Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם
אני דווקא לא מסכים אתך ואני אתן לך דוגמא. הקאדילאק השחורה שעמדה אצלנו במועדון (האוטו מושקע בסכומי עתק ולכן אני מבין מדוע הבעלים כ"כ רגיש אליו), באירוע הקודם הוא שם מגנטים בכל פינה באוטו שהיה רשום עליהם לא לגעת באוטו. באירוע הזה הוא החליט להשאיר את החלונות פתוחים כדי שאולי אנשים יסתכלו ולא ידביקו את הראש לשמשה בשביל להסתכל לתוך האוטו. זה עדיין לא מנע ממני לתפוס כמה "חכמים" שדחפו את הראש שלהם לתוך האוטו ונגעו באוטו, שלא נדבר על זה שאנשים חושבים שהסס"ל הוא חלק מהתיפאורה ולא מתייחסים אליו בכלל. הדברים האלה פשוט מרתיחים אותי כל פעם מחדש.
אני מסכים עם מה שאתה אומר, ידעתי שלא יהיה ולא היה 100 אחוז של איפוק מצד הצופים.

דבר ראשון - כתבתי ממה שראיתי בעצמי, ולמרות שלא תפסתי שום תפקיד, השתדלתי לשים

לב לאנשים שנוגעים במכוניות של אחרים. מן הסתם, ברור שלא ראיתי הכל.

דבר שני - בבוקר, איך שעליתי על גהה, חתכו אותי שתי מכוניות בפראות (והמשיכו לחתוך

את שאר המכוניות), אחת מהן בוודאות זיהיתי באירוע.

אבל, אלו שניים מתוך כמה עשרות מכוניות שנסעו לשם, האחוז מזערי (שוב, ברור שהיו עוד).

גם אלה שנגעו בקאדי, היו כמה חארות מתוך מאות אנשים שעברו שם.

זה מצער ומעצבן, ואם מישהו היה עושה דבר דומה לסוד היה כדאי לו להתחיל לרוץ מהר,

אבל שוב - כשזה רק מספר בודד של אידיוטים - אנחנו בדרך הנכונה.

אגב, גם במפגש מועדון הורידו מול עיניי את המגנטים הנ"ל מאותה קאדי.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תגובות 331
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שאר התמונות שלי מהמסלול עצמו, הזוכים והדריפטים

img5673m8sb.jpg

img5675m9fy.jpg

img5739m2fs.jpg

img5710m4av.jpg

img5720m9ls.jpg

img5749m6en.jpg

img5750m2hv.jpg

img5764m7xb.jpg

img5743m4vs.jpg

img5715m7du.jpg

img5747m2tx.jpg

img5726m6hq.jpg

img5770m6rd.jpg

img5751m8jc.jpg

img5752m6pm.jpg

img5734m9ic.jpg

img5735m8eh.jpg

img5728m0jq.jpg

img5731m5tr.jpg

img5732m4vn.jpg

img5737m4nz.jpg

img5741m5kv.jpg

img5742m9yu.jpg

img5746m9rb.jpg

img5773m0ow.jpg

img5774m0zw.jpg

img5776m8ot.jpg

img5778m9dp.jpg

img5789m7se.jpg

img5794m6cl.jpg

img5795m5pf.jpg

img5797m3hj.jpg

img5798m9ns.jpg

img5800m3vz.jpg

img5801m3qt.jpg

img5803m1kg.jpg

img5804m3zi.jpg

img5805m2dv.jpg

img5807m6va.jpg

פורסם
שנה הבאה :roll:

או שכשרוני יוכל לדבר שוב ...

היה אירוע נחמד ביותר. היה לי מעט מאוד זמן ל"עשות סיבוב" מכיוון שעזרתי בש.ג. והייתי בדוכן של מועדון החמש אבל הבנתי שהגיעו אותם מכוניות כמו בכל האירועים (אין הרבה חדש תחת השמש).

אני נאלץ להסכים עם ידידי אחמד, אני הגעתי קצת אחרי 7 וחצי בבוקר לאירוע (וגליתי שהחחבר'ה מהמועדון עדיין לא יצאו אפילו) וכבר ראיתי את רוני עם קול צרוד מתרוצץ מצד לצד. אני מבין שהכל היה בכוונה טובה אבל חבל על הבריאות שלך רוני, היו לך מספיק אנשים והיה עדיף שתרגע קצת כי לחץ לא עוזר בדברים האלה (או שתקח קצת שיעורים מרז :wink: האדישות שלו לפעמים משגעת אותי).

