Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טוויטרים דומיננטיים יותר ומידבאס אגריסיבי יותר תמצא בסטים של פוקל או בסטים האיכותיים יותר של בוסטון.

לגבי הבוסטון, אני לא יודע אילו סטים (אם בכלל) נמכרים בארץ.

מיד באס... נתקלתי במאמר במגזין עם רשימה של האלמטים הכי טובים לפי מבחן שביצע המגזין.

דגם CS265 Profi Vanadium של חברה גרמנית - Rainbow נבחר לקיק באס הטוב בעולם.

אולי תשקול במידה ובתקציב

Down shift to drift

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מיד באס... נתקלתי במאמר במגזין עם רשימה של האלמטים הכי טובים לפי מבחן שביצע המגזין.

דגם CS265 Profi Vanadium של חברה גרמנית - Rainbow נבחר לקיק באס הטוב בעולם.

אולי תשקול במידה ובתקציב

הפרופי ואנאדיום הוא אחד הסטים שלא נותנים תמורה לכסף שלו.

ואני בטוח שהאלמנטים כמו הרבולייטור שנמצאים בF1 סטאטוס של אלפיין, ובאבסולוט של ג'נסיס ישמעו יותר טוב ממנו.

ואפילו אלמנטים "זולים" יותר כמו הK2P של פוקאל ועוד כמה שאני יכול לחשוב עליהם.

under construction..

פורסם
הפרופי ואנאדיום הוא אחד הסטים שלא נותנים תמורה לכסף שלו.

ואני בטוח שהאלמנטים כמו הרבולייטור שנמצאים בF1 סטאטוס של אלפיין, ובאבסולוט של ג'נסיס ישמעו יותר טוב ממנו.

ואפילו אלמנטים "זולים" יותר כמו הK2P של פוקאל ועוד כמה שאני יכול לחשוב עליהם.

אם אתה בטוח אז כולנו בטוחים, אדון אודיו-גורו.

שלח מכתב למגזין ההוא (AUTO HIFI) שאתה כתבה אני אעלה מאחר ויש שם רשימה של רמקולים טובים ואולי פותח השרשור יוכל להיעזר בה.

אני מניח שאתה ברוב המקרים יודע על מה אתה מדבר אך יותר צורך להיות יהיר ונחרץ בקשר לדברים שאתה כלל לא מכיר.

זו לא בושה לא לדעת.

כמובן שהכל ברוח טובה ואני מכבד את דעתך.

Down shift to drift

פורסם
אם אתה בטוח אז כולנו בטוחים, אדון אודיו-גורו.

שלח מכתב למגזין ההוא (AUTO HIFI) שאתה כתבה אני אעלה מאחר ויש שם רשימה של רמקולים טובים ואולי פותח השרשור יוכל להיעזר בה.

אני מניח שאתה ברוב המקרים יודע על מה אתה מדבר אך יותר צורך להיות יהיר ונחרץ בקשר לדברים שאתה כלל לא מכיר.

זו לא בושה לא לדעת.

כמובן שהכל ברוח טובה ואני מכבד את דעתך.

אני לא יהיר ונחרץ אני פשוט אומר את דעתי, על סמך הנסיון שלי וכמובן עפ"י הטעם שלי, כל המלצות שכל אחד נותן פה הם בגדר המלצות אישיות וניתנות עפ"י טעם אישי.

אין מה לעשות, הפרופי ואנאדיום לא שווה את הכסף שלו, מבחינת סטים של ריינבאו שנותנים תמורה לכסף אז מדובר על סט אחד הג'רמניום, כל השאר מתוקצבים קצת מעל מה שהם אמורים לתת, ובתחום של אודיו אנחנו לא מסתכלים רק על ביצועי מיד-באס אלא אנחנו תמיד נבדוק מה אנחנו יכולים להשיג טוב יותר באותו מחיר או פחות.

אגב, מגזין AUTO-HIFI הוא מגזין גרמני וכמו המון מגיזינים הוא לא תמיד אובייקטיבי, ובד"כ חברות כמו ETON,BRAX,HELIX,HERTX,RAINBOW,MAC-AUDIO,PHAZE וכו' תמיד מככבות בו, ותמיד מקבלות פרסים.

