Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

זוכרים אותי?:roll:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=102014&highlight=%F7%E5%F8%E8%E9%F0%E4

אז זהו,סיימתי את השיפוץ בשעה טובה ומוצלחת,וכעת נשאר רק הדובדבן שבקצפת,לפנק את הבובה במערכת שמע איכותית וטובה עד כמה שאפשר.

בתחילת השיפוץ הקצבתי לעצמי לא יותר מ1500 למערכת כולל הכל.הציעו לי למתוח את התקציב אך בגלל שכל השיפוץ עלה לי הרבה יותר ממה ששיערתי,קשה לעשות את זה.

בכל מקרה,התחלתי להתעניין השבוע במערכות חדשות ויד שניה כאחד.

העניין הוא כזה:

הוריי נוסעים עוד כשבועיים לארצות הברית לטיול של כשלושה שבועות ,והבנתי ששם המערכת הרבה יותר זולה לקנייה.

אם תוכלו בתקציב הנ''ל להמליץ לי במדוייק מה להביא משם,אשמח מאד.

אם יהיה חריגה בתקציב בשביל משהו מיוחד,יכול להיות שזה יתקבל...:-P

בתודה מראש,ומצטער על הבורות

לירון

נ.ב

תודה רבה לעידן .ש.,אוראל (RS) ושלו על העזרה במשך השבוע ...

פורסם

אני אשתדל לחשוב על משהו בערב... אני גם אפנה אליך בהודעה פרטית - יכול להיות שיש לי משהו בשבילך

לבינתיים - אפשר לראות תמונות של אחרי השיפוץ?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בסדר גודל מחירים שאתה רוצה , לא הכי משתלם להביא מארצות הברית.

אלא אם כן אתה קונה דברים יותר יקרים, לא משתלם להביא משם.

זה לא שמבחינת המחיר זה לא יחסוך, פשוט במחירים האלה ההבדל מחירים משם לפה הוא קטן, ואתה לא מקבל אחריות.

פורסם

קודם כל תודה על התגובות.

שנית,תמונות של אחרי השיפוץ אני שומר כי ככל הנראה יהיה לרכב השקה במועדון החמש אז...:wink:

לגביי המחירים,בוא נאמר שאם רדיו דיסק איכותי עולה פה בסביבות ה300 דולר,ושם הוא יעלה סדר גודל של 200 דולר,אז זה שווה.

פורסם
לירון כפי שהסברתי לך בשיחתנו , כאשר קונים ר"ד מארה"ב צריך לסנכרן את התחנות רדיו שיתאימו

לארצנו .

עידן.

מצטרף להערה,

ומוסיף עוד עניין:

בכל הנוגע לר"ד - ארה"ב באמת יצא לך יותר משתלם...

אבל מבחינת רמקולים - לא הייתי מתעסק עם קניה מחו"ל....

בייחוד שבארץ יש לנו חברה נפלאה בשם מורל - שמוזילה את עלויות הרמקולים שלהם בטירוף - פשוט בגלל עצם העובדה שלא צריך לייבא אותם לארץ!

כמו שהמליצו לך בשרשור המקורי - הייתי הולך על הפולס לקדימה, ובעקרון גם על פולס 6*9 לאחור...

שני הזוגות ביחד יעלו לך בערך 900 שקל... ותקבל אחלה של תמורה למחיר שתשלם!!

לגבי עניין הקוקסאלי/קומפוננט - זה לא כל כך רלוונטי ברמקולים ברמה כזו...

הפולס עובדים מצויין גם ללא הגברה! (אצלי יש מורל מילניום -הדגם שהוחלף ע"י הפולס - כבר כמעט שנתיים והוא עבד כמעט שנה וחצי ללא הגברה, ונשמע אחלה!)

כמובן - שמגבר יעזור להם להיפתח הרבה יותר, אבל הם מנגנים אחלה גם בלי מגבר! בדוק!

בברכה!

יונתן.

פורסם

לירון, אני ממליץ שתקנה ר"ד בארץ.

לגבי הרמקולים,

תבוא ותשמע מה שמותקן אצלי - אם תאהב, אז תבקש מההורים שיקנו לך בדיוטי.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אם אתה מדבר על 200 דולר אז כן לפעמים זה שווה.

אני קניתי לפני חודשיים בארה"ב alpine cda-9853 , ועלה לי 240 כולל משלוח לדירה. בארץ הוא עולה 2200 שק"ל, כמה זה בדולרים?

הרדיו ספציפית במכשיר הזה מתאים גם לארץ, יש עוד מכשירים של אלפיין שבהם הרדיו מתאים לארץ. רק צריך לברר לפני שקונים.

פורסם

אני עומד להתקשר לחנות שאני מכיר בארה''ב,לברר מחירים.

יש המלצה לר''ד דיסק מסויים שיקלוט בארץ?

ואם אפשר גם מחיר משוער שיהיה לי להשוואה.

