Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

3 תמונות, שתיים מהן זה תופעה שנתקלתי בה, משעשע, אבל.........רבאק..................(נתקע לי המקש של הנקודה..)

ותמונה של חניית המנהלים.

אלעד

IMG_0105.JPG

IMG_0076.JPG

IMG_0077.JPG

• תגובות 331
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
רוני - הבנתי שהיה עליך המון לחץ וכל הכבוד על איך שהסתדרת עם הכל, אבל טיפה תירגע, טיפה תיקח הכל בפרופורציה. עוד לפני הוויכוח הקטן והלא משמעותי שהיה לנו ראיתי אותך רץ, צועק, מקפץ. אפשר לעשות הכל ביותר רוגע.

הרבה אנשים אמרו לי להרגע ביום הזה, אבל כל אותם אנשים לא מבינים את הלחץ שיש בארגון אירוע כל כך גדול, כאשר עמידה בלוח זמנים היא קריטית להנאת הקהל, ביחד עם דאגה שהכל יעבוד כמו שצריך. לא מדובר בג'ימקאנה קטנה בין חברים אלא באירוע ענק בהיקפו שדורש תיאום מושלם בין כל הצדדים, מה שכמובן לא ניתן לספק - ומכאן הלחץ.

בנוגע אליך - מצטער שצעקתי עליך אבל באמת שהיית צריך להבין שאתה חייב לוותר בנושא הזה. אין טעם להתווכח, פשוט כך. ובמיוחד לא להעלות את זה אלי כאשר אני כל כך עסוק בארגון הג'ימקאנה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• אחראי פורום
פורסם

אחרי כל הברכות למארגנים (ואין מילים לתאר את התוצאה),

אני רוצה לציין שהופתעתי ממש לטובה דווקא מהצופים שהגיעו.

הרוב המוחץ נהגו בשפיות גם מחוץ למתחם והחנייה ,

וממה שראיתי אף אחד לא "בדק" מקרוב שום רכב ושמרו על איסורי נגיעה למינהם (נשמע כמו

נערה בבנות עקיבא...).

וגם בסה"כ כולם היו נינוחים ונחמדים, שמחו להסביר על המכוניות וכו'.

גם זה עושה אירוע למוצלח.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

רוני, אמרתי כבר אבל אני אציין שוב שראיתי אותך מפרפר שם ולחוץ (עוד רגע מתפרק :smile:) אבל מהמעט שהייתי בסביבתך עשה רושם שעדיין היית שקול ולא איבדת את זה (אני מתכוון ליכולת לעשות סוויצ'ים בין צעקות לאדם אחד וחיוכים לאחר במקביל).

בקיצור :mm_yeah:

אבל מה עם התוצאות והסיכום ? ביקשת יום להתאושש וזה עבר :smile:

ותגידו, המשטרה שבילתה שם בסוף האירוע הוזמנה ? הייתה שם בשביל להראות נוכחות ולהרגיע אנשים ? אני חושב שזה דווקא היה טוב מאוד. אולי תרם באמת להרגיע קצת את האנשים באיזור (למרות שהבנתי שלא לגמרי, עדיין היו מטומטמים שהחליטו להתאמן במגרש הסמוך).

ניר

פורסם

בסך הכל היה אחלה מפגש..העלתי לכם משהו כמו 180 תמונות הקובץ שוקל כ-65 מגה משהו כזה..

אני לא צלם מקצועי אני יודע אבל תהנו ממה שיש

לינק ישיר להורדה :

http://z19.zupload.com/dl.php?id=7308

Hu: Alpine 9855R Comp: Morel Hybrid Ovation 6 Amp: Kicker 06ZX650.4 Subwoffer: Hertz ES 300

Black Renault Megane Coupe 1.6 16v

פורסם
ה C2 נראתה בעלת זנב קליל. מעניין איך התחושות מההגה.
אכן, הייתה מהנה מאוד אבל תחושות מההגה ? :bad-word:

לא יודע, האמת שפשוט לא היה לנו סיבוב היכרות אז בעצם זה היה סיבוב אחד פעם ראשונה על האוטו וההגה החשמלי הזה פשוט הפוך לגמרי מהקליאו שלי אז לא ציפיתי לקלות כזאת (זה התירוץ שלי לקונוס). יכול להיות שאם הייתי מתרגל אליו קצת אז הייתי חושב אחרת (בכל זאת מדובר בפחות מדקה של ניסיון על האוטו).

אבל חוץ מזה היא מאוד הרשימה אותי. הכנסתי אותה חזק ואגרסיבי לכל הפניות והיא נענתה בקלילות.

אבל עזוב הכל, עשיתי איתה במקצה בודד בלי שום היכרות זמן שכמעט לקח את הזמן שעשיתי עם הקליאו שלי אחרי 4 מקצים (עשיתי עליה 54.8 בלי הקונוס, שאגב היה מזכה אותי במקום ראשון באלוף האלופים).

במילה אחת: פ-ד-י-ח-ה 8-)

ניר

פורסם

היה אירוע מהנה מאוד

מהתחלה: הדרך לשם לא הייתה הכי רגוע אבל הייתה נורמלית, אני חייב לציין שהיו כמה טייסים בדרך (זכורה לי גולף GTI שחורה דור 5 שטסה...)

מקום חניה לא היה קשה למצוא וזה בהחלט שיחק לטובה!

האירוע עצמו היה מדהים, מה שהכי אהבתי והכי הרשים אותי אלה רכבי האספנות!

הג'ימאיקנה נראתה קצת פשוטה, מה גם? מגוון הרכבים שהשתתפו היה כ''כ קטן :(

קליאו ספורט

106 למיניהם

מיאטות

(הרכב שבלט במראו היה של מד מקס)

בקבוצה השניה:

איוואים

אימפרזות

סליביות

זה הכל, קצת מבאס המבחר.

הקטע שאני בהחלט לא אשכח זה את הטנדר הכחול שהשאיר עליי כמות חול לא קטנה :(

ביציאה לחניה התפלאתי כמה רכבים עמדו שם בצד הכביש! הכל מהכל!

בכל מקרה אירוע מאוד מהנה! שמחתי להכיר אישית כמה אנשים (איתי, אלעד,elibaba ועוד כמה שזכורים לי פחות).

וכמובן אין כמו איזה איש מתורבת על הכביש שיהרוס מצב רוח טוב, הפעם זה היה מישהו בפליסיה בורדו שהתעקש להכנס ביני לבין איתי (לא ידעתי את הדרך ונסעתי אחריו ואחרי הראל) וכאשר באתי לעקוף אותו התחיל לזגזג לפניי, אני לשמאלי והוא לפניי, אני לימני והוא לפניי... בסוף הסתדרתי... נראה לי האידיוט היה שוטר :???:

בכל מקרה אירוע כיפי מאוד! מאוד נהנתי!

תודה רבה לקארס-פורום על החוויה!

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

היא הייתה פשוטה אבל טכנית מספיק כך שהיא תתאים לרוב הרכבים ויתקזזו הבדלי כוח.

ושכחת שהיו שם 2 306 ויאריס ועוד ששחכתי

פורסם

היה אירוע מאוד מרשים, מקצועי ומהנה.

באמת נהניתי מכל רגע.

כל הכבוד לכל המארגנים! מגיע לכם ח"ח ענקי!

כן ירבו אירועים טובים כמו זה.

שחר.

• תוכן חדש...