בוא נגדיר את זה, זה יהיה נדיר אם סט קומפוננט של אלפיין F1STATUS יקבל שם מקום ראשון שני או שלישי במבחן של סטים, אבל לעומת זאת סט של ג'נסיס אבסולוט כן יקבל אזכור וכנראה יזכה באחד המקומות הראשונים למרות שהאבסולוט וF1STATUS הם סטים זהים בעלי אלמנטים זהים של סקאן-ספיק מסדרת רבולייטור , פשוט הורכבו סטים של 3WAY...

אובייקטיביות היא דבר שקשה מאוד למצוא היום.

תקרא לי אודיו-גורו ושאר יציאות שישאירו אותך ברמתך.

אבל להגיד שאינני מכיר ואני לא יודע זו תהיה שטות, כבר אמרתי לך בעבר שהתווכחת איתי ומיהרת לתקן אותי בנושא של מחירים של הסטים הללו של ריינבאו, והוכחתי לך שאם כתבתי משהו כנראה שזה נכון.

אין לי ממש בעיה להודות שאני טועה, רק אם לא קשה לך להגיד לי בדיוק במה אני טועה??

האם טענתי שהפרופי ואנאדיום הוא סט שנשמע לא טוב? שהוא לא מדוייק? לא מפורט? לא לא ולא, סה"כ אמרתי שהוא לא שווה את המחיר שלו מכיוון שבאותו מחיר יהיה ניתן למצוא סטים טובים יותר זה הכל.

ולגבי המידבאס שלו, כנראה שהוא לא יהיה המידבאס מס' 1 בעולם כי יש עוד כמה ש"קצת" יותר רציניים ממנו.

אני מאמין שאם בריינבאו עסקינן אז וודאי שאפשר לאזכר את הרפרנס שלהם?

מה עם המאטריקס של בראקס?

מה עם הגרפיק פרו של בראקס?

פוקאל בריליום?

ג'נסיס אבסולוט?

אלפיין F1STATUS?

בקיצור, יש לפחות 6 מידבאסים טובים יותר (ואחד מהם הוא סדרה גבוהה יותר של אותה חברה שאנחנו דנים בה).

גם אני כותב ברוח טובה ואני מאוד מכבד את דעתך,

אבל "האודיו-גורו" וה"צורך להיות יהיר ונחרץ על דברים שאתה כלל לא מכיר"

הם נגיעה אישית ומאבדים מהרוח הטובה.

אז אם כבר להתווכח(טבעי ולגיטימי), אז שזה יכבד את שנינו.

יום נפלא,

ניר

under construction..

פורסם

את הX לא שמעתי ולכן לא אוכל לתת חוות דעת, מה שכן מהיכרות עם צוויון הסאונד של הסטים של אלפיין משמיעת הS, והR אני אישית לא ממש אהבתי.

ומה גם שבאותו סכום תוכל למצוא סטים טובים יותר.

והאמת אם היה לך את ההייבריד ברכב , האלפיין שונה ממנו שנות אור.

כנ"ל גם לגבי הסטים של JL AUDIO,בוסטון אקוסטיקס ודיימונד אודיו.

אני הייתי ממליץ וזה עפ"י שמיעה על כמה סטים שאני יכול לחשוב עליהם:

1. אטון אדבנצ'ר- מפורט,מדוייק ונשמע נהדר, אני אהבתי.

2.פוקאל K2P- סט מאוד חד ומדוייק אך הטוויטרים שלו דורשים ריסון מסיבי, אני אישית פחות אוהב אבל לא יכול להתעלם מהעובדה שמדובר על סט טוב.

3.מורל אלייט 2WAY- עדיין אחד הסטים הטובים ששמעתי, עם התקנה איכותית,הגברה מתאימה הוא ישמע פנטסטי ,מדוייק ,מאוד חם,מאוד מפורט- אבל שוב הוא סט עם ציוויון מאוד ברור וצריך לאהוב אותו.

אני אישית מאוד אוהב אותו.

כמובן שכל סט שהוזכרתי למעלה יתן תוצאה פחות טובה ללא איטום והגברה מתאימה.

אני חושב שאתה יכול בשקט ללכת על אחד מהשלושה שהזכרתי למעלה, כמובן שיש הבדלים במחיר בינהם, אך לכל אחד מהם יש ציוויון צליל שונה לגמרי אחד מהשני.

אתה פשוט חייב להסגר על הסגנון הספציפי שאתה מחפש.

under construction..

