Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה אירוע טוב, אני אישית נהניתי.

תודה לרוני, רז, ושמר, על שנתנו לי להכניס את הבובה למתחם, אחרת פשוט לא הייתי מגיע איתה.

כן יירבו אירועים כאלה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תגובות 331
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אלדר שיחקת אותה עם הבובה בשחור.... אם אתה שם גם עליה משבצות אני קורע אותך :wink:

צריך למצוא לה שם, אגב.

בינתיים אני קורא לה "השחורה שלי".

אני אשים עליה משולשים. :-D

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

הג'ימאיקנה נראתה קצת פשוטה, מה גם? מגוון הרכבים שהשתתפו היה כ''כ קטן :(

קליאו ספורט

106 למיניהם

מיאטות

(הרכב שבלט במראו היה של מד מקס)

בקבוצה השניה:

איוואים

אימפרזות

סליביות

זה הכל, קצת מבאס המבחר.

עמית.

יש לך ספרינט לא ?

למה היא לא השתתפה ?

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
יש לך ספרינט לא ?

למה היא לא השתתפה ?

אין לי עבר בנהיגה ספורטיבית קודם כל, זאת סיבה שאני מאמין לא היו מקבלים אותי...

הסיבות שלי הן, צמיגים יבשים מאחורה (שיוחלפו בימים הקרובים), מי שמכיר את הגיר של האלפא יבין שלהכניס הילוך שני בתחרות זה לא הדבר הכי כיפי... ויש עוד מספיק סיבות.

אם הייתה לי ספרינט מושלמת אז בכיף! כרגע אבל הרכב לא נועד לזה.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

קצת באיחור, אחרי נסיונות התאוששות מההשכמה המוקדמת אתמול (6 בבוקר) ועוד בילוי מרוחק בלילה עד השעות הקטנות!!

אני חייב לציין שהתרשמתי בצורה בלתי יאומנת!!

הארגון של האירוע, הסדר, הנינוחות ותחושת המשפחתיות של המקום - באמת היה מדהים!!!

שמחתי להכיר אנשים חדשים, ולחבר פרצופים לכינויים!! (בייחוד למנהלים השונים!)

התחרתי בתחרות סאונד ונאלצתי להתרוצץ שם בעיקר אז פיספסתי קצת את עניין הג'ימקאנות ודבר היחיד שביאס אותי זה שלא הספקתי להנות מהדריפטים ושריפת הצמיגים האמריקאיים!!

אשמח לסרטונים נוספים בנושא זה!!

מועדון "זונות הדלק" ( ;) ) - הביא אותה בשואו מדהים!! פגשתי מכוניות שלא ידעתי שבכלל קיימות בארץ!

ומועדון החמש נתן את הייצוג הכי מרשים לדעתי!! המפלצות האמריקאיות העצומות, והבריטיות/איטלקיות החמודות -פשוט עשו לי טוב על הלב!! (לפי דעתי החלק הכי טוב בכל המפגש הזה!)

במעמד זה - אבקש גם למסור את תודתי הענקית לבחור עם הMG האדומה - שנתן לי קרם שיזוף על הבוקר!! אתה פשוט הצלת אותי מצלייה בעודי חיי! (כמה אזורים שלא מרחתי הציגו לי מה היה קורה אילו לא הייתי מורח קרם בכלל!)

לגבי עניין הצל והאוכל - אציין שהצל היה דיי חסר...

והעניין עם מחירי האוכל היה דיי בזיוני... 15 שקל על לחמניה עם נקניקיה - זה יותר מדי אפילו לפי מדדי "אוטומוטור"!! ובטח שבשביל ארוע שלנו!

התחרות של הסאונד הייתה מרשימה והגיעו כמה מכוניות תצוגה מאוד יפות!

רק אציין לפעם הבאה - שצריך איכשהו לארגן כך, שמי שמתחרה שם יוכל לחסוך זמן ללכת לראות את שאר הארועים ושידע בדיוק באיזה שעה יבחנו את האוטו שלו...

כי אני אישית ביליתי שעה וחצי ליד האוטו סתם ככה כי לא ידעתי מתי השופטים יגיעו אלי...

חוצמזה, היה באמת מדהים!! אני לא מתחרט לרגע על כך שבאתי!

כל הכבוד לכל המארגנים והקהל הממושמע שהביאו להצלחת הארוע!!

בברכה!

יונתן.

פורסם

המחירים של האוכל והשתיה היו יחסית בסדר, בהשוואה לאירוע הקודם שאז פחית רד בול עלתה 15 אם אני זוכר נכון.

haters will hate

פורסם
הרבה אנשים אמרו לי להרגע ביום הזה, אבל כל אותם אנשים לא מבינים את הלחץ שיש בארגון אירוע כל כך גדול, כאשר עמידה בלוח זמנים היא קריטית להנאת הקהל, ביחד עם דאגה שהכל יעבוד כמו שצריך. לא מדובר בג'ימקאנה קטנה בין חברים אלא באירוע ענק בהיקפו שדורש תיאום מושלם בין כל הצדדים, מה שכמובן לא ניתן לספק - ומכאן הלחץ.

בנוגע אליך - מצטער שצעקתי עליך אבל באמת שהיית צריך להבין שאתה חייב לוותר בנושא הזה. אין טעם להתווכח, פשוט כך. ובמיוחד לא להעלות את זה אלי כאשר אני כל כך עסוק בארגון הג'ימקאנה.

רוני

עם כמה שאירוע יכול להיות גדול, אפשר להיות רגוע ולעשות את זה בקלאסה.