בכל מקרה, הכי חשוב זה לברך. אז שיהיה מזל טוב לקהילה מספר 1 בארץ. שנה הבאה מירוץ בירושלים :shock:

נו מה לא תשכח לי את זה לעולם??? מה עלי לעשות אני יורדת על ברכיי ומתחננת למחילה, אני לא אשמה זה המפלג

אירית

פורסם

13 מיליון תמונות מהאירוע :shock:

ורק 2 של הקליאו שלי?????

:roll:

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

ריספקט לאתר הזה, וריספקט ל(שבעת?) המופלאים שמנהלים את ההצגה מאחורי הקלעים.

יום חג שכזה מהווה הזדמנות מצויינת להחמיא לכם על מה שאתם עושים גם בימי חול...

:mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah:

פורסם

לא הספקתי להגיב עד עכשיו (הייתי עייפה מדי..) אבל היה ארוע מצויין!!!

תודה לסקורניס שנתן לי להוציא את הפולניות שבי ולצעוק עליו כמו אמא פולניה על ילד קטן שלא עשה שעורים

תודה לכל המנהלים על העזרה והנעמת זמני עם רישום הזמנים

למתחרים, לדריפטרים ולאלו שסתם עצבנו אותי וחסכו ממני שעורי פיתוח קול :)

עומר ותום - אני ממש מצטערת:mm_blush:

שלד ואיגור - המצתים המהלכים שלי :)

טל שביט - האיש והמיקרופון

יאשה - שיגיד תודה שלא גנבתי לו את הבימר למרות שהמפתחות היו אצלי :p

לבחור שהכין לי את ההמבורגר - תודה על זה שבגללו הפסדתי חלק נכבד מהדריפטים :bad-word:

לליטל שסוף סוף לא הבריזה!!!

לצלמים שעשו עבודה נפלאה

לצוות מסלולים שהחליט שהם זקוקים לבחורות עם קול סטריאופוני ומאוד חזק בצוות שלהם ;)

ותודה מיוחדת לשמר על זה שמצא את התרמוס הקטן שלי :)

תודה לכולם, מקווה שיהיו עוד אירועים כאלה בקרוב!!!!!!

יוליה

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

היה אירוע מאוד מהנה,אך טיפה מאכזב מבחינתי,האישית.אני התחריתי עם החיפושית הסגולה,שלא הגיעה מוכנה ב100 אחוז לג'ימיקאנה.יש מצב טוב מאוד שלאירוע הבא אני אגיע עם כלי שקשור לקירור אוויר אבל ברמה טיפה יותר גבוהה:)... בכל זאת,היה ממש כיף לראות את כל החבר'ה נותנים בראש,ארגון מצוין של האירוע ואת כמות הקהל הגדולה.

ביקורת בונה אחת יש לי-הבטיחות.היו הרבה מאוד אנשים שנכנסו לתוך המתחם של הרכבים ולכניסה למסלול שלא כל כך שמו על המאבטחים...לא כל כך מפתיע בגלל שאנחנו גרים בסוג של מדינה שנקראת ישראל,אבל בגלל דברים מהסוג הזה,וממה שקרה בסוף האירוע,כשהקמארו רצתה להיכנס ולהראות לכולם שגם היא יודעת לשרוף צמיגים(יו הו...),אין לנו חוק מוטורי בארץ.

ביג ריספקט לרוני,שאותו הכרתי לראשונה רק באירוע הזה ויצא לי לראות בחור עם הרבה כוח רצון ויוזמה.כל הכבוד.

פורסם

נהניתי מכל רגע. בעיקר בשל הרוח המוטורית שנשבה שם, האווירה החברית, ואי-אלו פנים שהכרתי שקודם לכן היו בשבילי כינויים ותו-לא.

למנהלי הפורום מגיע צל"ש ענק, במיוחד לרוני שעבר את הקו-האדום והגיע לציפת שסתומים. זו הזדמנות להודות לכם על ההזדמנות לפנים-משורת-ההרשמה-המוקדמת ליטול חלק בג'ימקאנה (ותודה, כרגיל, ל-Senda, שהמיאטה פרועת-הזנב שלו עושה לי את זה כל פעם מחדש).