פורסם

תודה רבה לכולם על העזרה.

הבעיה שאני עכשיו מבולבל יותר מאשר לפני יומיים.

בסופ"ש אני אפגש אם יאריק וישמע את הסט של ETON DISCOVERY.

אני אדגיש כי אני מחפש סט SQ המתאים לרוק קלאסי אם באס לא יבש.

פורסם
אני לא יהיר ונחרץ אני פשוט אומר את דעתי, על סמך הנסיון שלי וכמובן עפ"י הטעם שלי, כל המלצות שכל אחד נותן פה הם בגדר המלצות אישיות וניתנות עפ"י טעם אישי.

אין מה לעשות, הפרופי ואנאדיום לא שווה את הכסף שלו, מבחינת סטים של ריינבאו שנותנים תמורה לכסף אז מדובר על סט אחד הג'רמניום, כל השאר מתוקצבים קצת מעל מה שהם אמורים לתת, ובתחום של אודיו אנחנו לא מסתכלים רק על ביצועי מיד-באס אלא אנחנו תמיד נבדוק מה אנחנו יכולים להשיג טוב יותר באותו מחיר או פחות.

אגב, מגזין AUTO-HIFI הוא מגזין גרמני וכמו המון מגיזינים הוא לא תמיד אובייקטיבי, ובד"כ חברות כמו ETON,BRAX,HELIX,HERTX,RAINBOW,MAC-AUDIO,PHAZE וכו' תמיד מככבות בו, ותמיד מקבלות פרסים.

בוא נגדיר את זה, זה יהיה נדיר אם סט קומפוננט של אלפיין F1STATUS יקבל שם מקום ראשון שני או שלישי במבחן של סטים, אבל לעומת זאת סט של ג'נסיס אבסולוט כן יקבל אזכור וכנראה יזכה באחד המקומות הראשונים למרות שהאבסולוט וF1STATUS הם סטים זהים בעלי אלמנטים זהים של סקאן-ספיק מסדרת רבולייטור , פשוט הורכבו סטים של 3WAY...

אובייקטיביות היא דבר שקשה מאוד למצוא היום.

תקרא לי אודיו-גורו ושאר יציאות שישאירו אותך ברמתך.

אבל להגיד שאינני מכיר ואני לא יודע זו תהיה שטות, כבר אמרתי לך בעבר שהתווכחת איתי ומיהרת לתקן אותי בנושא של מחירים של הסטים הללו של ריינבאו, והוכחתי לך שאם כתבתי משהו כנראה שזה נכון.

אין לי ממש בעיה להודות שאני טועה, רק אם לא קשה לך להגיד לי בדיוק במה אני טועה??

האם טענתי שהפרופי ואנאדיום הוא סט שנשמע לא טוב? שהוא לא מדוייק? לא מפורט? לא לא ולא, סה"כ אמרתי שהוא לא שווה את המחיר שלו מכיוון שבאותו מחיר יהיה ניתן למצוא סטים טובים יותר זה הכל.

ולגבי המידבאס שלו, כנראה שהוא לא יהיה המידבאס מס' 1 בעולם כי יש עוד כמה ש"קצת" יותר רציניים ממנו.

אני מאמין שאם בריינבאו עסקינן אז וודאי שאפשר לאזכר את הרפרנס שלהם?

מה עם המאטריקס של בראקס?

מה עם הגרפיק פרו של בראקס?

פוקאל בריליום?

ג'נסיס אבסולוט?

אלפיין F1STATUS?

בקיצור, יש לפחות 6 מידבאסים טובים יותר (ואחד מהם הוא סדרה גבוהה יותר של אותה חברה שאנחנו דנים בה).

גם אני כותב ברוח טובה ואני מאוד מכבד את דעתך,

אבל "האודיו-גורו" וה"צורך להיות יהיר ונחרץ על דברים שאתה כלל לא מכיר"

הם נגיעה אישית ומאבדים מהרוח הטובה.

אז אם כבר להתווכח(טבעי ולגיטימי), אז שזה יכבד את שנינו.

יום נפלא,

ניר

תגובות כאורך הגלות שכלל לקשורות לנושא.

מדובר על טווח מחיר שונה לגמרי.

כידוע לך (או שלא) לא משווים רמקול שעולה X מול רמקול שעולה Y.

יום זהב.

אייל

Down shift to drift

• תוכן חדש...