Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי האתר של Mann Filters לא קיים פילטר דלק במאזדה 3.

ולא, זה לא מוזר כי גם בפיאט פונטו ספייס לא קיים פילטר דלק.

 

להלן האתר עם קישור לקטלוג לפי סוג רכב:

http://www.mann-hummel.com/mf_prodkata_eur/index.html?iKeys=23.1.0.21.1

 

איתמר ג'ורג'.

פורסם

אולי הם פשוט לא מייצרים לרכב מהדגם הזה?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אותו סימון שמופיע אצל המאזדה 3 מופיע גם בפונטו ספייס, ולמכר שלי יש פונטו ספייס כבר הרבה זמן והוא אמר לי שכשהוא שאל במוסך המרכזי למה לא מחליפים פילטר דלק נאמר לו שלא קיים פשוט.

פורסם

יש שני סוגים. על מס. שילדה מסויים הפילטר נמצא מתחת למושב האחורי. ואחרי אותו מס. שילדה בפילטר נמצא מתחת לרכב (כמו בפוקוס).

 

בשביל לפרק את הפילטר שנמצא במיכל צריך להוריד מיכל דלק (לפחות לפי הוראות היצרן והיבואן) מכיוון שאין גישה נוחה כלל ומי שלא סוכן עלול לשבור בקלות את הצינורות.

 

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

  • שבועיים מאוחר יותר ...
×
×
  • תוכן חדש...