קח דוגמא - תרגיל צה"לי. המפקדים למיניהם, שאחראים בתרגילים מסוימים על אוגדות שלמות וכו' רגועים ועושים הכל בדיוק מושלם. זה לא בלתי אפשרי, אבל כמובן שמאוד קשה. בכל אופן, כל הכבוד על הניהול.

לגבינו,

כניראה שאתה באמת מעופף. אומנם התווכחנו, אבל מפה ועד לצעוק המרחק היה גדול.

זה שאין טעם להתווכח זה רק מכיוון שאתם הייתם דיי אטומים בנושא. גם ראם סמואל בעצמו דיבר איתי ואמר לי שהוא מבין אותי, אבל יש חוקים ולא סוטים מהם, אפילו כשיש משהו קצת לא צודק - וכניראה זה חלק מההבדלים בין ג'ימיקאנה רגילה בין חברים, מה שהייתי רגיל אליו, לבין משהו בסדר גודל כזה.

Back to the original - NC again.

פורסם

אז מתי עושים את זה עוד פעם? :wink:

שנה הבאה :roll:

או שכשרוני יוכל לדבר שוב ...

היה אירוע נחמד ביותר. היה לי מעט מאוד זמן ל"עשות סיבוב" מכיוון שעזרתי בש.ג. והייתי בדוכן של מועדון החמש אבל הבנתי שהגיעו אותם מכוניות כמו בכל האירועים (אין הרבה חדש תחת השמש).

אני נאלץ להסכים עם ידידי אחמד, אני הגעתי קצת אחרי 7 וחצי בבוקר לאירוע (וגליתי שהחחבר'ה מהמועדון עדיין לא יצאו אפילו) וכבר ראיתי את רוני עם קול צרוד מתרוצץ מצד לצד. אני מבין שהכל היה בכוונה טובה אבל חבל על הבריאות שלך רוני, היו לך מספיק אנשים והיה עדיף שתרגע קצת כי לחץ לא עוזר בדברים האלה (או שתקח קצת שיעורים מרז :wink: האדישות שלו לפעמים משגעת אותי).

בכל מקרה, הכי חשוב זה לברך. אז שיהיה מזל טוב לקהילה מספר 1 בארץ. שנה הבאה מירוץ בירושלים :shock:

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

איזה באסה חבל שלא באתי! אני רואה פספסתי המון.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
אחרי כל הברכות למארגנים (ואין מילים לתאר את התוצאה),

אני רוצה לציין שהופתעתי ממש לטובה דווקא מהצופים שהגיעו.

הרוב המוחץ נהגו בשפיות גם מחוץ למתחם והחנייה ,

וממה שראיתי אף אחד לא "בדק" מקרוב שום רכב ושמרו על איסורי נגיעה למינהם (נשמע כמו

נערה בבנות עקיבא...).

וגם בסה"כ כולם היו נינוחים ונחמדים, שמחו להסביר על המכוניות וכו'.

גם זה עושה אירוע למוצלח.

אני דווקא לא מסכים אתך ואני אתן לך דוגמא. הקאדילאק השחורה שעמדה אצלנו במועדון (האוטו מושקע בסכומי עתק ולכן אני מבין מדוע הבעלים כ"כ רגיש אליו), באירוע הקודם הוא שם מגנטים בכל פינה באוטו שהיה רשום עליהם לא לגעת באוטו. באירוע הזה הוא החליט להשאיר את החלונות פתוחים כדי שאולי אנשים יסתכלו ולא ידביקו את הראש לשמשה בשביל להסתכל לתוך האוטו. זה עדיין לא מנע ממני לתפוס כמה "חכמים" שדחפו את הראש שלהם לתוך האוטו ונגעו באוטו, שלא נדבר על זה שאנשים חושבים שהסס"ל הוא חלק מהתיפאורה ולא מתייחסים אליו בכלל. הדברים האלה פשוט מרתיחים אותי כל פעם מחדש.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
אני מבין שהכל היה בכוונה טובה אבל חבל על הבריאות שלך רוני, היו לך מספיק אנשים והיה עדיף שתרגע קצת כי לחץ לא עוזר בדברים האלה (או שתקח קצת שיעורים מרז :wink: האדישות שלו לפעמים משגעת אותי).

זהו, שאנשים באמת היו מספיק, אבל הם לא ידעו מה לעשות. כולם עמדו חסרי אונים וחיכו להוראות ולכן אני הייתי בלחץ להפעיל אותם. הלקח הנלמד: בפעם הבאה לתת לכל אחד משימה מאוד ספציפית שעליה בלבד הוא יהיה אמון ובשבילה הוא יהיה מחויב. כך כל אחד יוכל לפעול באופן עצמאי ועם פיקוח של המנהל הכללי של האירוע.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אני דווקא לא מסכים אתך ואני אתן לך דוגמא. הקאדילאק השחורה שעמדה אצלנו במועדון (האוטו מושקע בסכומי עתק ולכן אני מבין מדוע הבעלים כ"כ רגיש אליו), באירוע הקודם הוא שם מגנטים בכל פינה באוטו שהיה רשום עליהם לא לגעת באוטו. באירוע הזה הוא החליט להשאיר את החלונות פתוחים כדי שאולי אנשים יסתכלו ולא ידביקו את הראש לשמשה בשביל להסתכל לתוך האוטו. זה עדיין לא מנע ממני לתפוס כמה "חכמים" שדחפו את הראש שלהם לתוך האוטו ונגעו באוטו, שלא נדבר על זה שאנשים חושבים שהסס"ל הוא חלק מהתיפאורה ולא מתייחסים אליו בכלל. הדברים האלה פשוט מרתיחים אותי כל פעם מחדש.

מסתבר שגנבו לו את המגנטים..... שאלתי אותו.

haters will hate

• תוכן חדש...