Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 331
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עם כל הצער - מי שנוסע עם רכב שאינו חוקי בצורה כלשהי - חייב להיות מוכן נפשית למארבים כאלה של המשטרה. אין משהו שמישהו יכול לעשות כדי למנוע מהמשטרה לעשות זאת. אחרי הכל - המשטרה מופקדת על שמירת החוק , דבילי ככל שיהיה . בדיוק כמו בנושא מהירות. את סדרי העדיפיות המעווותים משהו במשטרה לא אני ולא אתה נשנה...

לפי מה שהבנתי - אכן היו מארבים כאלה - אבל עדיין ראיתי מכוניות רבות שהגיעו עם שיפורים ולא הורדו מהכביש. מקרה קלאסי של "הרבי מעוטו" (רב מקובל בעיקר בקרב עדות יוצאי טיגארט לדורותיהם).

פורסם

לכל המארגנים והמשתתפים - כל הכבוד על אחלה ארוע!!!

היה מושקע, מסודר, מרשים ומלא כיף.

רק חבל שהשמש "שחטה" את בעלי העור הבהיר בכזאת אכזריות.... :-)

אבל היה שווה!

ניר

פורסם

היה ארוע חביב ביותר!! וסוף סוף המארגן הוא הפורום שלנו!!

לצערי כמו בכל הפעמים לא יצא לי להכיר אף אחד מהפורום.

בקשה מיוחדת למי שיש סרטים מהשו של FS להעלות אותם,פיספסתי אותם ליד תצוגת המערכות..

פורסם

והנה כל התמונות שלי, קצת באיחור, אבל לא נורא. ככה זה שיש 330 תמונות שצריך להסתיר להן את המספרים:wink:

http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=58AF69D06A43441E902842362E7FF83B&alid=385381

לכל מי שמעונין באיזו תמונה, רק באיכות, שיגיד לי באיזו תמונה הוא מעוניין. פשוט PIC הוריד את האיכות של התמונות.

הייתה וולקן, היום יש קליאו ספורט MK1

פורסם

WRX - ככה הוא נרשם, אם אתה רוצה לראות דפי הרישום אצלי על השולחן (לקחתי אותם בטעות...)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

תודה ל CF על האירוח, היה אחלה!

נהנינו (אני מדבר בשם כל המועדון) מקווה שיהיו עוד אירועים כאלה בעתיד.

WHEN YOU HAVE TO SHOOT, SHOOT DON'T TALK

פורסם

שלום

מאחר ואני חדש בפורום (אך גולש אליו מזה זמן רב, רק כצופה).

בחרתי להגיע לחגיגת 4 שנים לפורום, ובהחלט אפשר לומר:

אירוע מכובד, ומהנה כאחד.

מוטי.

• תוכן חדש...