלב) ברכב יש את הסט של ETON מסדרת ADVENTURE ולא הדיסקברי.

אגב, כנראה שגם אני אהיה נוכח במפגש צפון, אני חב את חובי כבר המון זמן וכנראה שגיע.

under construction..

פורסם

3.5K ל-TYPE X נראה הזוי לחלוטין ומנותק טוטלית מהתמורה.

לפי דעתי סטים באיזור ה~2K שקלים (ואפילו קצת פחות) כבר טובים ממנו. אם תרכוש אותו ב250$ אז עוד איכשהו ניתן להצדיק את רכישתו. ב3.5K שקלים זה פשוט מעליב.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

לפותח השרשור,

שמעתי הרבה מאוד סטים, שאת חלקם הצגתם כאן ואת חלקם אני לא זוכר. מה שהכי אהבתי נמצא אצלי באוטו (אתה יכול לראות את הדגם המדוייק אצלי בחתימה), והוא עומד במגבלות התקציב שלך. כמובן שללא הגברה מתאימה ואיטום בדלתות לא תצליח לנצל את יכולתו של כל סט שהוא, ואת זה אני למדתי על בשרי.

בכל מקרה, אתה צריך להבין שדעותיהם של כל אחד ואחד מכאן הן דיעות אישיות, שבחלקן משקפות מצב אמיתי ובחלקן מציגות ניסיונות מכירה כאלו ואחרים, בדיוק אותו אחד שניר הצליח לזהותו במסגרת השרשור הזה. עליך להיזהר מהכל ובכל מקרה לנסות ולשמוע כל סט לגופו לפני שאתה מחליט. כדאי לך להמשיך ולהתייעץ כאן עם אנשי הפורום מאחר וישנם כאן באמת אנשים שדעתם היא הנכונה ואין להם שום כוונות מכירה מאחורי העיצות שלהם.

בכל מקרה שיהיה המון בהצלחה ואני מאחל לך שתעשה את הבחירה הנכונה.

יום טוב,

רזי.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

רזי נראה לי כי במפגש האחרון בצפון שמעתי את הסט הנ"ל אצל מישהו. האמת לא כ"כ אהבתי, הוא היה מאד צעקני וחסר באס לפי טעמי.

פורסם

דווקא הHERTZ SPACE ממש לא חסר באס והוא נשמע מעולה.

הוא רק דורש ריסון לטוויטרים ופרט לכך מדובר על אחלה סט.

הוא מדוייק,מהיר ומפורט.

אני חושב שזו אופציה לא רעה בכלל.

בכל אופן, תרד מהאלפיין ומהר, למה המחיר הזה הוא בלתי הגיוני בעליל וממש שוד לאור יום.

under construction..

פורסם
דווקא הHERTZ SPACE ממש לא חסר באס והוא נשמע מעולה.

הוא רק דורש ריסון לטוויטרים ופרט לכך מדובר על אחלה סט.

הוא מדוייק,מהיר ומפורט.

אני חושב שזו אופציה לא רעה בכלל.

בכל אופן, תרד מהאלפיין ומהר, למה המחיר הזה הוא בלתי הגיוני בעליל וממש שוד לאור יום.

ניר,

הסט עבר ריסון.... :)

כמו כן הטוויטרים עברו לקורה במקום מיקומם הקודם על הדלת, ועכשיו זה באמת נשמע הרבה יותר טוב.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

• תוכן חדש...