Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 331
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ממש נהנתי היום הגעתי מקודם עם חברים ונשארנו עד הסוף אפילו בשביל לראות תגימקינה של המיאטות שגם אצלם היה נחמד ,עד שלמקצה האחרון לאחד מיאטות היה פאנצ'ר...

בקיצור אירוע מושקע ושמחתי שלא רק אני חזרתי שרוף הביתה...:wink:

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם

ABSOLUTLY AMAAAZZIINGG

היה באמת באמת מדהים ,

אירוע ייחודי ומלא השראה.

יש למישהו מושג מה לעזאזל עשה בעל ה

EVO9

השחורה שגרם לה לסוע כלללל כךך מהר?

ואם יש למישהו סרטון שלה אשמח אם הוא יעלה אותו...

בנוסף , ידוע של מי ה911 קררה שחנתה שם?

[בא לי כזאת..]

פורסם

שלום... נרשמתי לא מזמן אבל לא בדיוק יצא לי עדיין לכתוב

אז באמת היה אירוע איכותי ביותר!! לצערי פיספסתי את קטגוריה A אבל לא נורא

ח"ח על הביצוע לכולם!

ד"א יש לי סירטונים חביבים (לא יותר מידע איכותיים אבל סבבה) אם יהיה לי זמן מחר אני אערוך ואעלה אותם

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

באמת שהיה אירוע על ברמה גבוהה מאוד. נהנתי להיות שם ולראות.

ה911 קררה שהייתה שם היא של בן אדם מצרפת שהגיע עם המכונית שלו. דיברתי איתו קצת והוא היה ממש נחמד ושמח להסביר על האוטו מאיפה הוא קיבל אותו איך הוא הביא אותו וכו'...

פורסם

סתם, כמה תודות.

כמי שעמד מאחורי הארוע הזה אני פשוט מלא בגאווה, לא רציתי להלאות אותכם בדיבורים מיותרים ברמקול והשארתי את הבמה לכוכבת הגדולה של היום הזה , התרבות המוטורית.

אני חושב שמי שחיפש הוכחה חותכת לזה שהתבגרנו ואנחנו ראויים לתרבות מוטורית אמיתית מצא אותה היום.

זה לא היה הפקה של מאות אלפי דולרים, זה היה עממי, אמיתי ושלנו.

יש כמה אנשים שבלדיהם הסיפור הזה לא היה מתקיים, אני חייב להגיד שאני גאה בפורום הזה כמו שלא הייתי מעולם. אני גאה להיות חלק מצוות הניהול של האתר הזה שעושים הכול ללא תמורה , אנשים מדהימים אחד אחד:

רוני, אין לי מילים, כמות העול שלקחת על עצמך הדהימה אותי . אתה פשוט נכס אמיתי.

כספר, רז,שמר וחן , תודה על העזרה הענקית במהלך הארוע ולפניו , בלעדיכם זה פשוט לא היה אותו דבר.

אריאל, ליעד, דניאל כל הכבוד על העזרה במהלך הארוע , אין לי מספיק מילים להגיד כמה אני מעריך אותכם.

תודה ענקית לקובי , דרור בריל ועירית שקישטו לנו את הארוע עם התרבות הכלכך מיוחדת ויפה של מועדון ה-5, אתם חלק מאיתנו וזה כיף לא נורמלי.

תודה לצוות האדיר של מסלולים שעזר לנו במהלך הארוע ובכל הימים שלפניו, אני מאושר ששיתפנו פעולה ואני מאושר מהתוצאה , מהמקצועניות ומהרצון לעזור.

תודה לאיציק , מנהל האודיו שלנו ולתומר מאוטופרט על התחרות המרשימה.

תודה לכל מי שעזר עם הזמנים , עם הצילום ועם הסדר , אתם חלק בלתי ניפרד מאיתנו.

ותודה אחרונה לכם, כל מי שבא לארוע והתנהג למופת .

בשמחות.

פורסם
שלומי, רוני ושאר האחראים/מתנדבים (חוץ מיוליה - את יודעת למה! :wink: ) היה היום ממש אירוע ברמה!

האווירה הייתה מצויינת והתחרות בין המשתתפים הייתה קשה

רק שירבו (עוד יותר) כאלה אירועים

*ניר, כל הכבוד לניצחון על עומר!

*עומר.... יש לך סט בלוקים מיוחד שאתה רוצה את האוטו שלך עליו?

:lol: :lol:

תום

לגבי יוליה, משום מה אני מסכים איתך :bad-word: ומזל שהחלטתי לבדוק את העיניין לעומק...