בתודה מראש,

לירון

פורסם

רדיו דיסק נחמד ולא יותר. בעל יציאה אחת בלבד למגבר, ובלי כניסת aux .

לרדיו אין שלט רחוק.

תבדוק אם ה alpine 9847 תומך בארץ, אולי אותו שווה לך להביא.

פורסם
רדיו דיסק נחמד ולא יותר. בעל יציאה אחת בלבד למגבר, ובלי כניסת aux .

לרדיו אין שלט רחוק.

תבדוק אם ה alpine 9847 תומך בארץ, אולי אותו שווה לך להביא.

איך אני יכול לבדוק את זה?:roll:

בארץ הוא עולה בסביבות ה1300 ,שם אפשר להביא אותו ב700 שקל בערך.

פורסם

לירון - תשמע גבר...

קודם בוא נתחיל בשאלה של מה אתה מתכוון לשים ברכב? רדיו דיסק וזוג רמקולים? או רדיו דיסק ו-4 רמקולים?

לפי מה שאני מבין אין כוונה לשים מגבר ברכב, לכן לדעתי לא כדאי לך לרוץ לרכוש קומפוננט (אולי מעט דגמים ספציפים מאוד שיעבדו יפה גם בלי מגבר..).

דוגמא לקומפוננטים טובים שיעבדו יפה בלי מגבר - http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=131666

אחלה סט, נציל מאוד ונשמע מצויין. (גם לא יקר במיוחד).

בכל מקרה, בגדול, הייתי ממליץ לך לשים זוג רמקולים קואקסיאליים "רגילים" מקדימה. (יש פה בחור שיש לו בוסטון אקוסטיקס שהוא זכה בהם, תראה אולי תוכל להוציא אותם ממנו במחיר יפה).

במחיר הזה יש לך בחיר בין JBL, INFINITY ועוד אינספור חברות מעולות.

* כלל אצבע קטן, שרוכשים בלי מגבר אין טעם לכוון לסדרות הגבוהות של כל יצרן, אלא לסדרות הנמוכות, בינוניות אותן ניתן להשיג גם יותר בזול וגם ניתן ל"פתוח" יותר יפה רק עם הגברה של רדיו דיסק (כ-25W RMS לכל ערוץ).

רמקולים אחוריים - לא יודע אם אתה מתכנן לשים - אם כן ואתה יכולים רמקולים 9*6 אז זוהי הבחירה הכי טובה, לטעמי, לרכב לא מוגבר. הוא ייתן לך המון עוצמה, באסים ופשוט ישנה את כל הסאונד ברכב.

החסרון היחידי זה שהוא מושך את הבמת הקול אחורה, אבל ניתן לפתור את זה בעזרת כיוון נכון וממילא ל-99% מהאנשים זה לא משנה כלום.

במחירים שנעים בין 300-500 ש"ח יש לך אינספור 9*6 מצויינים.

אני ממליץ על - http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=12564

(החנות השנייה היא מראשון ומוכרת אותו ב-344 סה"כ).

אז יוצא לך עד עכשיו כ-400 ש"ח על הקדמיים (או מקסימום 500 לקומפוננט) ועוד כ-300-400 לאחוריים.

מבחינת רמקולים, סמוך עליי שאתה מכוסה, אתה לא תאמין איך תשמע ואין טעם להשקיע יותר בלי מגבר.

סה"כ יוצא לך בין 700-900 ש"ח ונשאר לך 600-800 ש"ח לרדיו-דיסק.

עכשיו אני לא יודע מה אתה אוהב, הרבה אנשים נעולים פה על אלפיין, אבל אם אתה לא אז ניתן להביא בסכום הזה דגמי בסיס של כל חברה טובה, תומכי MP3, לדוגמא:

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=127595

מה שחשוב זה לא להשתגע, הבעיה היא שתמיד מוסיפים קצת ומקבלים דגם יותר טוב קצת.

אבל הקטע הוא שבחיים לא תנצל את זה כנראה.

אם אתה לא מתכנן להכניס מערכת בשווי עשרות אלפי שקלים, אז תוכל לוותר בקלות על כניסות מרובות, שליטה על סאב, אופציות חיתוך רבות וכו'.

הרבה פעמים לא רק שזה לא מועיל למי שאין לו את הציוד והידע הנדרש אלא אף מציק ומעיק.

אם אתה רוצה לחסוך כמה שקלים ולקנות בחו"ל (אני לא ממליץ) אז תרשום פה את שם ונברר לך אם הוא תומך ברדיו אירופאי או לא.

ד"א - ה-9847 הוא דגם ישן, ה-9846 החדש (כ-150$) כן תומך ברדיו בארץ (לעומתו ה-9852 וה-9856 האמריקאיים לא).

אבל כמו שאמרתי, אני יחזור שוב, לא שווה לרכוש ר"ד בחו"ל רק מחשש שמשהו ישתבש.

• תוכן חדש...