כן ירבו.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם
13 מיליון תמונות מהאירוע :shock:

ורק 2 של הקליאו שלי?????

:roll:

תום

יש לי משום מה רק תמונה אחת שלך, מצטער

דניאל, יש לי תמונות של שלוש ראלי-יות (מתחרים 2 ,8 ועוד אחד שאני לא יודע איזה מספר היה), לאיזו אתה התכוונת?

עידו

P6090041.jpg

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם
אני מצלם ב-Canon 350D ובעדשה Canon 70-300IS.

טכניקת הצילום נקראת פאנינג - מצלמים במהירות תריס איטית יחסית ועוקבים עם המצלמה אחר האובייקט,

כך נוצר אובייקט חד ע"ג רקע מטושטש.

מכוונים את המצלמה לעדיפות מהירות, ועובדים מתחת למהירות 1/100.

בהצלחה !

בטוח שלא צילמת בעדיפות צמצם?

פורסם
אני מסכים עם מה שאתה אומר, ידעתי שלא יהיה ולא היה 100 אחוז של איפוק מצד הצופים.

דבר ראשון - כתבתי ממה שראיתי בעצמי, ולמרות שלא תפסתי שום תפקיד, השתדלתי לשים

לב לאנשים שנוגעים במכוניות של אחרים. מן הסתם, ברור שלא ראיתי הכל.

דבר שני - בבוקר, איך שעליתי על גהה, חתכו אותי שתי מכוניות בפראות (והמשיכו לחתוך

את שאר המכוניות), אחת מהן בוודאות זיהיתי באירוע.

אבל, אלו שניים מתוך כמה עשרות מכוניות שנסעו לשם, האחוז מזערי (שוב, ברור שהיו עוד).

גם אלה שנגעו בקאדי, היו כמה חארות מתוך מאות אנשים שעברו שם.

זה מצער ומעצבן, ואם מישהו היה עושה דבר דומה לסוד היה כדאי לו להתחיל לרוץ מהר,

אבל שוב - כשזה רק מספר בודד של אידיוטים - אנחנו בדרך הנכונה.

אגב, גם במפגש מועדון הורידו מול עיניי את המגנטים הנ"ל מאותה קאדי.

איתי.

אני חושב שכולנו בבריכה הזאת איתי.

גם לי היו כמה מבטים מחשידים על הרכב, וגם כמה שחשבו שהוא ספסל :? אבל ניגשתי ובנימוס ביקשתי לא לגעת, או להתיישב.

יש אנשים שלא ראו מעולם את סמל האבארת', ואיכשהו חייבים אחד ברגע שהם רואים....

גם לי יצא לראות מישהו מגיע לקאדי, מסתכל עד כמה שאפשר מקרוב כדי לא לעבור את הסרט, ואז אמר לחברו "נו יאללה מה קרה", ועבר את הסרט כדי להביט מבפנים על הרכב.

לעומת זאת, אחד ממכרי רצה להסתכל על הפורשה האדומה מאחורנית, אז הוא ניגש וביקש רשות לעבור את הסרט האדום. לדעתי ככה צריכם להתנהג.

למרות זאת, הרוב הגדול שהתעניין ניגש ושאל שאלות, וכמובן ששמחתי לענות.

!AWDSOME

פורסם

זה המקום להודות ל-CF על אירוע מדהים, מהנה, מאורגן, בדיוק כמו שאירוע מוטורי צריך להיות.

השילוב בין התחרויות השונות, לתצוגת המועדנים, ג'ימקאנת הראווה הנפלאה של מועדון החמש, השקת המכוניות במועדון FS ומועדון החמש ויתר המועדונים שהציגו את "מיטב מרכולתם", הינו שילוב מושלם הנותן תוכן ועניין רב לכל מי שדלק זורם בעורקיו (וגם לאלו שמסתפקים בכרטיסיית אוטובוס ;-)).

תודה רבה רבה למארגנים ול-CF, על הבית החם כאן בפורום ועל אירוע מוצלח, מי יתן ונראה עוד רבים ממנו בעתיד הקרוב.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
יש לי משום מה רק תמונה אחת שלך, מצטער

דניאל, יש לי תמונות של שלוש ראלי-יות (מתחרים 2 ,8 ועוד אחד שאני לא יודע איזה מספר היה), לאיזו אתה התכוונת?

עידו

2, מתחרה מספר 2.

תודה.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

• תוכן חדש...