לגבי ניר - כל הכבוד לך ול172 סוסים שמזיזים אותך :wink:

לגבי הבלוקים - יש לי סט ג'אנטים מקוריים של הראלי בבית - באיזה חלק בקליאו שלך אתה מעוניין את הבלוקים מקובעים היטב? :twisted:

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם
אתה מתכוון חן פרחי ואילן טורבו!

:-P , איך עבדתם עליי.

לא רק עליך..

כבר התלהבתי שראיתי את אילן-טורבו.. הייתי באקסטזה..

הרסו לי את החלום :(

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
באמת שהיה אירוע על ברמה גבוהה מאוד. נהנתי להיות שם ולראות.

ה911 קררה שהייתה שם היא של בן אדם מצרפת שהגיע עם המכונית שלו. דיברתי איתו קצת והוא היה ממש נחמד ושמח להסביר על האוטו מאיפה הוא קיבל אותו איך הוא הביא אותו וכו'...

זה קרוב מישפחה שלי שקראתי לו. הוא עלה לארץ לא מזמן, והוא חובב מכוניות גדול. יש דרך יותר טובה להכניס אותו לארץ מהאירוע הזה?:smile:

אתה במקרה נסעתה איתנו יותר מאוחר?

היצטרף מישהו שלא בא איתו...

פורסם

גם אני מוכרח להצטרף לתשבוחות ולציין לטובה את האירוע המדהים הזה!

לא הייתי בהרבה אירועים מוטוריים בחיי, אבל יש לי הרגשה שהאירוע היום היה מושלם!

היה ארגון, עמידה בזמנים והכי חשוב זה שבאמת הוכחנו שבאמת יש בארץ אנשים טובים ואיכותיים שיכולים לעשות ספורט מוטורי (ולא רק עווונדות עם כנף של אימפרזה).

יישר כוח למארגנים ולכל מי שטרח להגיע למפגש. :mm_yeah:!!!

איתמר.

נ.ב: אני לא יודע מה איתכם, אני כבר הדבקתי את הסטיקר :lol: ...

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

WOW, זה היה חתיכת יום...

עברו עלי 24 שעות מדהימות של הכנות לארוע והרצת הארוע עצמו. תפקידי בארוע היה להיות החוליה המקשרת בין חניון המתחרים בג'ימקנה והזרמתם לפי סדר למקצים, אני הבחור היחסית גבוה שהיה על תקן שוטר תנועה. מאוד נהנתי להיות חלק בצוות המארגן של הארוע הזה, כל הארוע חשתי גאווה, גאווה גדולה במה שאנחנו עושים וכל הקהל שהגיע הוכיח שהכל היה שווה.

היה רגע באמצע הארוע שהסתכלתי סביבי וראיתי שלאורך כל הגדרות יש אנשים שצופים ומצלמים ומאחוריהם עוד הרבה אנשים שעוברים בין רכבי התצוגה. הסתכלתי לכיוון השני ולהפתעתי גם ברחבת האודיו היה מפוצץ!!! תרתי משמע!

במסגרת המשאבים הכספיים והאנושיים שעמדו לרשותנו הרמנו ארוע ברמה הכי גבוהה שרק היה ניתן ואפילו יותר מזה, הכל דפק בלו"ז מדוייק, היה בטוח יחסית, הקהל, בדרכו, היה בד"כ ממושמע, המתחרים היו רציניים!

תודה להורי שהביאוני עד הלום...

תודה לכל ראשי המועדונים והמציגים ששידרגו את הארוע.

תודה לכל העוזרים, גם מנהלים וגם גולשים רגילים שתרמו מזמנם וממרצם להצלחת הארוע. תודה מיוחדת לאוהד שעזר לי בתפקידי.

תודה למתחרים שהיו ממושמעים ושנתנו בראש והגיעו עם אש בעניים. תודה מיוחדת לחבר'ה של הדריפטינג שנתנו show איכותי שעלה להם לא מעט כסף (צמיגים).

תודה לטל שביט על הקריינות המקצועית.

תודה לגל מדלי ואדם (לא יודע שם משפחה) מ"מסלולים" על ההדרכה, הטיפים, העזרה ובכלל על האירוח המדהים!

בטח יש אנשים נוספים ששכחתי להודות להם....אבל תודה מיוחדת לשלומי שאירגן את הארוע ותיזז במשך ימים ולרוני שטרן שתיקתק את הג'ימיקנה למופת.

תודה רבה לקהל אשר כיבד אותנו במסיבה יום ההולדת הרביעית שלנו!

אני מחכה כבר ליום הולדת חצי עשור!

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...